Real Sociedad – Sevilla 2:0 (kon.) | Real Madrid – Barcelona 0:4 (kon.) | Espanyol – Malaga 2:0 (kon.)
Valencia – Las Palmas 1:1 (kon.) | La Coruňa – Celta Vigo 2:0 (kon.)
konec
Espanyol Barcelona
2:0 (2:0)
Malaga CF
Sobota 21.11.2015, 20:30 • Power8 Stadium (kapacita: 40 500) • Španělská LaLiga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Ještě jedna žlutá karta. Víctor Sánchez hru zdržoval a dlouho otálel s vhozením autu Espanyolu – svému týmu bude domácí středopolař v příštím zápase chybět.
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby sudí nastavuje dvě minuty!
     
    86
    Vidíme poslední střídání dnešního zápasu. Za potlesku z ochozů stadionu hřiště opouští Asensio, kterého na poslední minutky nahradí Gerard Moreno.
     
    79
    Asensio byl z minulého zákroku lehce frustrovaný a nyní si počíhal na Tissoneho, jehož poslal tvrdě k zemi. Tentokráte je sudí nemilosrdný.
     
    78
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Nordin Amrabat, přichází Adnane Tighadouini.
     
    76
    Brankář López nyní s výkopem hodně otálel, sudímu Munuerovi nakonec došla trpělivost a strážce svatyně Espanyolu vidí žlutý kartónek.
    75.
     
    75
    Dobrá šance i na druhé straně! Míč si povedeně zpracoval střídající Ricardo Horta, který jej svou následnou střelou poslal do tyče Lopézovy pokladnice!
     
    72
    Střídat se bude i na straně Barcelonských, odpracováno má Víctor Álvarez, kterého nahrazuje Burgui.
     
    66
    Aktivní Duda jde ze hry, na jeho post nastupuje Ricardo Horta.
     
    57
    Hattrick nebyl daleko! Po levé straně se probil Álvarez, který milimetrovým centrem našel Péreze, jenž se položil do hlavičky, ale branku o kousek přestřelil!
     
    46
    Tak Fuentes se nakonec zřejmě rozhodl neriskovat, do druhé půle místo něj totiž nastupuje Rubén Duarte. Na druhé straně dohrál Boka, kterého nahrazuje mladičký Javier Ontiveros.
     
    42
    Hosté svého soupeře tlačí a po tomto faulu, za který Álvaro González od sudího vidí žlutou kartu, budou zahrávat další přímý kop.
     
    42
    Pau López musí opět zasahovat! Po pravé straně se totiž až do zakončení dostal Amrabat, avšak domácí gólman míč dokázal vytěsnit na rohový kop!
     
    40
    Žlutou kartu dostává Papakouli Diop (Espanyol Barcelona).
     
    39
    Domácí měli k dispozici volný přímý kop. Na Asensiův centrovaný balón si opět nejvýše naskočil stoper Roco a hlavou jej poslal jen těsně vedle levé tyče Kameniho svatyně!
     
    35
    První žlutá karta dnešního utkání, za zákrok proti Sánchezovi ji zcela po právu vidí Duda.
     
    29
    Tohle mohl být velice kuriózní gól! Duda svým prudkým pasem hledal Charlese, ten však na míč nedosáhl, čímž ovšem zaskočil brankáře Lópeze, který špatně zareagoval a mohl být rád, že kulatý nesmysl zamířili pouze do tyče!
    20. Hernán PÉREZ - 2:0
     
    20
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Domácí využívají svou druhou velkou šanci a vedou už o dvě branky! Fuentesův centr byl tečován, balón ale i tak doskákal až k HERNÁNU PÉREZOVI, který nekompromisní bombou prostřelil Kameniho!
     
    19
    Teď měli domácí štěstí! González zaváhal v rozehrávce, když našel hostujícího Dudu, který ještě přiťukl míč Amrabatovi, jehož technickou ránu vyrazil Pau López konečky prstů!
     
    15
    Amrabat se vrhl mezi trojici protihráčů a následně předvedl teatrální pád, sudí hostujícímu záložníkovi naprosto správně uděluje žlutou kartu za simulování.
    6. Hernán PÉREZ - 1:0
     
    6
    Espanyol právě vstřelil branku!
    No vida, domácí se hned ze své první šance prosazují a ujímají se vedení! Asensio vyslal na steč HERNÁNA PÉREZE, který si ve vápně pohrál se svým strážcem a následnou ranou prostřelil ne úplně jistého Kameniho!
     
    2
    A ihned obrovská šance Málagy! Po pravé straně se protáhl Nordin Amrabat, který se nakonec dostal až ke střele. Brankář Lopéz však svůj tým podržel a vyrazil míč na roh!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 6. H. Pérez (Asensio), 20. H. Pérez

    Karty:   40. Diop (ESB), 42. Álvaro González (ESB), 76. Pau López (ESB), 79. Asensio (ESB), 90+1. V. Sánchez (ESB) – 15. N. Amrabat (MLG), 35. Duda (MLG)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 20:16.
    Espanyol Barcelona: Pau López – Javi López (C), Álvaro González, Roco, Fuentes (46. R. Duarte) – V. Sánchez, Diop – H. Pérez, Asensio (86. G. Moreno), V. Álvarez (72. Burgui) – F. Caicedo.
    Náhradníci: Bardi – R. Duarte, Sevilla, Burgui, Abraham González, Sylla, G. Moreno.

    Malaga CF: Kameni – Rosales, Angeleri, Weligton (C), Boka (46. Ontiveros) – Tissone, Fornals – N. Amrabat (78. Tighadouini), Duda (66. Horta), J. P. Carlos – Charles.
    Náhradníci: Ochoa – Albentosa, Miguel Torres, Horta, Tighadouini, Recio, Ontiveros.

    Rozhodčí: Juan Martínez Munuera – Roberto Alonso Fernández, David Canales Cerdá

    Diváci: 13 293
    bahis siteleri