Watford – Manchester Utd. 1:2 (kon.) | West Brom – Arsenal 2:1 (kon.) | Everton – Aston Villa 4:0 (kon.)
Swansea – Bournemouth 2:2 (kon.) | Newcastle – Leicester 0:3 (kon.) | Chelsea – Norwich 1:0 (kon.)
Southampton – Stoke 0:1 (kon.) | Manchester City – Liverpool 1:4 (kon.)
konec
Watford FC
1:2 (0:1)
Manchester United
Sobota 21.11.2015, 13:45 • Vicarage Road Stadium, Watford • Anglická Premier League • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Velkou šanci měl ještě v závěru Troy Deeney, který se dostal ve vápně k hlavičce. David de Gea byl však na svém místě!
    90. Troy DEENEY - 1:2
     
    90
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Manchester v samotném závěru střílí možná rozhoducící branku tohoto zápasu! Po dalším rohovém kopu domácího celku United nedokázali udeřit, následně však dostal míč do vápna Depay, který vystřelil. Gomes vyrazil míč pouze k Bastianu Schweinsteigerovi, který s velkým štěstím dokázal míč dopravit do sítě! Branka je nakonec připsána TROYI DEENEYMU!
     
    90
    Manchester vybojoval rohový kop, kterého se ujal Andreas Pereira. Jeho centr našel ve vápně Chrise Smallinga, jehož hlavičku však Gomes dokázal vyrazit!
    87. Troy DEENEY - 1:1
     
    87
    Watford právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Watford si vyrovnání za výkon ve druhém poločase rozhodně zaslouží! Ke značce pokutového kopu se postavil TROY DEENEY, který nekopl penaltu ideálně, nicméně míč letěl v ideální výšce, a de Gea nedokázal zasáhnout!
     
    86
    Domácí hráči dostali míč do vápna na Odiona Ighala, který byl velmi těsně bráněn Marcosem Rojem. Argentinský záložník však svého soupeře poslal k zemi, a je z toho pokutový kop!
     
    86
    Penalta pro Watford!
     
    83
    Velkou šanci měl Jesse Lindgard, který dostal od Morgana Schneiderlina přihrávku za obranu, a upaloval sám na Gomese. Lob se mu však nepovedl, a Watford stále žije!
     
    79
    Louis van Gaal provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Juan Mata, který dnes skvěle řídil hru svého celku! Na jeho místo přichází talentovaný Andreas Pereira!
     
    75
    Watford tlačí, tlačí, ale prosadit se nemůže! Tentokrát odvedl výbornou práci Ighalo, který na sebe natáhl pozornost, a následně přiťukl míč do běhu Deeneymu. Jeho střelu z voleje však de Gea lapil!
     
    74
    Hlavní rozhodčí musel podruhé v tomto zápase sáhnout do kapsičky pro žlutou kartu! Vysloužil si jí hostující Ashley Young, který nedokázal uhlídat Paredese, a musel ho poslat k zemi!
     
    71
    Obrovská šance domácího celku na vyrovnání! Ve vápně United dokázal stoper McNair odvrátit centr pouze na nohu Almena Abdiho, který se do míče opřel z první, a jeho střela mířila k tyči! Parádní zákrok však vytáhl David de Gea, který vyrazil míč na rohový kop!
     
    69
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Allan Nyom, přichází Juan Carlos Paredes.
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Phil Jones, přichází Paddy McNair.
     
    68
    Watford si nepočínal na útočné polovině příliš dobře, a přišla ztráta! Za záchranou brzdu musel následně zatáhnout Ben Watson, který poslal k zemi Ashleyho Younga! Od hlavního rozhodčí vidí žlutou kartu!
     
    56
    Velkou šanci na vyrovnání měl Troy Deeney! Střídající Nathan Aké dokázal odcentrovat na levé straně přes Jonese, a Ighalo ve vápně přiklepl míč pro Deeneyho. Jeho ostrou střelu však dokázal parádním zákrokem vyrazit David de Gea!
     
    47
    Hned na začátku poločasu se mohli United dostat do dvoubrankového vedení! Memphis Depay odvedl na útočné polovině skvělou práci, a dostal míč na Jesse Lindgarda, který neváhal, a nebezpečně vypálil. Proti jeho tvrdé střele však zasáhl Gomes!
     
    46
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází José Manuel Jurado, přichází Nathan Aké.
     
    44
    Kombinace Jesseho Lindgarda s Juanem Matou ve středu hřiště nezafungovala, a u míče byl domácí Watford! Domácí brankář Gomes však fanoušky pořádně vystrašil, když špatnou rozehrávkou našel Memphise Depaye. Následná přihrávka nizozemského útočníka nad Matu mířila do ofsajdu!
     
    40
    Ouu! Manchester získal míč na vlastní polovině, a šel velmi rychle vpřed. Míč se dostal po ose Schweinsteiger – Mata až do míst, kde se nacházel Memphis Depay. Mladý nizozemský hráč si navedl míč na střelu, a přízemní ranou pořádně protáhl Gomese!
     
    36
    Velká šance pro domácí celek! Na pravém křídle se nakonec dokázal uvolnit Allan Nyom, který poslal zajímavý centr do vápna. Blind míč odhlavičkoval, nicméně na hranici vápna se opřel do míče Capoue, jehož rána mířila nad branku!
     
    32
    Exekuce rohového kopu United se ujal Juan Mata, který svůj centr zakroutil na přední tyč, kde centr prodloužil Phil Jones. Na zadní tyč si nabíhal Morgan Schneiderlin, nicméně míč těsně netrefil!
     
    27
    Manchester United měl v levém rohu možnost standardní sitauce, exekuce se ujal Juan Mata, nicméně obrana Watfordu se dokázala ubránit. Nasledně však hosté vrátili míč do "ohně", a po několika odrazech se opřel do míče Marcos Rojo. Ostrá střela střídajícího hráče prolétla těsně nad břevnem!
     
    25
    Bohužel to však vypadá, že Ander Herrera dnes dohrál! Španělský středopolař už si "poplácal" se spoluhráči, a odchází na lavičku. Na jeho místo tak přichází nerozcvičený Marcos Rojo!
     
    21
    Rohového kopu se ujal Ander Herrera, jehož centr byl odvrácen. Následně chyboval na polovině hřiště Young, a Watford šel do protiútoku! Středem hřiště postupoval Deeney, který následně předal důvěru Ighalovi. Nejlepší střelec domácího celku dokázal oklamat Smallinga, nicméně střela mu nesedla, a de Gea nemusel zasahovat!
    11. Memphis DEPAY - 0:1
     
    11
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Manchester jde již v jedenácté minutě do vedení! Na pravé straně dostat dostatek prostoru Ander Herrera, který poslal míč přímo na nohu MEMPHISE DEPAYE, jenž poslal míč přímo pod břevno! Talentovaný křídelník se tak konečně dočkal branky!

    Jan Havlovic

    Branky: 87. Deeney (pen.) – 11. Depay (A. Herrera), 90. Deeney (vla.)

    Karty:   68. Watson (WAT) – 74. Young (MAN)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 6:12.
    Watford FC: Gomes – Nyom (69. Paredes), Cathcart, Capoue, Britos – Anya, Watson, Jurado (46. Aké), Abdi – Ighalo, Deeney.
    Náhradníci: Arlauskis – Oularé, Ibarbo, Paredes, Guedioura, Diamanti, Aké.

    Manchester United: de Gea – Jones (69. McNair), Smalling, Blind, Young – Schweinsteiger, Schneiderlin, A. Herrera (25. Rojo) – Mata (79. Pereira), Lingard, Depay.
    Náhradníci: Romero – Rojo, Pereira, McNair, Darmian, Rashford, Goss.

    Rozhodčí: Robert Madley – McDonough, Perry (vš. Anglie)
    bahis siteleri