NY Islanders – Anaheim 5:2 (kon.) | Philadelphia – St. Louis 4:3 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 5:2 (kon.)
Carolina – Washington 1:2 (kon.) | Minnesota – Dallas 3:6 (kon.) | Nashville – Montreal 5:1 (kon.)
Colorado – Toronto 4:7 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 3:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:3 (0:2, 2:1, 2:0)
St. Louis Blues
Úterý 22.12.2015, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:47 Jevgenij MEDVEDĚV - 4:3
     
    56:47
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nyní se v útočném pásmu usadili Letci a ti tak dokonali obrat! V utkání prohrávali již 0:3, nyní jdou ale do vedení. JEVGENIJ MEDVEDĚV se dostal v mezikruží k puku po krásném pasu zadovkou od Whitea a střelou zápěstím prostřelil Jakea Allena! Trefil se tak podruhé v NHL. Asistence: Ryan White a Chris VandeVelde.
    40:51 Wayne SIMMONDS - 3:3
     
    40:51
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A tu dokázali využít, je vyrovnáno! Letci smazali tříbrankový deficit a postaral se o to svou střelou Jakub Voráček! Ten totiž dostal nabito na volej od Gostisbehereho a před brankou clonící WAYNE SIMMONDS nohou (bez úmyslného pohybu) tečoval puk do brány Jakea Allena. Asistence: Jakub Voráček a Shayne Gostisbehere.
    32:13 Wayne SIMMONDS - 2:3
     
    32:13
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci se opravdu probudili a už je to jen o jeden gól, to je parádní zápas! Domácí celek se dostal do přečíslení dva na jednoho a WAYNE SIMMONDS poslal puk na Jakuba Voráčka, který nehamounil a vybídl svého spoluhráče ke střele! Ten touto možností nepohrdl a překonal Jakea Allena, 2:3 z pohledu Philadelphie. Asistence: Jakub Voráček a Shayne Gostisbehere.
    30:03 Chris VANDEVELDE - 1:3
     
    30:03
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nyní ale v obraně propadli hosté a domácí celek se poprvé v utkání prosazuje, navíc při vlastním oslabení! Bellemare zachytil Shatternkirkův pas a pokusil si vymýchat Allena, který ho ale skvěle vychytal. K dorážce se ovšem dostal CHRIS VANDEVELDE, jenž už dopravil kotouč do brány a rovněž skóroval podruhé v tomto ročníku! Asistence: Pierre-Édouard Bellemare.
    29:11 Magnus PÄÄJÄRVI - 0:3
     
    29:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Flyers zcela propadli v obraně a Bluesmani toho dokázali výborně využít! MAGNUS PÄÄJÄRVI se dostal do samostatného úniku a nekompromisně překonal Stevea Masona, díky čemuž skóroval podruhé v sezoně! Asistence: Paul Stastny.
    14:51 Kevin SHATTENKIRK - 0:2
     
    14:51
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla parádní trefa, Blues využívají přesilovou hru! Vladimir Tarasenko na pravém křídle málem přišel o puk, nakonec ale dokázal nahrát na KEVINA SHATTENKIRKA, jehož střela z první zapadla s přispěním tyče do branky! Krásné zakončení hostujícího obránce. Asistence: Vladimir Tarasenko a Paul Stastny.
    08:16 Robby FABBRI - 0:1
     
    08:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se po zmatcích v obraně dostává do vedení 1:0! ROBBY FABBRI se zmocnil kotouče v útočném pásmu po ztrátě puku v podání hráčů Flyers. Poté se touš dostal k Jaškinovi, který se sice neprosadil, dokázal ale nahrát zpětně před branku právě na Fabbriho, který už Masona neměl problém překonat! Asistence: Dmitrij Jaškin.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 31. VandeVelde (Bellemare), 33. Simmonds (Voráček, Gostisbehere), 41. Simmonds (Voráček, Gostisbehere), 57. Medveděv (White, VandeVelde) – 9. Fabbri (Jaškin), 15. Shattenkirk (Tarasenko, Stastny), 30. Pääjärvi (Stastny)


    Philadelphia Flyers: Mason (Neuvirth) – Del Zotto, Gudas, Gostisbehere, L. Schenn, Schultz, Medveděv – Raffl, Giroux "C", B. Schenn – Voráček, Couturier, Simmonds "A" – VandeVelde, Bellemare, White – Read, Laughton, Umberger
    St. Louis Blues: Allen (Elliott) – Bouwmeester, Pietrangelo "A", Edmundson, Shattenkirk, Gunnarsson, Parayko – Steen "A", Stastny, Tarasenko – Pääjärvi, Backes "C", Brouwer – Fabbri, Lehterä, Jaškin – Upshall, Gomez, Reaves

    Rozhodčí: Romasko, McCauley – Barton, Murphy

    Diváci: 19 676
    bahis siteleri