Třinec – Vítkovice 3:0 (kon.) | Plzeň – Litvínov 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 3:5 (kon.)
Chomutov – Zlín 1:5 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 5:2 (kon.) | Pardubice – K. Vary 3:0 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 4:3 (po pr.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Pondělí 28.12.2015, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:44
    Josef Hrabal (TRI) navíc po ztrátě kotouče v útočné třetině fauloval a odsedí si dvě minuty za podražení. Vítkovice mají ještě šanci na nějaké zdramatizování zápasu.
     
    51:18
    Lukáš Klok (VIT) to u hrazení v obranném pásmu přehnal s důrazem a poslal na mantinel Rufera nedovoleným způsobem. Na lavici hanby stráví dvě minuty za krosček.
     
    46:02
    Kucseru ale domácí o kotouč nepřipravili, puk se místo toho dostal mezi kruhy, odkud jej z první poslal na branku Kudělka. Hrubec byl znovu připraven a puk udržel! Následuje komerční přestávka.
    44:17 Tomáš PLÍHAL - 3:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    44:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    V páté minutě třetí části přidávají Třinečtí třetí zásah a utíkají soupeři! Noskova přihrávka původně mířila na Adamského, ale od něj se puk odrazil přímo do jízdy TOMÁŠI PLÍHALOVI. Ten pronikl do útočného pásma po levé straně, najel si před Dolejše a střelou k tyči mu nedal šanci – 3:0! Asistence: Martin Adamský, David Nosek.
     
    41:13
    Lukáš Galvas (TRI) poslal k ledu nedovoleným způsobem Němce a je potrestán dvěma minutami za podražení. Vítkovice budou hrát již pátou přesilovku.
    37:59 Lukáš ŽEJDL - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    37:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané využívají přesilovou hru a navyšují svůj náskok! Dravecký přihrál za branku Irglovi, který poslal kotouč před Dolejše. Tam už si sjel přesilovkový kanonýr Třince z posledních zápasů, LUKÁŠ ŽEJDL, a bez větších potíží propálil vítkovického gólmana – 2:0! Asistence: Zbyněk Irgl, Vladimír Dravecký.
     
    37:12
    Petr Kolouch (VIT) fauloval za brankou Dolejše Irgla a Třinec si zahraje druhou přesilovku. Kolouch je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    33:06
    Vítkovice zahodily asi dosud největší šanci na vyrovnání a nyní musí do čtyř. Lukáš Klok (VIT) je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění Tybora.
     
    32:55
    Kucsera získal kotouč za brankou a přihrál na brankoviště Kolouchovi. Ten měl čas na zpracování a rychle vystřelil, Hrubec však kotouč vyrazil!
     
    27:39
    Galvasovu ránu od modré čáry přibrzdil Štich. O chvilku později vypálil z levé strany Sýkora a Dolejš vyrazil puk hodně nejistě těsně vedle branky.
     
    24:43
    Třetí vysoká hůl třineckého hráče znamená celkově čtvrté vyloučení Ocelářů. Jiří Polanský (TRI) je potrestán dvěma minutami, přichází další šance pro Vítkovice.
     
    24:20
    Roth udělal při rozehrávání obrovskou chybu, jeho přihrávku na Slováka totiž zachytil Vandas! Najednou se octl sám před Hrubcem, ale skákavý puk bekhendem pořádně netrefil a třineckého gólmana nepřekonal!
     
    21:30
    Martin Adamský (TRI) zasáhl holí do obličeje Strapáče a je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl. Strapáč je v pořádku a odjíždí na střídačku.
     
    15:09
    Také druhou přesilovku v zápase si zahrají Vítkovice. Nejmladší Ocelář Lukáš Jašek (TRI) byl potrestán dvěma minutami za vysokou hůl.
     
    09:32
    Šimon Hrubec (TRI) byl nakonec za zdržování hry – úmyslné posunutí branky vyloučen na dvě minuty. Trest odpyká Zbyněk Irgl, Vítkovice si zahrají přesilovku.
    04:29 Tomáš KOPECKÝ - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    04:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se prosadili z nenápadné akce a už v páté minutě jdou do vedení! Polanský vybojoval puk u mantinelu a předal TOMÁŠI KOPECKÉMU. Slovenský útočník si najel na levé křídlo, vystřelil přes bránícího Slobodu a procedil puk mezi Dolejšovými betony – 1:0! Asistence: Jiří Polanský.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 5. Kopecký (Polanský), 38. Žejdl (Irgl, Dravecký), 45. Plíhal (Adamský, Nosek)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Nosek, Galvas (A), Roth, Hrabal, Slovák, L. Doudera, Klesla (C) – Dravecký, Žejdl, Irgl – Sýkora, Polanský (A), Svačina – Adamský, Plíhal, Kopecký – Tybor, Jašek, Rufer.
    Trenér: Jiří Dopita.

    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Kantor) – Kudělka, Čerešňák, Klok, Sloboda (A), Pastor, Kovář, Štich, Štencel – Kucsera, Kolouch, Vandas – Němec, Burger (C), Zdráhal – Káňa, Strapáč, Hovorka – Húževka (A), Jáchym, Tomi. Trenér: Ladislav Svozil.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk, Roman Mrkva – Milan Jindra, Michal Zíka

    Diváci: 5 200 (vyprodáno)
    bahis siteleri