Michalovce – Lipt. Mikuláš 2:6 (kon.) | Spišská N. Ves – Prešov 3:6 (kon.) | Pov. Bystrica – Humenné 1:7 (kon.)
Topoľčany – Senica 3:4 (kon.) | Detva – Bardejov 4:3 (kon.) | Nové Zámky – Trnava 5:3 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
5:3 (1:2, 2:1, 2:0)
HK Gladiators Trnava
sk Středa 21.10.2015, 18:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované. Nové Zámky zdolali Trnavu na svojom ľade po veľmi náročnom zápase 5:3, keď v záverečnej desaťminútovke strhli víťazstvo na svoju stranu a udržali si tak líderskú pozíciu. Trnava sa napriek prehre nemá za čo hanbiť. S výraznou pomocou skvelého gólmana Miroslava Hálu dlho odolávala najlepšiemu celku I. ligy a v Nových Zámkoch sa prezentovala mimoriadne sympatickým výkonom. (20:13:46)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:00
    HC Nové Zámky dali gól!
    A domáci hráči rovných 60 sekúnd pred koncom duelu pečatia svoje víťazstvo, keď si druhý gól v zápase na svoje konto pripisuje Martin Frolík.
     
    57:42
    Miroslav Hála bude zrejme čakať na pokyn kouča Trnavy Rudolfa Macka, ktorý bude chcieť do hry zrejme pustiť šiesteho hráča.
     
    56:55
    Blíži sa úplný záver zápasu a Nové Zámky sú veľmi blízko troch bodov.
     
    55:21
    Hrudík sa vrátil na ľad, do konca zápasu ostáva necelých päť minút.
     
    54:27
    K dispozícii majú navyše hráči Trnavy presilovú hru, no Nové Zámky sa zatiaľ veľmi dobre bránia.
     
    53:48
    Hostia sa napriek nepriaznivému stavu ale stále nevzdávajú a v posledných minútach sa budú usilovať o vyrovnanie. Možno očakávať, že tréner Rudolf Macko v závere zápasu pošle odvolá gólmana Hálu.
     
    53:21
    Za držanie si teraz na trestnú lavicu sadá domáci Hrudík – naskytá sa príležitosť pre Trnavu na vyrovnanie!
     
    52:58
    V aréne Nových Zámkov je hneď veselšie, domáci vedú prvýkrát v zápase. Kto by to bol povedal pred začiatkom zápasu, že líder tabuľky bude musieť proti poslednému celku tabuľky urputne bojovať o zisk troch bodov.
     
    51:54
    HC Nové Zámky dali gól!
    No tentoraz sa to Novým Zámkom darí. Presilová hra síce ostala nevyužitá, no necelých tridsať sekúnd po početnej výhode sa líder tabuľky prvýkrát v zápase dostáva do vedenia zásluhou Albína Podstavka!
     
    51:26
    Poláček sa už vrátil na ľad a hostia hrajú v plnom počte.
     
    50:59
    Novým Zámkom sa ale nedarí strelecky presadiť, čas pribúda a záver zápasu bude zrejme ešte poriadne vypätý.
     
    49:26
    A na trestnú lavicu si sadá Pavol Poláček za podrazenie. Podarí sa Novým Zámkom prelomiť streleckú smolu?
     
    48:48
    Zabúdať ale Nové Zámky pri útočnej aktivite nemôžu ani na obranu, čo teraz zvýraznili hostia, ktorí teraz dobre ohrozili bránu Šinkoviča. Skóre ostáva nezmenené.
     
    47:18
    Nové Zámky sa neustále snažia dobyť bránu hostí, no už niekoľkokrát spomínaný Miroslav Hála predvádza v bránkovisku Trnavy skvelé výkony.
     
    46:32
    Tieto nevyužité príležitosti môžu domácich hráčov v konečnom dôsledku veľmi mrzieť. Zápas speje k svojej poslednej desaťminútovke a duel pokračuje za nerozhodného stavu po nevyužitej presilovke domácich.
     
    45:50
    Poláček je už späť v hre, Nové Zámky nevyužili poskytnutú šancu na skórovanie a Trnava sa tak ďalej zubami-nechtami drží skvelého výsledku 3:3 u lídra tabuľky.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 8. Bašič (Podstavek, Chovan), 22. Ďurčo (Podstavek), 31. Frolík (Chovan, Konc), 52. Podstavek (Bašič, Chovan), 59. Frolík (Gutov) – 3. Schmidt (Trenčan, Reho), 6. Okoličány (Lukačovič, Hrbáčik), 26. Barinka (Reho, Mrázik)


    HC MIKRON Nové Zámky: Šinkovič – Ďurčo, Chovan, Šiška, Sucharda, Hrudík, Gula, Konc – Frolík Bašic, Podstavek – Mamonovs, Gutov, Weissmann – Dubec, Hegyi, Koutník – Baron, Štefanka, Priganc. Tréner: Ľubomír Hurajt
    HK Gladiators Trnava: Hála – Poláček, Reho, Mrázik, Imrich, Hronec, Hutár, Turan, Krotov – Kovaľ, Schmidt, Trenčan – Domajev, Čunderlík, Barinka – Lukačovič, Hrbáčik, Okoličány – Mrava, Ševčík, Veselovský. Tréner: Rudolf Macko

    Rozhodčí: Goga – Číž, Kollár

    Diváci: 1128
    thejrc.org