Omsk – Dynamo Moskva 3:2 (2:1 po s.n.) | Barys – Viťaz 4:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Záhřeb 0:1 (kon.)
Chanty-Mansijsk – HC Slovan 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Ufa 1:3 (kon.) | Jokerit – Kazaň 2:1 (kon.)
Riga – Toljatti 2:0 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
HC Slovan Bratislava
Neděle 29.11.2015, 12:30 • Arena Jugra • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Michel MIKLÍK - 1:3
     
    58:57
    Slovan právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, celek ze slovenské metropole zvítězí pošesté v řadě! Kašparovo vyhození z vlastní třetiny tečoval na modré čáře MICHEL MIKLÍK a šikovně usměrnil puk do odkryté domácí svatyně! Asistence: Lukáš Kašpar,
    Dávid SKOKAN - 1:2
     
    49:04
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovan si bere zpět ztracené vedení! Hosté vyrazili do přečíslení dvou proti jednomu, které Lušňák a DÁVID SKOKAN vyřešili parádně – druhý jmenovaný vypálil nechytatelně pod břevno! Asistence: Patrik Lušňák.
    Konstantin PANOV - 1:1
     
    39:08
    Jugra právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno, Chanty-Mansijsk dává gól do šatny! Domácí se vydali do rychlého přečíslení dvou proti jednomu, na jehož konci stál KONSTANTIN PANOV, který už jen dorážel odražený kotouč po střele Lapenkova do prázdné svatyně Slovanu! Asisstence: Jevgenij Lapenkov.
    Ladislav NAGY - 0:1
     
    27:06
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácím se však poté nepodařilo vyhodit a tlak Slovanu pokračoval. Z pravého kruhu tvrdě vypálil LADISLAV NAGY, jehož dokonale trefená rána vymetla pavučinky v levé šibenici Gelašviliho svatyně! Asistence:

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 40. Panov (Lapenkov) – 28. Nagy, 50. Skokan (Lušňák), 59. Miklík (Kašpar)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Gelašvili (Fokin) – Kalašnikov, Želdakov, Antonov, Mamkin, Vasilčenko, Pogoryšnyj, Ugolnikov, Chvostov – Panov, Sitnikov, Bortnikov – Varfolomejev, Ivanov, Lapenkov – Buljanskij, Taratuchin, Medveděv – Ševčenko, Ankudinov, Beljajev.
    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Višňovský, Sersen, Barker, Švarný, Valach, Mihalik, Kozák – Jeglič, Tičar, Nagy – Bartovič, Surový, Paré – Kašpar, Viedenský, Miklík – Skalický, Lušňák, Skokan.

    Rozhodčí: Dejev, Safjulov – Golovljov, Šišlo
    bahis siteleri