Omsk – Dynamo Moskva 3:2 (2:1 po s.n.) | Barys – Viťaz 4:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Záhřeb 0:1 (kon.)
Chanty-Mansijsk – HC Slovan 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Ufa 1:3 (kon.) | Jokerit – Kazaň 2:1 (kon.)
Riga – Toljatti 2:0 (kon.)
po s.n. (2:1)
Avangard Omsk
3:2 (0:0, 2:1, 0:1 - 0:0)
Dynamo Moskva
Neděle 29.11.2015, 12:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Šestý tým západní konference, Avangard Omsk, hostí na svém ledě Dinamo Moskva. Moskveský celek má na svém kontě o dva body více a nyní se nachází v opačné konferenci na pátém místě. Sledovat tak můžeme zajímavý zápas.
     
    Avangard Omsk aktuálně okupuje šestou pozici ligové tabulky, a to se ziskem šestapadesáti bodů. Navíc celek, jenž se letos představil také v České republice, má slušnou formu. V posledních pěti zápasech nebodoval jen jednou, a to v zápase proti moskevskému Spartaku. Jinak se mu povedlo porazit Jokerit, Amur a hvězdný Petrohrad . Formu má také český útočník Martin Erat, jenž v posledních pěti střetnutích zaznamenal čtyři body.
     
    Dinamo Moskva se nachází na páté pozici své konference a stabilními výkony se žene do play-off. Na pozoru se budou muset mít domácí hráči, protože se Dinamu daří na venkovních hřištích. Naposledy se jim podařilo porazit Jekatěrinburg, či Torpedo. Velkou zásluhu na tom má také forvard Denis Kokarev, jemuž se daří v poslední době dávat branky i na ně nahrávat.
     
    Československá stopa v utkání

    Dominik Furch (OMS) – 28 zápasů, 92,4% úspěšnost
    Michal Kempný (OMS) – 35 zápasů, 2+12
    Vladimír Sobotka (OMS) – 30 zápasů, 13+10
    Martin Erat (OMS) – 18 zápasů, 3+5
     
    Úvodní sestavy:

    Avangard Omsk: Furch (Kostin) – Kempný, Lekomcev, Ahnelöv, Kuljaš, Alexandrov, Kulik, N. Gluchov – Širokov, Paršin, Zubov – A. Gluchov, Pěrežogin, Erat – Popov, Lauta, Michejev – Lemtjugov, Petrov, Černikov – Pjanov

    Dinamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Hietanen, Višněvskij, Robinson, Mironov, Osipov, Nikulin, Sinicyn – Cvetkov, Pestuško, Fjodorov – Tereščenko, Brjukvin, Karpov – Kokarev, Gorovikov, Tarasov – Volkov, Babenko, Markovin – Igumnov

    Rozhodčí: Gofman, Kaval – Otmachov, Raming.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Krásné pravé odpoledne! Za pár minut se proti sobě postaví domácí Omsk a hosté z Moskvy. V brance domácích je opět Dominik Furch. V sestavě Avangardu je také obránce Michal Kempný a útočník Martin Erat. Sledujte náš přenos!
     
    Ledová plocha arény v Omsku je již zalitá rudou barvou a vidíme povedenou světelnou show. Už se jen čeká na hokejisty obou celků.
     
    Na ledě je vše připravené na hymnu ruské federace. Po ní se vhodí úvodní buly dnešního utkání. Přeji příjemné počteníčko!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní buly vyhráli domácí hokejisté, kteří kombinují ve vlastní třetině, ale za malou chvilku se určitě vydají směrem dopředu.
     
    01:00
    Domácí hráči se drželi následně v útočném pásmu delší dobu a vše bylo zakončeno nahozením Ivana Lekomceva na branku. Puk byl tečovaný a domácí zůstanou v útočném pásmu.
     
    01:30
    Tam se jim ale další šanci, či střeleckou pozici vytvořit nepovedlo, a tak se do útoku vydali hosté, kteří vybojovali pásmo.
     
    01:34
    Po vyhraném vhazování to zkoušel obránce Višněvskij, ale eho pokus, který mířil nad branku, skončil v lapačce českého brankáře.
     
    01:40
    Ilja Michejev následně blokoval tvrdou střelu od modré čáry. Puk jej ovšem trefil někam do břicha, což nebylo vůbec příjemné. Domácí hráč odešel do kabiny. Snad bude v pořádku.
     
    02:03
    První střelecký pokus na branku si mohli připsat hosté. Jeden z hráčů ujížděl po pravé straně, ale branku Dominika Furcha se jim nepovedlo ohrozit. Puk skončil jen mimo branku.
     
    02:25
    Máme tu první početní výhodu utkání. Pronikajícího Konstantina Volkova nedovoleně stíhal Nikolaj Gluchov, který si odsedí dvouminutový trest.
     
    02:55
    Domácí se ale zatím daří hodně dobře bránit a puk jen vyhazuje pryč ze svého pásma. Dinamo se nemůže dostat do klasické přesilovkové kombinace.
     
    03:38
    Nyní se to povedlo a domácí brankář museol řešit první střelecký pokus. Jeden z hráčů střílel z pravého kruhu, ale Furcha se mu nepovedlo překvapit.
     
    04:16
    Následné přihrávky nebyly zakončeny střelbou a domácím se pohotově povedlo vyvést puk ze svého pásma. Martin Erat dokonce donutil Jerjomenka k sevření puku.
     
    04:48
    Aktivní hra Dinama ale pokračuje. Cvetkov našel zpoza branky najíždějícího Pestuška, kterému se svižnou ránou nad betonem nepovedlo překonat českého brankáře.
     
    05:23
    Domácí hokejisté nyní vůbec nevěděli co s pukem. Nějakých třicet sekund jen míchali s kotoučem ve svém obranném pásmu a směrem dopředu se vůbec nedostávali.
     
    05:43
    A k zákroku musel být donucen opět Furch. Střela Andreje Mironova od modré čáry, která byla vyslána zápěstím, neskončila brankou. Puk skončil jen v držení brankáře.
     
    06:17
    Alexandr Popov rozjel ojedinělou akci domácích, ze které ovšem nic nebylo. S pukem si najel k pravému kruhu, kde špatně nahrál. U puku opět hosté.
     
    07:15
    Nikolaj Lemtugov tvrdě zastavil rozehrávku jednoho z bránících hráčů Dinama. Tomu se ovšem povedlo puk odehrát dříve, než byl domácím útočníkem srolován.
     
    08:03
    Tempo hry se aktuálně vyrovnává, ale ani jednomu celku se nedaří dostat se do střelecké pozice, která by znamenala přímé ohrožení branky.
     
    08:31
    Aktivní ovšem byla první lajna Omsku. Do branky Jerjemenka se dostávala trojice útočících hráčů, ale všemu zamezil hostujícící brankář, který betonem puk podržel.
     
    09:01
    Druhá lajna domácího Avangardu byla aktivní v útočné třetině, ale k vidění nebyla ani jedna střela, či překvapivá přihrávka do lepší pozice.
     
    09:27
    Po přihrávce Mata Robinsona pálil od modré čáry obránce Sinicyn, ale ani jeho pokus tahem nebyl pro domácího brankáře velkým nebezpečím.
     
    10:17
    Až nyní jsme viděli mnohem nebezpečnější akci! Maxim Karpov se prodral do útoku po levé straně a z kruhu zkoušel tvrdou střelou prostřelit Furcha, ale zamířil jen těsně vedle.
     
    11:23
    Jurij Alexandrov to zkoušel technickou střelou ihned po buly, ale také Jerjomenka byl proti jeho pokusu pozorný. Avangard u puku ale i nadále zůstává.
     
    12:28
    Domácím dělá veliký problém dostat se ze svého pásma do útoku. Hodně přihrávek z hlouby vlastního pásma bývá zachyceno, či jsou nepřesné.
     
    12:35
    Juuso Hietanen ovšem nabízí domácím hráčům lehké nabuzení v podobě přesilové hry. Pronikajícího domácího hráče fauloval, a tak uvidíme první přesilovku domácích.
     
    12:51
    Alexandr Osipov ovšem vyvezl puk z obranné třetiny a vrhnul se až skrz modrou čáru, kde mu byl odpískán ofsajd. Jeho spoluhráč, jenž jej podporoval zleva, vjel do pásma příliš brzy.
     
    13:14
    Denis Paršin si následně vjel do útoku po pravé straně, kde zkoušel Jerjomenka překonat bekhendovým pokusem. Ruský brankář si ale nenechal dát jesle.
     
    13:49
    Denis Kuljaš zakončil povedenou přesilovkou kombinaci dělovkou od modré čáry, která ovšem nebyla zakončena první brankou utkání.
     
    14:37
    Další šance k vidění nebyly a také hosté přežívají svojí první oslabení. Osm předvedl lepší přesilovku jako Dinamo, ale k ničemu to nebylo.
     
    15:43
    Nyní se hodně přerušuje. Vidíme časté ofsajdy, či vyhození puku mimo ledovou plochu. První třetina čeká nejen na první branku, ale také na větší akci.
     
    15:58
    Do útoku se hodně zajímavě prodíral Valentin Pjanov. V době, kdy byl ve skvělé střelecké pozici ale hledal spoluhráče, který ale nikde nebyl.
     
    16:52
    Denis Paršin přistrčil puk na modrou čáru, odkud vypálil Denis Kuljaš, který je střelecky hodně aktivní. Nyní se mu ale klec nepovedlo trefit.
     
    17:13
    Následně to stejný hráč zkusil individuálně. Sjel si do prostoru mezi kruhy, kde udělal kličku, ale branku se mu opět nepovedlo trefit.
     
    18:05
    Domácí klidní hru kombinací za svojí brankou a čekají, až se prostřídá celá lajna. Následovat by pak měl útok dopředu, kde se pokusí vstřelit branku do šatny.
     
    18:50
    Ale to se nakonec neuskutečnilo a aktivní byli hosté v útoku, ale ani těm se nepovedlo žádný puk dostat za Furcha.
     
    19:20
    Nyní český brankář ve větších problémech. Střelu od modré čáry vyrazil betonem před dotírajícího hráče, kterému se ale branku nepovedlo trefit!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí. Ani jednu branku jsme neviděli, ale utkání má zatím skvělé tempo. Defenzivní taktiku nejspíše zvolili oba celky, a tak jsme prozatím i bez větších šancí. Druhá třetina začne přibližně ve 12:55.

    Střely na branku: 8:8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:28
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tak toto byla naprosto ukázková akce od domácích hokejistů! Ilja Zubov projel s pukem od své branky až do útočné třetiny, vyhnul se bránícím hráčům a poslal puk na pravou stranu, odkud technickou střelou tahem skóroval DENIS PARŠIN! Asistence: Ilja Zubov.
    Denis PARŠIN - 1:0
     
    20:42
    Následně se sám na branku hnal domácí forvard Alexandr Pěrežogin, kterému se ale v úniku nepovedlo překonat Jerjomenka podruhé!
     
    21:30
    Takový bleskový start do druhé části určitě nikdo nečekal. Domácí mohli dát během první minuty hned dvě branky.
     
    22:10
    Kostantin Volkov dokonce posiluje snažení domácích hokejistů zahákováním jednoho z nich. Dvouminutový výhoda pro Omsk.
     
    22:38
    Po vyhození puku za branku Furcha se do útočné třetiny prodral Michal Kempný, jenž vyslal hodně tvrdou střelu, ale s tou si Jerjomenko nakonec poradil.
     
    23:23
    Nyní se ale domácí hokejisté musí pro puk opět vracet a zakládat tak novou útočnou akci. V této přesilovce se jim zatím moc nedaří.
     
    24:10
    Nyní je Konstantin Volkov na ledě. Na trestné lavici ani netrnul, jeho spoluhráči oslabení odehráli bravůrně a nedovolili domácím vymyslet cokoliv.
     
    24:37
    Ihned po buly, které se vhazovalo před Jerjomenkem, vystřelil technickou střelou tahem Jurij Alexandrov, ale ruský brankář dokázal sklapnout betony.
     
    25:35
    Omsk ve druhé třetině jasně lepším celkem a Dinamo se nemůže aktuálně dostat do tempa, které by stačilo na houževnatý Avangard.
     
    26:13
    Domácí obránci nyní ovšem udělali velikou chybu a do úniku se dostával Denis Kokare, jenž byl ale hodně rychle zastaven vracející se bránícími hráči.
     
    V Omsk Aréně následně proběhla žádost o ruku a ačkoliv slečna přijala, slyšeli jsme neskutečné ovace. Gratulujeme!
     
    26:16
    Konstantin Gorovikov podrazil projíždějícího hráče za brankou Furcha a domácí mají k dispozici další přesilovou hru.
     
    27:37
    Početn výhody ale domácím spíše ubližují. Omsk nic směrem dopředu zase nevymyslel a nakonec půjde také do čtyř. Alexandr Pěrežogin fauloval jednoho z hostů.
     
    27:50
    Do útoku se ale hned dostali domácí. Michal Kempný střílel z levé strany hodně nebezpečně, ale Jerjomenko si s jeho pokusem dokázal poradit!
     
    28:19
    Jurij Babenko je dalším hráčem, co putuje na trestnou lavici. Domácí budou mít kratičkou přesilovku 4 na 3.
     
    28:32
    Dinamo se hned dostalo do rychlého protiútoku. Alexej Tereščenko dostal puk před branku, kde ovšem skvěle zasáhl Furch! Český brankář si poradil i s pokusem Gorovikova z levého kruhu.
     
    28:54
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Na další pokus je ovšem odchovanec pražské Slavie krátký. ALEXANDR OSIPOV obdržel přihrávku na modrou čáru a tvrdou střelou se mu povedlo překonat Furcha poprvé! Asistence: Alexej Tereščenko.
    Alexandr OSIPOV - 1:1
     
    30:00
    Druhá třetina má skvělé tempo a my se kocháme parádním hokejem. Uvidíme, co nám ještě nabídne.
     
    30:25
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácím svou houževnatostí dávají další branku a dostávají se do vedení! Ilja Zubov obdržel přihrávku zpoza branky, kterou zakončoval z blízkosti, ale Jerjomenka se mu nepovedlo překonat. K dorážce se ovšem prodral ALEXANDR PĚREŽOGIN, jenž puk poslal do odkryté klece! Asistence: Ilaj Zubov, Sergej Širokov.
    Alexandr PĚREŽOGIN - 2:1
     
    31:16
    Omsk se hnal do další šance, ale ta nyní nebyla zakončena žádnou střelou. Hosté následně ovšem puk vyhodili, a tak se píská zakázané uvolnění.
     
    31:50
    Domácí kombinují v útočném pásmu a je vidět jejich pohoda a značná převaha. V kabině si nejspíše řekli to, co dělají špatně.
     
    32:40
    Střela z pravé strany, která letěla na branku Jerjomenka, byla ještě tečována, ale gólově zakončena nebyla. Domácí i nadále aktivnější.
     
    33:45
    Delší dobu se hraje bez přerušení. Vidíme spíše hru z jedné strany na druhou, ale nic není zakončováno střelbou, která chybí na obou stranách.
     
    34:32
    Popov nyní dostával dobrou přihrávku před branku, ale hokejkou se mu puk nepovedlo dobře zasáhnout, a tak jeho střelecký pokus nebyl uskutečněn.
     
    35:50
    Pořád se nepřerušovala a hraje se ve vysokém tempu. Sledujeme snažení obou celků, které od sebe dělí jen dva body.
     
    36:47
    Poslední pětiminutovka nám nenabízá příliš střelecký pozic, či šancí, které by k této dovednosti vedli. Omsk brání výsledek zkušeně.
     
    37:19
    Denis Paršin se ovšem nyní dostal do skvělé střelecké pozice, která byla zakončována z levé strany. Jerjomenko zasáhl hokejkou a jeho pokus pohotově vyrazil!
     
    38:00
    Začaly poslední dvě minuty druhé třetiny, která zatím dopadá lépe pro domácí, kteří hrají skvěle a zaslouženě vedou.
     
    38:34
    Dominik Furch nyní musel čelit nepříjemným pokusům od modré čáry a také následným dorážkám. Vše se ale obešlo bez inkasované branky.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:38
    Domácí vyhráli buly a s pukem na hokejce jsou aktivní. Hubený náskok budou sice chtít udržet, ale také navýšit.
     
    41:10
    Dominik Furch se nyní po jednom z pokusů lehce zapotil, ale puk se nakonec za jeho záda podruhé nedostal, skončil jen na břevně! Dinamo je ovšem i nadále u puku.
     
    41:48
    Alexej Cvetkov je dalším hostujícím hráčem, který dostává dvouminutový trest. Další příležitost pro Avangard.
     
    42:48
    První střela přišla přesně v moment, kdy máme za sebou první minutu přesilovky. Střela od modré čáry ale byla chycena ruským brankářem.
     
    43:10
    Omsk měl k dispozici už opravdu řadu přesilovek, ale v této části hry se jim prostě nedaří vůbec nic. Až je to může mrzet.
     
    44:08
    Hosté hrají v plném počtu a nyní se dokonce dostali do zajímavé akce. Po pravé straně pláchl Denis Kokarev, ale ten střelou nad beton nedokázal překonat Furcha.
     
    44:46
    Rychlý útok středem nyní vedl jeden z domácích, ale tomu se nepovedlo svou akci dovést ke střele, jenž by vedla k pojišťovací brance.
     
    45:55
    Průbeh této periody je hodně podobný jako ten, co jsme sledovali v třetině první. Hodně opatrnosti, málo střel a vyčkávaní na chyby.
     
    46:50
    Vidíme také hodně soubojů. Nyní ovšem rozhodčí signalizuje trest a hosté si zahrají přesilovku.
     
    47:00
    Nikolaj Lemtugjov doslova hodil s Hietanenem a vidí tak zasloužený dvouminutový trest. Uvidíme, co hosté vymyslí.
     
    47:52
    Jednu z prvních ran v této třetině se povedlo Furchovi vyrazit před sebe, Dinamo u puku zůstává a snaží se dát vyrovnávací branku.
     
    48:32
    Hokejisté z Moskvy sice kombinují, ale do velké šance se dostat nemohou. Nyní ovšem dostanou dvojnásobnou výhodu.
     
    48:32
    Alexandr Černikov krosčekoval jednoho z hostů za brankou a odsedí si další trest domácích hokejistů.
     
    48:32
    Oddechový čas pro hosty.
     
    48:55
    Velký tlak do brankoviště Dominika Furcha jen překvapivě nekončí vyrovnávací brankou! Jeden z hráčů již střílel do prázdné branky, ale v záklonu trefil jen hokejku obránce!
     
    49:47
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A nakonec se jen hosté v přesilovce prosazují! Tvrdou střelu Alexeje Cvetkova vyrazil Furch jen před sebe, aby ARŤOM FJODOROV poslal puk za záda domácího brankáře! Asistence: Alexej Cvetkov, Dmitrij Višněvskij.
    Arťom FJODOROV - 2:2
     
    51:27
    Hra se hodně vyrovnala a nyní to bude jen čekání na další chybu. Ještě se máme na co těšit.
     
    53:02
    Alexandr Osipov nyní nabízí domácím hokejistům početní výhodu, která se jim ovšem dneska vůbec nedaří využít.
     
    53:49
    Z levé strany pálil nebezpečně Ilja Zubov, ale ten z této skvělé pozice jen trestuhodně netrefil branku. Následuje vyhození puku z útočné třetiny.
     
    54:43
    Opět vidíme hodně špatnou přesilovku Avangradu. Nespokojenost jde slyšet i z publika, které své miláčky vypískávají.
     
    55:56
    Utkání se pomalu a jisžě dostává do posledních minut a stále neznáme vítěze. Koncovka bude nejspíše hodně zajímavá a opatrná.
     
    56:45
    Maxim Karpov ohrozil branku Dominika Furcha střelou z levé strany, která byla zakončena pohotovým zákrokem českého brankáře.
     
    57:12
    Na druhé straně se ke střele od modré čáry odhodlal Denis Kuljaš, ale tomu se nepovedlo ohrozit brankáře. Následoval protiútok hostů, který zakončoval Alexej Tereščenko střelou jen do betonů Furcha, to byla teda šance!
     
    58:00
    Byly ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny. Utkání pomalu a jistě spěje do prodloužení. Uvidíme, kdy nakonec uvidíme rozhodující branku.
     
    58:26
    Domácí jsou usazeni v útočném pásmu, ale ke střele se zatím ještě nedostali. Hosté jen vyhazují a urputně brání výsledek.
     
    59:16
    Alexandr Pěrežogin se dostával do střelecké pozice a mohl utkání rozhodnout, ale dříve, než zamířil, byl sražen na zem bránícím hráčem.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Ve třetí části hry se domácím nepovedlo navázat na povedenou druhou třetinu a nakonec inkasovali. Utkání jde tedy do prodloužení a pokud nerozhodne ani to, uvidíme nájezdy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:27
    Ivan Lekomcev vypálil ze středního pásma na Jerjomenka a pokoušel se vybojovat pásmo, ale to se mu nakonec nepovedlo. U puku hosté.
     
    61:22
    Avangard má ovšem po větší část hry puk na svých hokejkách a nepouští Dinamo do ničeho velkého. Uvidíme, jestli se jim pvoede skórovat.
     
    62:01
    K první střele se ovšem dostali hosté. Od modré čáry pálil na Furcha jeden z hráčů od modré čáry, ale branku se mu trefit nepovedlo.
     
    62:50
    Po nepřesné přihrávce Višněvskije do prostoru mezi kruhy, se do úniku dostal Popov, ale toho dokázali obránce dostihnout dříve, než se mu povedlo cokoliv udělat.
     
    64:00
    Rozeběhla se závěrečná minuta prodloužení. Vypadá to, že dnešní střetnutí přecijen rozseknou nájezdy.
     
    64:56
    V závěru ještě pálil Višněvskij, ale ani jemu se nepovedlo prodloužení rozhodnout, a tak uvidíme nájezdy.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Do branky Omsku se nejspíše postaví místo Dominika Furcha Denis Kostin!
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    1:0
    Jurij Petrov se rozjel k prvnímu nájezd, který krásným bekhendem zakončil gólově!
     
    1. série
    1:1
    Arťom Fjodorov si nádjerně vymíchal Kostina a vyrovnal!
     
    2. série
    1:1
    Za domácí se rozjel Lauta, který ale nenašel mezeru mezi betony.
     
    2. série
    1:1
    Maxim Pestuško zakončoval podobně a také neuspěl.
     
    3. série
    2:1
    Ilja Zubov byl dalším domácím hráčem. Nyní se mu povedlo zakončit pod břevno a dát krásnou branku!
     
    3. série
    2:1
    Vladimir Brjukvin se pokoušel Kostina vymíchat, ale ten jej vybruslil a nedovolil mu zakončit.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Avangard Omsk.
    Autorem vítězné branky je ILJA ZUBOV.
    Ilja ZUBOV - 3:2
     
    Konec zápasu.
     
    V samostatných nájezdech nakonec rozhodnul svou brankou Ilja Zubov, který se tak stal hráčem zápasu na domácí straně. Utkání končí nakonec lépe pro domácí.
     
    Československá stopa v utkání

    Dominik Furch (OMS) – 60 minut, 2 obdr.branky
    Michal Kempný (OMS) – 0+0, čas na ledě 27:51
    Martin Erat (OMS) – 0+0, čas na ledě 17:08 (14:42:19)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 21. Paršin (Zubov), 31. Pěrežogin (Zubov, Širokov), rozh. náj. Zubov – 29. Osipov (Tereščenko), 50. Fjodorov (Cvetkov, Višněvskij)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Petrov (OMS)
    1:1   Arťom Fjodorov (DMS)
    2. série:
    1:1   Lauta (OMS)
    1:1   Pestuško (DMS)
    3. série:
    2:1   Zubov (OMS)
    2:1   Brjukvin (DMS)


    Avangard Omsk: Furch (Kostin) – Kempný, Lekomcev, Ahnelöv, Kuljaš, Alexandrov, Kulik, N. Gluchov – Širokov, Paršin, Zubov – A. Gluchov, Pěrežogin, Erat – Popov, Lauta, Michejev – Lemtjugov, Petrov, Černikov – Pjanov
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Hietanen, Višněvskij, Robinson, Mironov, Osipov, Nikulin, Sinicyn – Cvetkov, Pestuško, Fjodorov – Tereščenko, Brjukvin, Karpov – Kokarev, Gorovikov, Tarasov – Volkov, Babenko, Markovin – Igumnov

    Rozhodčí: Gofman, Kaval – Otmachov, Raming
    bahis siteleri