Zlín – Vsetín 10:1 (kon.) | Vsetín – Vítkovice 1:12 (kon.) | Opava – Havířov 1:6 (kon.)
Kladno – HC Plzeň 3:10 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 4:0 (kon.) | Č. Budějovice – Chomutov 4:2 (kon.)
Sparta – Slavia 8:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 2:3 (po pr.)
HC Litvínov – K. Vary 2:4 (kon.) | Poruba – Olomouc 0:7 (kon.) | Třinec – Zlín 4:3 (kon.)
Letňany – Pardubice 5:4 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:10 (1:2, 0:3, 2:5)
HC Plzeň 1929
Sobota 05.09.2015, 12:00 • ČEZ stadion, Kladno • Extraliga staršího dorostu • 2. kolo
Partner:
     
    57:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A desítka je dokonána. MARTIN STRAKA si obhodil bránícího hráče a poté střelou z pravé strany našel mezírku mezi Zázvorkovými betony. Asistence: David Roubal.
     
    54:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají ještě jednu branku! ADAM KALAJ se dokázal uvolnit přes trojici bránících hráčů a poté tváří v tvář Krasanovskému nezaváhal. Asistence: Matyáš Šebesta a Adam Kubík.
     
    47:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A už tu máme dokonce devátou branku pro Plzeň a druhou pro PETRA KODÝTKA! Hostující kapitán se rozjel, položil si obránce a následně umístil puk do bližšího rohu branky. Asistence: Marek Rubner.
     
    46:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    MATĚJ CHALUPA propíchl obránci puk na modré čáře, dostal se do úniku, dokázal si položit Zázvorku a zakončil bekhendový blafák do odkryté sítě. Bez asistence.
     
    43:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí přeci jen ještě snižují! ADAM KALAJ dostal puk na pravou stranu a přesnou střelou zápěstím umístil kotouč pod víko! Asistence: Adam Kubík.
     
    42:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to už je skutečně debakl. DAVID ROUBAL dostal puk na pravý kruh a přesnou střelou rozvlnil znovu síť za Blažkovými zády. Asistence: Jakub Pour a Martin Straka.
     
    41:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Před domácí brankou vznikl neuvěřitelný chumel těl, ze kterého ale hosté vyšťourali puk a posunuli jej na pravý kruh na MATĚJE CHALUPU. Ten už neváhal, opřel se do puku a podepsal se pod šestou branku svého týmu. Asistence: Petr Kodýtek.
     
    38:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A ještě jedna branka pro hosty! PETR KODÝTEK si sebral v útočném pásmu nahozený kotouč a svižnou střelou z levé strany prostřelil brankáře Blažka. Asistence: Filip Staněk.
     
    34:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hned po vhazování v útočném pásmu se ujal puku VOJTĚCH KOVAŘÍK, který si vybruslil na střed a přesnou střelou do bližšího růžku nedal Blažkovi šanci! Hosté odskakují již o tři branky! Asistence: Ondřej Váňa.
     
    25:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A hosté odskakují na rozdíl dvou branek! Blažek měl zakrytý výhled, ale i přesto dokázal vyrazit tvrdou střelu od modré čáry. Následně se ale puk dostal k volnému JAKUBU POUROVI a ten šikovným obloučkem už přehodil kladenského brankáře. Asistence: Petr Kodýtek a Marek Rubner.
     
    14:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A rázem je vše jinak! Hosté otáčejí vývoj zápasu a sami se dostávají do vedení! Tentokráte dokázal Blažka prostřelit VLASTIMIL KAČENA. Bez asistence.
     
    13:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A začínáme znovu od začátku! MAREK RUBNER si našel hezky u pravého kruhu prostor ke střele a přesnou ranou vymetl bližší růžek Blažkovy branky! Asistence: Petr Kodýtek.
     
    10:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    To byla naprostá fantazie, co za přihrávku Vojtěch Svoboda vymyslel! Svoboda mezi dvěma obránci našel mezírku a nádhernou křižnou přihrávkou vybídl ke skórování JAKUBA KIMLA! Ten už měl u odkryté tyče snadnou práci. Asistence: Vojtěch Svoboda.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 11. Kiml (Svoboda), 44. Kalaj (Kubík), 55. Kalaj (Šebesta, Kubík) – 14. Rubner (Kodýtek), 15. Kačena, 26. Pour (Kodýtek, Rubner), 35. Kovařík (Váňa), 39. Kodýtek (Staněk), 42. Chalupa (Kodýtek), 43. D. Roubal (Pour, Straka), 47. Chalupa, 48. Kodýtek (Rubner), 58. Straka (D. Roubal)


    Rytíři Kladno: Blažek (43. Zázvorka) – Klusáček, Šebesta, Šíma, J. Kučera, Veber, Müller, Kiml, Smrž – Řepka, Svoboda, Husarik, Kouba, M. Kučera, Kalaj, Kubík "A", Pejchal "C"
    HC Plzeň 1929: Krasanovský (R. Červenka) – Kačena, Štěpánek, Staněk, Váchal, Čada, Čechura "A", Sedláček – Váňa, Rubner, Pour, Chalupa, Kodýtek "C", Markov, Straka, D. Roubal "A", Kovařík, Hanzlík, J. Roubal
    bahis siteleri