Motor ČB – Litoměřice 4:3 (2:1 po s.n.) | Jihlava – Šumperk 7:3 (kon.) | Most – Přerov 3:2 (kon.)
Třebíč – Kladno 0:3 (kon.) | Havířov – Ústí n/L 6:4 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 4:1 (kon.)
Slavia – Prostějov 1:2 (kon.)
konec
AZ Havířov
6:4 (2:2, 1:1, 3:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 21.10.2015, 18:00 • K&K PNEU Aréna Havířov • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    JAN MARUNA si dojel odražený puk a posílá jej do prázdné branky – 6:4.
     
    48:20
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A máme to opět jen o gól. Rychlou akci Slovanu zakončuje z pravého křídla bekendem pod horní tyčku DAVID MERTA. Asistence Jaroslav Roubík.
     
    46:07
    Havířov právě vstřelil branku!
    Opět dva slepené góly, poprvé ale do jedné branky. Tlak AZetu pokračuje a DANIEL ŠTUMPF se po zisku odraženého puku trefuje mezi Habalovy betony. Asistence Vojtěch Tomi.
     
    45:56
    Havířov právě vstřelil branku!
    Teď už se domácí zaslouženě radují. Korímovu střelu od modré krásně tečoval ve vzduchu k tyči MICHAL SZTEFEK a domácí vedou 4:3. Asistence Karol Korím a Antonín Pechanec.
     
    28:00
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Opět je tu blesková odpověď na vedoucí gól jednoho z týmů. Hosté se dostali do přečíslení 3 na 1 a DAVID TŮMA se trefil po křížné přihrávce přesně k bližší tyči. Asistence Jaroslav Roubík.
     
    26:53
    Havířov právě vstřelil branku!
    První branka VÁCLAVA MEIDLA za AZ. Pronikl po pravém křídle a střelou švihem se trefil přesně do vzdálenější šibenice. Asistence Martin Lenďák.
     
    18:12
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tentokrát si připravili rychlou odpověď domácí. Maliník objel s pukem branku, jeho bekend zvedl Habal jen nad sebe a padající puk za ním dorazil basebalově do branky JAN MARUNA. Asistence Roman Maliník a Martin Mazanec.
     
    17:20
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    I druhá branka Slovanu padá z mezikruží od neobsazeného hráče.Tůma na křídle dlouho čekal na ten správný okamžik až puk nabídl JAROSLAVU ROUBÍKOVI a ten z první trefuje síťku. Asistence David Tůma.
     
    08:52
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí se dlouho z vedení neradovali. Chybně si obsadili hráče ve své třetině a nekrytý David Merta doráží z mezikruží puk za Matouška. Asistence Jaroslav Roubík a David Tůma.
     
    06:33
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domící první útok se na chvíli usadil v útočné třetině a momentální střelecký fantom AZetu PETR KANKO otevírá skóre, když z levého kruhu propálil Habala mezi betony. Asistence Roman Maliník a Jan Maruna.
    Marken.cz

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 7. Kanko (Maliník, Maruna), 19. Maruna (Maliník, Mazanec), 27. Meidl (Lenďák), 46. Sztefek (Korím, Pechanec), 47. Štumpf (Tomi), 60. Maruna – 9. Merta (Roubík, Tůma), 18. Roubík (Tůma), 28. Tůma (Roubík), 49. Merta (Roubík)


    AZ Havířov: Matoušek (Svoboda) – Lenďák, Mazanec, Bahounek, Krisl "C", Peslar, Korím, Graca – Kanko, Maliník, Maruna "A" – Kalus, Pechanec, Sztefek "A" – Štumpf, Němec, Tomi – Kotala, Meidl, Rimmel – Matějek.
    Trenéři: Štefan Mikeš, Martin Janeček

    HC Slovan Ústí nad Labem: Habal (Soukup) – Pohl, Smetana, Vágner "C", Bernard, Sobotka, Hes, Macek, Skočovský – Tůma, Roubík "A", Merta – Rys, Melka, Kloz – Navarra, Kubica, Kuchler – Křivohlávek.
    Trenéři: Tomáš Mareš, Miroslav Mach.

    Rozhodčí: Kubičík – Adamec, Poruba

    Diváci: 1.620
    bahis siteleri