Třinec – Vítkovice 3:0 (kon.) | Plzeň – Litvínov 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 3:5 (kon.)
Chomutov – Zlín 1:5 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 5:2 (kon.) | Pardubice – K. Vary 3:0 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 4:3 (po pr.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Pondělí 28.12.2015, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:44
    Josef Hrabal (TRI) navíc po ztrátě kotouče v útočné třetině fauloval a odsedí si dvě minuty za podražení. Vítkovice mají ještě šanci na nějaké zdramatizování zápasu.
     
    51:18
    Lukáš Klok (VIT) to u hrazení v obranném pásmu přehnal s důrazem a poslal na mantinel Rufera nedovoleným způsobem. Na lavici hanby stráví dvě minuty za krosček.
     
    41:13
    Lukáš Galvas (TRI) poslal k ledu nedovoleným způsobem Němce a je potrestán dvěma minutami za podražení. Vítkovice budou hrát již pátou přesilovku.
     
    37:12
    Petr Kolouch (VIT) fauloval za brankou Dolejše Irgla a Třinec si zahraje druhou přesilovku. Kolouch je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    33:06
    Vítkovice zahodily asi dosud největší šanci na vyrovnání a nyní musí do čtyř. Lukáš Klok (VIT) je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění Tybora.
     
    24:43
    Třetí vysoká hůl třineckého hráče znamená celkově čtvrté vyloučení Ocelářů. Jiří Polanský (TRI) je potrestán dvěma minutami, přichází další šance pro Vítkovice.
     
    21:30
    Martin Adamský (TRI) zasáhl holí do obličeje Strapáče a je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl. Strapáč je v pořádku a odjíždí na střídačku.
     
    15:09
    Také druhou přesilovku v zápase si zahrají Vítkovice. Nejmladší Ocelář Lukáš Jašek (TRI) byl potrestán dvěma minutami za vysokou hůl.
     
    09:32
    Šimon Hrubec (TRI) byl nakonec za zdržování hry – úmyslné posunutí branky vyloučen na dvě minuty. Trest odpyká Zbyněk Irgl, Vítkovice si zahrají přesilovku.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 5. Kopecký (Polanský), 38. Žejdl (Irgl, Dravecký), 45. Plíhal (Adamský, Nosek)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Nosek, Galvas (A), Roth, Hrabal, Slovák, L. Doudera, Klesla (C) – Dravecký, Žejdl, Irgl – Sýkora, Polanský (A), Svačina – Adamský, Plíhal, Kopecký – Tybor, Jašek, Rufer.
    Trenér: Jiří Dopita.

    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Kantor) – Kudělka, Čerešňák, Klok, Sloboda (A), Pastor, Kovář, Štich, Štencel – Kucsera, Kolouch, Vandas – Němec, Burger (C), Zdráhal – Káňa, Strapáč, Hovorka – Húževka (A), Jáchym, Tomi. Trenér: Ladislav Svozil.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk, Roman Mrkva – Milan Jindra, Michal Zíka

    Diváci: 5 200 (vyprodáno)
    bahis siteleri