Michalovce – Lipt. Mikuláš 2:6 (kon.) | Spišská N. Ves – Prešov 3:6 (kon.) | Pov. Bystrica – Humenné 1:7 (kon.)
Topoľčany – Senica 3:4 (kon.) | Detva – Bardejov 4:3 (kon.) | Nové Zámky – Trnava 5:3 (kon.)
konec
HK DUKLA Ingema Michalovce
2:6 (1:2, 1:2, 0:2)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Středa 21.10.2015, 17:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované. Michalovce nezvládli priamy súboj o štvrtú priečku a Liptovskému Mikulášu podľahli 2:6. Nutno uznať, že hostia predviedli na ľade zemplínskeho tímu skvelý výkon, strelili šesť gólov a zaslúžene tak svojmu dnešnému súperovi v tabuľke odskakujú na rozdiel piatich bodov. (19:11:31)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:12
    Zápas sa v poslednej minúte už len dohráva. Každému je jasné, že Liptovský Mikuláš si dnes z Michaloviec odvezie tri body a upevní si tak pozíciu v najlepšej štvorke prvej ligy.
     
    58:46
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Aby toho nebolo málo, posledný klinec do rakvy Michaloviec zabíja forward Jaroslav Jabrocký, ktorý pečatí víťazstvo hostí a zvyšuje už na 2:6!
     
    57:36
    Do konca zápasu ostáva 144 sekúnd, hráči Liptovského Mikuláša môžu začať pomaly oslavovať svoj cenný triumf.
     
    56:23
    Musel by sa udiať menší zázrak, aby Michalovce v dnešnom zápase bodovali. Liptáci predvádzajú vynikajúci hokej a krátko pred koncom súboja vedú 2:5.
     
    55:34
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Aby toho nebolo málo. Drotárov trest síce uplynul celý, no niekoľko sekúnd na to Liptáci udreli opäť a vedú už 2:5. Tentoraz si gól na svoje konto pripisuje Tomáš Marcinko, ktorý dnes hrá vydarený duel.
     
    54:55
    Hostia držia puk ďaleko od svojej brány, Dukla Michalovce sa kvôli nižšiemu počtu hráčov na ľade musí brániť a všetko nasvedčuje tomu, že Liptáci dovedú dnešný duel do víťazného konca.
     
    53:48
    Liptovskému Mikulášu sa v presilových hrách v tejto sezóne až tak nedarí, keď využili len šesť početných výhod z 49 presiloviek, no dvojminútové vylúčenie Drotára im hrá do karát.
     
    53:19
    Domáci hokejisti sa navyše budú najbližšie dve minúty brániť. Na trestnú lavicu odchádza Martin Drotár za hákovanie.
     
    52:40
    Liptáci navyše v tretej tretine už neraz ohrozili bránu Okoličányho a dali jasne najavo, že v závere zápasu budú len vyčkávať na záverečnú sirénu.
     
    51:22
    Hokejisti Michaloviec sa všemožne snažia streliť kontaktný gól, ktorý by vykresal iskierku nádeje pre domáci mančaft, no Liptáci sa výborne bránia s vedomím pohodlného dvojgólového náskoku.
     
    50:49
    Domáci hráči nemajú veľa času na vyrovnanie. Liptovský Mikuláš kontroluje hru a na ľade predvádza vynikajúci kompaktný výkon.
     
    50:00
    Začala sa posledná desaťminútovka dnešného stretnutia.
     
    49:10
    O chvíľu na nás čaká posledná desaťminútovka hry, v ktorej sa Michalovce budú snažiť o zmazanie dvojgólového náskoku Liptovského Mikuláša.
     
    48:52
    Michalovčanom sa čas na vyrovnanie kráti, Liptáci umne držia puk na svojich hokejkách, snažia sa zdržiavať čas a kúskovať hru.
     
    48:01
    Liptáci si ale s touto situáciou skúsene poradili, Bartík sa vrátil na ľad a po vylúčeniach na oboch stranách sa v hre pokračuje za stavu 2:4.
     
    47:27
    Šangin sa už vrátil na ľadovú plochu a Michalovce tak majú k dispozícii krátku početnú výhodu o jedného muža.
     
    46:44
    Pokračuje sa tak v hre štyroch proti štyrom, po návrate Georgija Šangina na ľad budú mať Michalovce k dispozícii 44-sekundovú presilovú hru.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 13. Banovský, 21. Klouda (Faith, Banovský) – 9. Števuliak (Uram, Burzala), 18. Cibuľa (Bartík), 30. Laco (Kadlubiak), 37. Cibuľa (Bartík, Marcinko), 56. Marcinko (Bartík, Dovina), 59. Jabrocký (Oravec)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány – Šangin, Hančák, Urban, Dolgoš, Boboš, Buraľ – Banovský, Klouda, Faith – Salnikov, Drotár, Schnelly – Čížek, Huňady, Fedorko – Hinďoš, Gavura, Jenčo. Tréner: Štefan Tóth
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Dovina – Mezovský, Krčula, Nádašdi, Burzala, Kadlubiak, Oravec, Oško – Marcinko, Cibuľa, Bartík – Števuliak, Lichanec, Uram – Jabrocký, Piatka, Laco – Brezniak, Gápa. Tréner: Róbert Spišák

    Rozhodčí: Husár – Šoltés, Wolf

    Diváci: 650
    bahis siteleri