New Jersey – Winnipeg 1:3 (kon.) | Columbus – NY Rangers 2:4 (kon.) | NY Islanders – Chicago 2:3 (po pr.)
Detroit – Toronto 4:0 (kon.) | Los Angeles – Arizona 1:4 (kon.) | Buffalo – Tampa 1:4 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
1:4 (0:2, 1:2, 0:0)
Arizona Coyotes
Sobota 10.10.2015, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tyler TOFFOLI - 1:4
     
    39:04
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Stejně jako se branky dočkali na konci první třetiny hosté, i Los Angeles zapisuje první radost střetnutí ve chvíli, kdy nechybí ani minuta do přestávkové sirény. Poměrně zajímavá situace, kdy se ve vlastním oslabení dostal do úniku na branku Jeff Carter. Ten sice trefil ve velké možnosti jen betony Smithe, avšak z druhé vlny dojel k brance TYLER TOFFOLI, jenž poslal puk do svatyně ve chvíli, kdy už gólman Arizony ležel na ledové ploše. Domácí snižují a mají naději, že s výsledkem něco udělají. Asistence: Jeff Carter.
    Tobias RIEDER - 0:4
     
    26:36
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak tohle už bude domácí mančaft hodně mrzet. Další veliká chyba u vlastní branky a Arizona Coyotes unikají do jasného vedení o čtyři branky, a to už na začátku druhé třetiny. Čtvrtý puk v kleci domácího golmána končí ve chvíli, kdy vznikla zmatečná situace na levém kruhu. Puku si tam jako první všiml hbitě reagující TOBIAS RIEDER, ten neváhal a okamžitě zakončoval. Trefil naprosto přesně a bez váhání, Kojoti mohou hrát nyní daleko více v klidu než soupeř. Asistence: Anthony Duclair, Martin Hanzal.
    Max DOMI - 0:3
     
    24:43
    Arizona právě vstřelila branku!
    Chyba v obranném pásmu Los Angeles a situace pro Kings začíná být pomalu hodně vážná. Byl to domácí hokejista Weal, kdo špatně vyvezl kotouč zpoza branky, těsně před Jonathanem Quickem chyboval a bylo jasné, že něco není v pořádku. Celou situaci nejlépe pro sebe a svůj celek dokázal zužitkovat MAX DOMI, jenž střílí svůj první gól v rámci National Hockey League, když propaluje puk mezi bruslemi Muzzina a zároveň mezi výstrojí Quicka. Jak budou Kings reagovat? Asistence: Connor Murphy.
    Oliver EKMAN-LARSSON - 0:2
     
    19:13
    Arizona právě vstřelila branku!
    Nízká produktivita střel dnes Arizoně očividně vůbec nemusí vadit, jelikož i s malým počtem zakončením se dostávají hostující bojovníci do vedení o dvě branky. A je z toho poměrně zajímavý gól, který procpal mezi betony Jonathana Quicka obránce OLIVER EKMAN-LARSSON. Ten si na beka vyjel hodně do předních pozic, to mu ale vyneslo ovoce a následně se mohl společně s ostatními spoluhráči radovat. Velmi paradoxní vývoj první třetiny: Navíc šlo o gól v přesilovce. Asistence: Max Domi, Martin Hanzal.
    Zbyněk MICHÁLEK - 0:1
     
    02:18
    Arizona právě vstřelila branku!
    Jenže pozor, je tu blesk z čistého nebe a do vedení nejdou aktivní Kings, nýbrž Arizona, která zaskočila nejen Jonathana Quicka, ale celou halu, jenž na chvíli úplně ztichla. Kotouč kousek za modrou čarou totiž nabral na hokejku český obránce ZBYNĚK MICHÁLEK, lehce nahodil kotouč směrem na svatyni soupeře. Puk podivným způsobem zaplachtil a skončil až za strážcem domácí svatyně, který na třepotající se pryž nestačil reagovat. Hodně zvláštní začátek, ale branka samozřejmě platí. Asistence: Tobias Rieder.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 40. Toffoli (Carter) – 3. Michálek (Rieder), 20. Ekman-Larsson (Domi, Hanzal), 25. Domi (Murphy), 27. Rieder (Hanzal)


    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Doughty, Muzzin, Ehrhoff, Schultz, Martinez, McNabb – Gáborík, Kopitar, Lucic – Toffoli, Carter, Pearson – Weal, Shore, Brown – Nolan, Lewis, Clifford
    Arizona Coyotes: Smith (Lindbäck) – Stone, Ekman-Larsson, Michálek, Grossmann, Elliott, Dahlbeck – Boedker, Vermette, Domi – Duclair, Hanzal, Rieder – Doan, Richardson, Chipchura – Downie, Gordon, Martinook

    Rozhodčí: St. Pierre, McCauley – Cameron, Wheler

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri