Banská Bystrica – Trenčín 1:3 (kon.) | Košice – Martin 4:2 (kon.) | Piešťany – Zvolen 2:5 (kon.)
Nitra – Poprad 1:2 (po pr.) | Žilina – Skalica 5:4 (kon.)
konec
HC Košice
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HK VITAR Martin
sk Pondělí 28.12.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    Gibl na striedačke, Martin hrá power-play!
     
    54:35
    Do puku sa oprel aj Jiří Bicek, ktorý to mieril k bližšej žrdi, kde ešte clonil Suja, jeho pokus Gibl reflexívne vyrazil.
     
    54:16
    Dudáš teraz predviedol svoje umenie. ktoré spočíva v tvrdých strelách od modrej čiary a poriadne vystrašil Gibla, ktorému puk pomedzi betóny do siete neprepadol.
     
    54:04
    Surovka (MAR) – 2 minúty za podrazenie.
     
    53:07
    Košice teraz nechali vyniknúť Gibla, ktorému puk pristal priamo v lapačke, ktorú gólman hostí šikovne vymrštil.
     
    51:50
    Domáci celok je stále natlačený pred Giblom, jedna krásna kombinácia strieda druhú, Martin je pod veľkým tlakom!
     
    50:31
    Martin sa bude brániť. Na trestnú lavicu smeruje Trávniček – 2 minúty za vyhodenie puku.
    SKLADANÝ - 4:2
     
    49:36
    Martin dal gól!
    Hričina sa napokon na trestnej lavici dlho neohrial, gólom ho z nej vyháňa FRANTIŠEK SKLADANÝ. Martin má opäť o čosi väčšiu šancu na bodový zápis. Asistencie: Tomáš Pokrivčák, Andrej Jurášek.
     
    49:29
    Už tretí kolektívny trest pre Košice! Domáci si opäť nedali pozor na striedanie a na ľade sa ocitli v šestici. Trest odpyká za lavicu Hričina.
    Peter BARTOŠ - 4:1
     
    46:26
    Košice dali gól!
    Tak napokon je z toho tretia využitá presilová hra Košíc v dnešnom stretnutí a celkovo štvrtý gól v sieti Martina. Postaral sa oň PETER BARTOŠ, ktorý tak strieľa gól svojmu materskému klubu. Asistencie: Richard Jenčík, Peter Mikuš.
     
    45:40
    Hostia sa ale budú brániť. Na lavicu hanby už korčuľuje Poliaček – 2 minúty za krosček.
     
    44:35
    Pokrivčák mohol zúžitkovať skvelú prihrávku zo stredného pásma, keď sa osamotený rútil proti Melicherčíkovi, strelou ale napálil len rameno skúseného gólmana Košíc!
    Juraj CEBÁK - 3:1
     
    43:09
    Košice dali gól!
    Bartánus nás opäť raz presvedčil o svojej majstrovskej práci hokejkou, keď na seba najskôr nalákal obranu súpera a následne na vzdialenejšej žrdi našiel voľného JURAJA CEBÁKA, ktorý sa už mýliť nemohol. Asistencie: Marek Bartánus, Jiří Bicek.
    GALAMBOŠ - 2:1
     
    39:08
    Martin dal gól!
    To však už neplatí. Aj MHC využíva výhodu presilovej hry, konkrétne sa to darí PETROVI GALAMBOŠOVI, ktorý rozjasal hosťujpcu striedačku. Asistencie: Ján Tabačkek, Filip Surovka.
     
    37:25
    Košice sa budú opäť brániť. Na lavicu hanby smeruje Bortňák, ktorý odpyká kolektívny trest – príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    35:20
    Hrnka zo stredného pásma sám potiahol útočnú akciu Košíc, ktorú napokon aj sám zakončil strelou hneď po tom, čo využil svoje fyzické parametre a dobre sa natlačil pred bránkovisko, avšak tretí gól nepridal.
     
    34:30
    Nedorozumenie v obrane domácich, napokon z toho bola veľká šanca Martina, konkrétne sa s pukom na hokejke ocitol Poliaček, ktorý zoči-voči Melicherčíkovi neuspel!
     
    33:35
    Na Pokrivčáka smeroval zaujímavý puk, hráč hostí stál osamotený v ľavom kruhu na vhadzovanie, puk mu však celkom nesadol na hokejku, preto nedokázal ohroziť presúvajúceho sa Melicherčíka.
     
    32:05
    Boltun sa teraz tiesnený jediným obrancom z pravej strany rútil zoči-voči Giblovi, ktorého chcel prekonať ranou švihom, avšak ostalo len pri chcení.
     
    31:35
    Košice vo veľkej šanci! Od modrej čiary prišlo k zaujímavému nahodeniu puku na bránku, celú situáciu kontroloval Hrnka, ktorý sa snažil dostať k dorážke, Gibla ale neprekonal.
     
    31:15
    Vylúčenie ale aj na strane Košíc. Od hry si na dve minúty odpočinie Jenčík – nedovolené bránenie v hre.
     
    30:15
    Dlouhý (MAR) – 2 minúty za hákovanie.
     
    25:55
    Nebezpečná rana v podaní hostí, to bol Pacalaj, ktorý chcel prekonať Melicherčíka a znížiť na 1:2 z pohľadu Martina, gólman Košíc ale jeho úmysle prečítal a reflexívne puk vykopol betónom.
    Matej ČEŠÍK - 2:0
     
    23:32
    Košice dali gól!
    Nuž, domáci hokejisti napokon znegovali moje slová a do siete GIbla pridali druhý presný zásah v stretnutí. Postaral sa oň MATEJ ČEŠÍK, ktorý využíva druhú presilovú hru najlepším možným spôsobom. Asistencie: Eduard Šedivý, Richard Jenčík.
     
    22:17
    Rzavský (MAR) – 2 minúty – podrazenie.
     
    18:30
    Cebák sa ocitol v netradičnej pozícii – priamo pred bránkoviskom ,kam smeroval dobre nahodený puk, skúsenému obrancovi sa ale zamotal medzi korčule, preto sieť za Giblom nenapol.
     
    15:30
    Opäť to bol Dudáš, ktorý sa teraz s dobrým úmyslom poriadne oprel do puku, tentokrát to oblo po otočke okolo vlastnej osi, puk tesne preletel hosťujúcu svätyňu.
     
    15:00
    Bartoš v tejto chvíli nabil na modrú čiaru Dudášovi, ktorý mal voľný priestor na strelu, čo napokon aj využil na trvrdý príklep, ktorý bol Gibl nútený vytesniť mimo priestor troch žrdí!
     
    11:42
    Lelkeš (KOS) – 2 minúty – držanie.
     
    09:01
    Presilovka Košíc sa končí. Domáci celok sa totiž na ľade ocitol v šestici a inkasuje kolektívny trest v trvaní dvoch minút. Odsedí ho Chovan.
     
    08:05
    Chovan sa pomerne rýchlo ocitol v pozícii, z ktorej mohol skórovať! Bolo to po tom, čo dostal puk medzi kruhy a strelou príklepom mieril nad rameno Gíbla. Ten dobre vyrazil.
     
    07:59
    Suja na svojom výlete zastavený nedovoleným spôsobom, Košice budú hrať presilovú hru. Na trestnú lavicu smeruje Tabaček – podrazenie.
    Tomáš HRNKA - 1:0
     
    05:56
    Košice dali gól!
    Košice sa dostávajú do vedenia! Rýchly prechod stredným aj útočným pásmom využil TOMÁŠ HRNKA na poriadnu ranu švihom, ktorou nedal Giblovi šancu na zákrok. Asistencie: Jiří Bicek, Jakub Suja.
     
    04:41
    Martin sa bude brániť. Na trestnú lavicu smeruje Galamboš – 2 minúty za hákovanie.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 6. Hrnka (Bicek, Suja), 24. Češík (Šedivý, Jenčík), 44. Cebák (Bartánus, Bicek), 47. Bartoš (Jenčík, Mikuš) – 40. Galamboš (Tabaček, Surovka), 50. Skladaný (Pokrivčák, Jurášek)


    HC Košice: Melicherčík – Deyl, Cebák, Mikuš, Macejko, Šedivý, Dudáš, Pavúk – Bartánus, Suja, Bicek – Jenčík, Češík, Bartoš – Chovan, Hrnka, Hričina – Bortňák, Boltun, Lelkeš
    HK VITAR Martin: Gibl – Dvořák, Tabaček, Bačik, Rusina, Trávniček, Dlouhý, Vyskoč, Pacalaj – Surovka, Galamboš, T. Varga – Skladaný, Jurášek, Pokrivčák – Poliaček, Dírer, Uhrík – R. Varga, Rzavský, Kokavec

    Rozhodčí: Lokšík – Bogdaň, M. Korba
    bahis siteleri