Vsetín – Poruba 5:2 (kon.) | Opava – Vítkovice 1:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kometa Brno 5:4 (kon.)
Zlín – Olomouc 8:1 (kon.) | Č. Budějovice – K. Vary 3:0 (kon.) | Sparta – Chomutov 3:4 (0:1 po s.n.)
Mladá Boleslav – Letňany 4:1 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 3:5 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 2:1 (po pr.)
Třinec – Havířov 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 5:1 (kon.) | Liberec – Jihlava 3:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:4 (3:1, 1:1, 1:2)
HC Kometa Brno
Sobota 10.10.2015, 12:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 12. kolo
Partner:
     
    59:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec snížili, ale už je podle všeho pozdě, do konce zbývá sekunda a čtyři desetiny! Po nahození Libora Zábranského nedorazil puk do brány Marek Škvrně, ale MATĚJ NOVÁK už bekhendem srazil zblízka puk za Kulichova záda! Asistence: Marek Škvrně, Libor Zábranský.
     
    56:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno to sehrálo teď fantasticky a po učebnicové akci se dotahuje na dvoubrankový rozdíl, tohle bude ještě drama! Matějo Novák zamíchal s pukem za bránou a počkal si na najíždějícího MARTINA NEČASE, jenž jeho luxusní pas okamžitě přitloukl ranou z voleje k levé tyčce bezmocného brankáře Kulicha! Asistence: Matěj Novák.
     
    52:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neskutečná radost na havlíčkobrodské straně, domácí vedou už 5:2! Další rychlý protiútok už končí gólem, když David Michálek naservíroval lahůdkový pas před brankoviště na VOJTĚCHA HOLENDU a ten se zblízka nemýlil! Asistence: David Michálek.
     
    39:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    David Michálek se natlačil za obránce Komety a hnal se sám na bránu, v těžké pozici byl nakonec faulován, ale při ponechané výhodě Bruslaři hodně šťastně udeřili a vedou znovu o dvě branky! JIŘÍ VLACH zpoza brány nahazoval puk před brankoviště a kus černé gumy se o brněnského obránce odrazil z pravé tyčce bezmocného gólmana Dostála! Bez asistence.
     
    26:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno nakonec využilo svůj velký tlak a v přesilovce snížilo na nejtěsnější rozdíl! Kotouč putoval při přesilovkové kombinaci po ose Martin Nečas – Libor Zábranský – FILIP KRÁL, přičemž posledně jmenovaný práskl do puku v blízkosti modré čáry a kus černé gumy zapadl za záda brankáře Kulicha, který toho nejspíš moc neviděl! Asistence: Libor Zábranský, Martin Nečas.
     
    17:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, hráči Komety nevěří vlastním očím, co s nimi znovu první lajna Bruslařů provedla! Lukáš Beran postrčil puk vedle sebe a mezi kruhy si parádně sjel DAVID MICHÁLEK, jenž se vyhnul protihráči a krásnou ranou skóroval k pravé Dostálově tyčce! Asistence: Lukáš Beran.
     
    15:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, překvapivý obrat je na světě a domácí vedou! Havlíčkův Brod po zisku puku založil rychlý protiútok, při němž v přečíslení 2 na 1 předložil Jiří Vlach před brankoviště lahůdkovou nahrávku kapitánovi DAVIDU MICHÁLKOVI, jenž zblízka skóroval do odkryté brány! Asistence: Jiří Vlach.
     
    12:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Havlíčkův Brod ustál nepříjemný tlak soupeře, přesunul hru do útočného pásma a po krásné akci se raduje z prvního gólu! Od Jiřího Benáka putoval puk k Davidu Michálkovi, který našel dobrou nahrávkou u brány volného LUKÁŠE BERANA, jehož rána z pravé strany zapadla za Dostálova záda! Asistence: David Michálek, Jiří Benák.
     
    00:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to byl fofr, Brno jde do rychlého vedení, stačilo mu na to jen 29 sekund hry! Radim Ferda posunul puk na modrou čáru Aleš Trnkovi, jehož ránu vyrazil brankář Kulich vedle sebe a JAKUB ČEJKA už měl před odkrytou bránou snadnou úlohu, aby do ní dorazil hrací předmět! Asistence: Aleš Trnka, Radim Ferda.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 13. Beran (Michálek, Benák), 16. Michálek (Vlach), 18. Michálek (Beran), 40. Vlach, 53. Holenda (Michálek) – 1. Čejka (Trnka, Ferda), 27. Král (Zábranský, Nečas), 57. Nečas (Novák), 60. Novák (Škvrně, Zábranský)


    BK Havlíčkův Brod: Kulich (Hanák) – Hrabaň "A", Němec, Benák, Kopic, Jančařík – Michálek "C", Holenda, Beran "A", Donda, Vlach, Veverka, Hendrych, Králíček, Přibyl
    HC Kometa Brno: Dostál (od 41. Holík) – Trnka, Mikyska "A", Král, Zábranský, Kučera, Jeřábek, Jurnečka – Čejka, Škvrně, Ferda "C", Mlynář "A", Nečas, Novák, Süss, Hasoň, Gajarský, Knap, Klenec, Frydrych

    Rozhodčí: Josef Barek – Petr Křivohlavý, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri