Boston – Colorado 2:3 (kon.) | Philadelphia – Washington 2:5 (kon.) | Carolina – Minnesota 2:3 (po pr.)
NY Rangers – St. Louis 6:3 (kon.) | Ottawa – Vancouver 3:2 (kon.) | Tampa – Calgary 3:1 (kon.)
Florida – Buffalo 2:3 (kon.) | Nashville – Toronto 1:2 (0:1 po s.n.) | Chicago – New Jersey 2:3 (kon.)
Dallas – Winnipeg 6:3 (kon.) | Arizona – Edmonton 4:1 (kon.) | Los Angeles – NY Islanders 2:1 (kon.)
konec
Ottawa Senators
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
Vancouver Canucks
Pátek 13.11.2015, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:36 Alexander EDLER - 3:2
     
    59:36
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Že by drama?V blízkosti levého kruhu měl hodně času na střelu ALEXANDER EDLER, který zamířil a poté dokonale vystřelil. Puk propadl Hammondovi za záda a nic na tom nezměnilo ani zlostné třísknutí hokejkou do brankové konstrukce v podání domácího brankáře. Asistence: Henrik Sedin
     
    58:36
    Okamžitě po vyhraném buly přilétla od modré čáry bomba, která Hammondovi propadla, ale v brankovišti se nejlépe zorientoval Borowiecki, jenž volný puk odpálil do bezpečí.
     
    58:29
    Hosté už hrají powerplay a nyní je navíc čeká přesilová hra. Erik Karlsson (OTT) vyhodil puk do hlediště a jde si sednout na lavici hanby.
    58:05 Chris WIDEMAN - 3:1
     
    58:05
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Zřejmě je rozhodnuto! Už to vypadalo, že Vancouver přežije oslabení, ale nakonec se domácí přeci jenom prosazují. Z rohu kluziště dokázal Hoffman poslat puk ke CHRISI WIDEMANOVI, který od modré čáry vypálil rychlou střelu.Ta ve vzduchu lehce zaplavala, nešťastnému Millerovi škrtla o nastavenou lapačku a nakonec přeci jenom skončila v síti. Asistence: Mike Hoffman
     
    57:14
    Ve vlastním oslabení zahrozily Kosatky! Burrows našel při přečíslení volného spoluhráče, ale ten pálil vedle brány přesunujícího se Hammonda!
     
    56:07
    Komplikace pro hosty! Hoffman dostal zásah hokejkou do krku a je z toho dvouminutový trest pro hostujícího kapitána Henrika Sedina (VAN).
     
    48:52
    Stone našel zcela volného Kylea Turrise, který se zjevil před Millerem, ale po bekhendové kličce poslal domácí útočník puk nad bránu!
     
    47:20
    Hosté se okamžitě usadili v útočném pásmu a vypracovali si obrovskou příležitost. Daniel Sedin obdržel přihrávku mezi kruhy, ale prakticky tváří v tvář Hammondovi selhal, neboť domácí brankář skvěle zasáhl betonem.
     
    47:00
    Dorsett se snažil protáhnout kolem Marka Methota (OTT), který se neobracel zrovna nejšikovněji a dostává dvě trestné minuty za podražení soupeře.
    34:00 Erik KARLSSON - 2:1
     
    34:00
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Kyle Turris díky skvělému napadání získal kotouč u mantinelu a poté vybídl ke skórování ERIKA KARLSSONA, který obdržel skvělou přihrávku a bez problémů prostřelil přesunujícího se Millera. Asistence: Kyle Turris, Mike Hoffman
     
    24:36
    Dan Hamhuis (VAN) dostává dvě trestné minuty za hákování.
     
    21:44
    Za hákování si jde dvě trestné minuty odsedět Cody Ceci (OTT).
     
    19:48
    V samém závěru třetiny ještě zahrozil Ryan, který řešil přečíslení po svém, ale solidním pokusem trefil jen betony soupeřova brankáře.
     
    15:29
    Chris Higgins (VAN) se snažil dostat opět ke kotouči a holí zasáhl Smithe do tváře. Jsou z toho dvě trestné minuty a druhá přesilová hra Sens.
     
    15:22
    Hostům se podařilo ubránit atak Senátorů a výsledkem byl rychlý protiútok. Higgins si navedl kotouč mezi kruhy, ale poté trefil jen připraveného Hammonda!
    13:02 Bobby RYAN - 1:1
     
    13:02
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Nyní už je ale srovnáno! Erik Karlsson si od modré čáry podél mantinelu sjel hlouběji do útočného pásma, vrátil kotouč BOBBYMU RYANOVI a ten již Millera propálit dokázal. Asistence: Erik Karlsson, Mika Zibanejad
     
    12:52
    Opět dostal přihrávku Mika Zibanejad, který pálil z první, avšak Miller se skvěle přesunul a ustál i tuto šanci!
     
    11:47
    Ottawa si dokázala vytvořit obrovský tlak, ale Miller zůstává stále nepřekonán. Jediným ziskem Sens je nyní přesilová hra, neboť na lavici hanby usedá Adam Cracknell (VAN), který se provinil podražením.
    07:48 Svan BÄRTSCHI - 0:1
     
    07:48
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Jenže zřejmě jsem to zakřikl, neboť hosté jdou z hodně nenápadné akce do vedení! Vrbata se rozjel ve středním pásmu a poté od mantinelu nahodil kotouč před bránu. Puk se před Hammondem otřel o nohu SVENA BÄRTSCHIHO a skončil za zády nešťastného brankáře Sens. Asistence: Radim Vrbata, Bo Horvat
     
    03:26
    První obrovská šance zápasu! Turris si v útočném pásmu vyměnil puk s Karlssonem a poté nikým neatakovaný sám tvrdě vypálil. Zakončení domácího forvarda zlikvidoval Ryan Miller.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 14. Ryan (Karlsson, Zibanejad), 34. Karlsson (Turris, Hoffman), 59. Wideman (Hoffman) – 8. Bärtschi (Vrbata, Horvat), 60. Edler (H.Sedin)


    Ottawa Senators: Hammond (Anderson) – Karlsson "C", Methot, Ceci, Cowen, Wideman, Borowiecki – Stone, Turris "A", Hoffman – Ryan, Zibanejad, Puempel – Chiasson, Pageau, Michálek – Neil "A", Smith, Lazar
    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Tanev, Edler, Weber, Hamhuis "A", Bartkowski, Hutton – Hansen, H.Sedin "C", D.Sedin "A" – Virtanen, Sutter, Burrows – Vrbata, Horvat, Bärtschi – Dorsett, Cracknell, Higgins

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Frederick L’Ecuyer – Shandor Alphonso, Greg Devorski

    Diváci: 19.229
    bahis siteleri