Olomouc – Kometa Brno 3:2 (2:1 po s.n.) | Zlín – Jihlava 3:4 (2:3 po s.n.) | Č. Budějovice – Liberec 4:3 (kon.)
Chomutov – Kladno 6:4 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 1:2 (0:1 po s.n.) | HC Litvínov – HC Plzeň 6:0 (kon.)
Vítkovice – Třinec 2:3 (0:1 po s.n.) | Slavia – K. Vary 1:2 (kon.)
konec
HC Litvínov
6:0 (2:0, 1:0, 3:0)
HC Plzeň 1929
Sobota 03.10.2015, 16:00 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00 a budeme z něj přinášet jen důležité informace.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Litvínov: Spěšný (Sklíba) – Moravec, Franc, Šesták, Březák, Brzek, Brejžek, Vostárek – Tomáš Kučera I., Havelka, Reichel, Stříbrný, Bárdoš, Najman, Šimeček, Ujfaluši, Chmelař, Jícha.

    HC Plzeň 1929: Štekr (Zeman) – Kvasnička, Kaňák, Walter, Pokorný – Petráš, Beneš, Švarc, Vlček, Vavřička, Tomáš Kučera II., Krystl, Rajal, Krliš, Hajšman, Kokoška, Vracovský, Suchý, Strásky.

    Rozhodčí: Souček – Štofa, Beneš.
     
    Z dnešního utkání vám budeme přinášet pouze důležité informace.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    02:18
    Filip Suchý parádně našel před bránou Spěšného Filipa Kokošku, který si mohl rozmyslet, jak zakončí, jelikož kolem něj nikdo široko daleko nestál. Pokusil se o blafák do bekhendu, jenže jeho zakončení postrádalo razanci a Spěšný ho dokázal vychytat.
     
    10:09
    Jakub Březák nahodil kotouč na bránu Štekra, který měl plně zakrytý výhled. Kotouč tedy vrazil betonem pouze do strany na hokejku Jaroslava Šimečka. Litvínovský útočník poloodkrytou bránu trefit nedokázal.
     
    10:55
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se Litvínovští dočkali! KRISTIAN REICHEL se dostal podobně jako Šimeček před chvíli k odraženému kotouči a tvrdou ranou poslal kotouč skrz Štekrovu výstroj do brány. Asistence: Petr Ujfaluši, Jaroslav Šimeček.
     
    12:50
    Filip Kokoška se už se svými spoluhráči radoval z branky, ta ovšem není! Plzeňský útočník se dostal s pukem před prázdnou bránu a vystřelil. Patrik Spěšný se ale zázračně natáhl a lapil kotouč do své lapačky ještě před brankovou čárou.
     
    12:58
    Na dvě minuty vyloučen domácí David Šesták za hákování.
     
    16:10
    Druhá přesilovka pro Plzeň. Jakub Březák si odsedí dvě minuty na trestné lavici za nedovolené bránění.
     
    17:09
    Litvínov právě vstřelil branku!
    David Šesták vyhodil kotouč ze třetiny, ten se ale náhodným způsobem dostal na hokejku TOMÁŠE KUČERY, který jel sám na Štekra. Domácí forvard vše vyřešil mazáckým způsobem, když donutil Štekra roztáhnout nohy, a tam tudy mu také následně poslal kotouč do brány. Asistence: David Šesták.
     
    19:51
    První přesilovka také pro Litvínov! Jan Walter krosčekoval jednoho ze svých protihráčů v obranném pásmu, což neuniklo hlavnímu rozhodčímu, a ten ho posílá na trestnou lavici.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:34
    Martin Brejžek nejprve nezachytil kotouč na útočné modré čáře, a pak ještě podklouzl, z čehož vyplynulo, že Vlček šel sám na Spěšného. Vlčkova rána golfovým úderem ale jen těsně minula levý růžek Spěšného brány.
     
    21:51
    Hosté v plném počtu.
     
    23:54
    Tak to bylo neskutečné. Hosté snad dvě minuty drželi Litvínov v obranném pásmu. Domácí už s trochou nadsázky leželi v brankovišti, a pomocí vlastních těl lapali kotouče, které chodili na bránu Spěšného jeden za druhým. Vše končí až přerušením hry, jelikož Plzeňští se provinili ofsajdem.
     
    26:37
    Hloupý faul Filipa Kokošky v útočném pásmu, po kterém si odsedí dvě minuty na trestné lavici za podražení.
     
    28:37
    Nepovedená přesilovka domácích končí, Kokoška se vrací na ledovou plochu.
     
    29:04
    Kokoška naskočil rovnou z trestné lavice do rozjetého útoku Plzně. Nakonec to byl právě on, který posílal kotouč na hůl Tomáše Krystla, na kterého zívala brána s rozhozeným Spěšným. Krystl se už už chystal ke střele, jenže mu skvěle jeden z hráčů Litvínova odpálil kotouč z hole, a zabránil tak šanci hostí.
     
    35:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další šťastná branka domácích, ale platí! Štekr si neporadil s neposedným kotoučem, toho využil Josef Stříbrný, který ho vyšťoural pro DAVIDA ŠESTÁKA, a ten ho bekhendem uklidil za záda nešťastného Štekra. Asistence: Josef Stříbrný.
     
    37:59
    Šimon Petráš to přehnal s aktivitou, když podrazil omylem jednoho z hráčů Litvínova a domácí si zahrají přesilovou hru.
     
    39:35
    Jan Walter vyloučen na dvě minuty za krosček a domácí si zahrají dvojnásobnou přesilovou hru.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Do třetí třetiny střídá Plzeň muže v brankovišti. Místo Jonáše Štekra bude v bráně Plzně úřadovat Adam Zeman.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:55
    Opět je tu přesilová hra 5 na 3, opět pro domácí. Na dvě minuty je vyloučen Filip Suchý, který se provinil podražením.
     
    41:35
    Plzenští hrají ve čtyrech.
     
    42:05
    Petr Ujfaluši dostal parádní průnikovou přihrávku a jel sám na Zemana. Ujfaluši situaci vyřešil ranou zápěstím, ta mu ale příliš nesedla, a nakonec skončila pouze na mantinelu za Zemanovo bránou. Škoda pro Litvínova, myslím, že kdyby Ujfaluši touhle šancí nepohrdl, bylo rozhodnuto.
     
    42:55
    Hosté v plném počtu.
     
    44:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Krásná akce domácích končí brankou! Reichel vyhodil kotouč, aby mohl jet vystřídat. JOSEF STŘÍBRNÝ se ale nadechl k neskutečnému sprintu, v němž předjel Waltra a jel sám na Zemana. Stříbrný únik vyřešil svižnou ranou mezi betony, která skončila v bráně. Asistence: Kristian Reichel.
     
    46:22
    Vyloučen Filip Suchý na dvě minuty za podražení.
     
    47:48
    Tomáš Kučera si odsedí dvě minuty na trestné lavici za hákování.
     
    48:22
    Hosté v plném počtu.
     
    49:42
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je úžasné! Branka jako přes kopírák, a to doslova. Dominik Brzek vyhodil kotouč z pásma, za tím se opět rozjel JOSEF STŘÍBRNÝ, který jel ze strany na Zemana. Stříbrný byť trochu se štěstím, ale přeci dostal kotouč za záda hostujícího gólmana a Litvínovští vedou už 5:0! Asistence: Dominik Brzek.
     
    49:55
    Kučera jede opět na trestnou, tentokrát za podražení.
     
    49:58
    Hosté budou hrát dvě minuty přesilovku 5 na 3. Dominik Brzek omylem zasáhl jednoho z hostujících hráčů do obličeje, byla tam krev, a tak si odsedí na trestné lavici čtyři trestné minuty.
     
    51:55
    Neskutečné, co předvádí PATRIK SPĚŠNÝ! Domácí gólman si připsal při oslabení pět na tři hned několik fantastických zákroků, při čemž každý z nich doprovázelo hlasité hučení z domácí střídačky, a Kučera se vrací na led.
     
    56:04
    Skvělé utkání je okořeněno bitkou! Na domácí straně to byl jindy klidný Jaroslav Šimeček, na té druhé Tomáš Krystl. Rvačka skončila nerozhodně, oba aktéři dostali 2+2 trestné minuty za hrubost.
     
    58:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Vážení, máme tu hattrick! JOSEF STŘÍBRNÝ pláchl hostující obraně a pádil sám na Zemana. Toho dokázal, byť na dvakrát, překonat a Litvínovští vedou 6:0! Bez asistence.
     
    Konec zápasu. (18:02:24)

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 11. Reichel (Ujfaluši, Šimeček), 18. Kučera (Šesták), 36. Šesták (Stříbrný), 45. Stříbný (Reichel), 50. Stříbrný (Brzek), 59. Stříbrný


    HC Litvínov: Spěšný (Sklíba) – Moravec, Franc, Šesták, Březák, Brzek, Brejžek, Vostárek – Tomáš Kučera I., Havelka, Reichel, Stříbrný, Bárdoš, Najman, Šimeček, Ujfaluši, Chmelař, Jícha.
    HC Plzeň 1929: Štekr (Zeman) – Kvasnička, Kaňák, Walter, Pokorný – Petráš, Beneš, Švarc, Vlček, Vavřička, Tomáš Kučera II., Krystl, Rajal, Krliš, Hajšman, Kokoška, Vracovský, Suchý, Strásky.

    Rozhodčí: Souček – Štofa, Beneš.
    bahis siteleri