Michalovce – Lipt. Mikuláš 2:6 (kon.) | Spišská N. Ves – Prešov 3:6 (kon.) | Pov. Bystrica – Humenné 1:7 (kon.)
Topoľčany – Senica 3:4 (kon.) | Detva – Bardejov 4:3 (kon.) | Nové Zámky – Trnava 5:3 (kon.)
konec
HC Topoľčany
3:4 (0:0, 2:2, 1:2)
HC Dukla Senica
sk Středa 21.10.2015, 18:001. liga (SR)
Partner:
     
    Je to oficiálne. Senica po dych berúcom závere stretnutia víťazí na ľade Topoľčian 3:4 a pripisuje si do tabuľky tri body. Prakticky celý zápas sa niesol vo vyrovnanom duchu. Brankári s výnimkou niekoľkominútových herných "výpadkov" predvádzali výborné výkony, no záver zápasu lepšie zvládli hostia, ktorí 54 sekúnd pred koncom strelili víťazný gól a z Topoľčian si po vynikajúcom dramatickom zápase odvážajú plný bodový zisk. (20:33:20)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:06
    Senica dala gól!
    A je zrejme definitívne rozhodnuté. Ronald Dvonč využíva početnú výhodu hostí, dokonale tak tresce nedovolený zákrok Kovalíka, ktorý sklamaný odchádza z trestnej lavice. Hostia si tak z Topoľčian zrejme odvezú tri body.
     
    58:31
    Bližšie k trom bodom teraz zrejme budú hráči Senice, ktorí si v závere zápasu zahrajú presilovú hru po tom, čo na trestnú lavicu odchádza Matej Kovalík.
     
    57:59
    Do konca zápasu ostávajú už len dve minúty. Podarí sa jednému z tímov získať plný bodový zisk?
     
    56:19
    Hostia sa z gólu neradovali dlho, radosť im prekazil Palovič a v záverečných minútach tak opäť budeme sledovať boj o tri body.
     
    55:07
    Topoľčany dali gól!
    No po 61 sekundách hry Topoľčany opäť vyrovnávajú zásluhou Patrika Paloviča, ktorý sa dnes môže stať hrdinom Topoľčian. Na svoje konto si pripisuje druhý gól v zápase a necelých päť minút pred koncom zápasu vyrovnáva skóre zápasu na 3:3.
     
    54:06
    Senica dala gól!
    No na obrovské sklamanie domácich fanúšikov sme sa síce v Topoľčanoch dočkali gólu, no z presného zásahu sa raduje hosťujúci forward Nikolas Kovalovský, ktorý necelých šesť minút pred koncom posiela Senicu do vedenia 2:3.
     
    52:30
    Oba tímy budú v záverečných minútach zápasu bojovať o tri body. Zápas je mimoriadne vyrovnaný a na divákov na štadióne čaká dráma do posledných sekúnd.
     
    51:00
    Do konca zápasu ostáva deväť minút, stav je stále nerozhodný 2:2. Podarí sa jednému z tímov ešte skórovať? Gólmani Halo s Romančíkom zatiaľ držia svoje tímy nad vodou.
     
    49:41
    Kto dnes sleduje dnešný zápas, čoraz viac nadobúda pocit, že oba tímy si dnes zaslúžia bodovať a deľba bodov by tak bola viac než spravodlivá.
     
    48:12
    Zápas je veľmi vyrovnaný a možno dnes budú hokejoví priaznivci v Topoľčanoch svedkami predĺženia.
     
    47:48
    Dnes diváci v Topoľčanoch sledujú skutočne vypätý zápas, oba tímy predvádzajú veľmi kvalitný hokej a fanúšikovia na štadióne sa rozhodne nenudia.
     
    46:22
    Aktéri dnešného stretnutia ale predvádzajú urputný boj o body, zápas sa pomaly blíži do poslednej desaťminútovky.
     
    45:57
    Topoľčany sa snažia strhnúť zápas na svoju stranu, v prípade trojbodového zisku by sa na úkor Senice dostali na siedmu priečku v tabuľke.
     
    44:44
    Hostia sa snažia o strelenie gólu, no Halo teraz podržal svoj tím. Možno očakávať, že dnešné stretnutie môže rozhodnúť už len jeden jediný gól.
     
    43:48
    Oba tímy hrajú veľmi vyrovnaný zápas a nikoho neprekvapí ak dnešný súboj dospeje do predĺženia.
     
    42:25
    Brankári Halo s Romančíkom zatiaľ odolávajú náporu súperov a výraznou mierou sa podpisujú pod nerozhodné skóre dnešného súboja.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 25. Mihalik (Šedivý, Záborský), 32. Palovič (Szalay), 56. Palovič (Kluka, Szalay) – 30. Pavešic (Salliji, Pekarčík), 34. Dvonč (Daniel), 55. Kovalovský (Grman, Pavešic), 60. Dvonč (Klíma, Dobrý)


    HC Topoľčany: Halo – Bystričan, Pavlíček, Hain, Kúdela, Kudlej, Palovič, Nociar, Majerčík – Szalay, Nemček, Kluka – Záborský, Šedivý, Káčer – Tvrdík, Mihalik, Kovalík – Stanislav, Klačanský, Košecký. Tréner: Miroslav Nemeček
    HC Dukla Senica: Romančík – Pavešic, Grman, Černý, Kotzman, Žitňanský – G. Saliji, Videlka, Dobrý – Klíma, Řezač, Pekarčík – Dvonč, Kovalovský, Daniel – Trenčan. Tréner: Svetoplik Kosík

    Rozhodčí: Babeliak – Rojík, Nosek
    bahis siteleri