Olomouc – Kometa Brno 3:2 (2:1 po s.n.) | Zlín – Jihlava 3:4 (2:3 po s.n.) | Č. Budějovice – Liberec 4:3 (kon.)
Chomutov – Kladno 6:4 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 1:2 (0:1 po s.n.) | HC Litvínov – HC Plzeň 6:0 (kon.)
Vítkovice – Třinec 2:3 (0:1 po s.n.) | Slavia – K. Vary 1:2 (kon.)
konec
HC Litvínov
6:0 (2:0, 1:0, 3:0)
HC Plzeň 1929
Sobota 03.10.2015, 16:00 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Vážení, máme tu hattrick! JOSEF STŘÍBRNÝ pláchl hostující obraně a pádil sám na Zemana. Toho dokázal, byť na dvakrát, překonat a Litvínovští vedou 6:0! Bez asistence.
     
    49:42
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je úžasné! Branka jako přes kopírák, a to doslova. Dominik Brzek vyhodil kotouč z pásma, za tím se opět rozjel JOSEF STŘÍBRNÝ, který jel ze strany na Zemana. Stříbrný byť trochu se štěstím, ale přeci dostal kotouč za záda hostujícího gólmana a Litvínovští vedou už 5:0! Asistence: Dominik Brzek.
     
    44:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Krásná akce domácích končí brankou! Reichel vyhodil kotouč, aby mohl jet vystřídat. JOSEF STŘÍBRNÝ se ale nadechl k neskutečnému sprintu, v němž předjel Waltra a jel sám na Zemana. Stříbrný únik vyřešil svižnou ranou mezi betony, která skončila v bráně. Asistence: Kristian Reichel.
     
    35:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další šťastná branka domácích, ale platí! Štekr si neporadil s neposedným kotoučem, toho využil Josef Stříbrný, který ho vyšťoural pro DAVIDA ŠESTÁKA, a ten ho bekhendem uklidil za záda nešťastného Štekra. Asistence: Josef Stříbrný.
     
    17:09
    Litvínov právě vstřelil branku!
    David Šesták vyhodil kotouč ze třetiny, ten se ale náhodným způsobem dostal na hokejku TOMÁŠE KUČERY, který jel sám na Štekra. Domácí forvard vše vyřešil mazáckým způsobem, když donutil Štekra roztáhnout nohy, a tam tudy mu také následně poslal kotouč do brány. Asistence: David Šesták.
     
    10:55
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se Litvínovští dočkali! KRISTIAN REICHEL se dostal podobně jako Šimeček před chvíli k odraženému kotouči a tvrdou ranou poslal kotouč skrz Štekrovu výstroj do brány. Asistence: Petr Ujfaluši, Jaroslav Šimeček.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 11. Reichel (Ujfaluši, Šimeček), 18. Kučera (Šesták), 36. Šesták (Stříbrný), 45. Stříbný (Reichel), 50. Stříbrný (Brzek), 59. Stříbrný


    HC Litvínov: Spěšný (Sklíba) – Moravec, Franc, Šesták, Březák, Brzek, Brejžek, Vostárek – Tomáš Kučera I., Havelka, Reichel, Stříbrný, Bárdoš, Najman, Šimeček, Ujfaluši, Chmelař, Jícha.
    HC Plzeň 1929: Štekr (Zeman) – Kvasnička, Kaňák, Walter, Pokorný – Petráš, Beneš, Švarc, Vlček, Vavřička, Tomáš Kučera II., Krystl, Rajal, Krliš, Hajšman, Kokoška, Vracovský, Suchý, Strásky.

    Rozhodčí: Souček – Štofa, Beneš.
    bahis siteleri