Slovensko – Německo 4:5 (po pr.)
po prodl.
Slovensko
4:5 (0:1, 3:1, 1:2 - 0:1)
Německo
sk Pondělí 28.12.2015, 17:00 • ZŠ Trnava • Reprezentace do 16 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:40
    Nemecko dalo gól!
    Mladí Nemci napokon zápas rozhodujú v predĺžení, o čo sa postaral TIM FLEISCHER. Asistencia: Johannes Brunner.
     
    59:03
    Hostia sa v samom závere riadnej hracej doby ešte budú brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za vyhodenie puku Taro Jentzsch.
     
    51:31
    Nemecko dalo gól!
    Tak toto je pre Slovákov ako zlý sen! Presadiť sa dokázal aj TOM LORER a razom je vyrovnané. Asistencie: Tim Fleischer, Ludwig Nirschl.
     
    48:15
    Nemecko dalo gól!
    Nemci statočne bojujú a podarilo sa im opäť znížiť na rozdiel jediného gólu. Do štatistík sa ako úspešný strelec zapísal TIM FLEISCHER. Asistencia: Louis Brune.
     
    43:54
    Slovensko dalo gól!
    Našim reprezentantom sa podarilo nemožné a vo vlastnom oslabení zvyšujú svoj náskok! Presný zásah v početnej nevýhode zaznamenal dnes už dvjgólový strelec MARTIN FAŠKO-RUDÁŠ. Asistencia: Peter Melcher.
     
    42:46
    Tretia tretina sa pre Slovensko nezačala najideálnejšie, pretože naši chlapci sa budú musieť brániť. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za vyhodenie puku Ján Sarvaš.
     
    36:29
    Nemecko dalo gól!
    Hostia sa ihneď po buly presunuli do útoku a opäť sa im podarilo znížiť na rozdiel jediného gólu. Do štatistík sa ako úspešný strelec zapísal LOUIS BRUNE. Bez asistencií.
     
    36:04
    Slovensko dalo gól! Slováci udreli proti plnému počtu hráčov súpera a prvýkrát v zápase sa dostávajú do vedenia o dva presné zásahy! Gól strelil LUKÁŠ HABALA, asistenciu si pripisujú Róbert Džugan a Sbastián Čederle.
     
    32:40
    Tentokrát sa bude brániť Nemecko! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nedovolené bránenie v hre obranca poslednej defenzívnej dvojice Tobias Möller.
     
    28:33
    Slovensko sa bude musieť brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie krídelník tretej formácie Ján Sarvaš.
     
    27:40
    Slovensko dalo gól!
    Slovensko prvýkrát v zápase využíva presilovku a dostáva sa do vedenia! Do štatistík sa ako presný strelec zapísal ĽUBOMÍR PATLEVIČ. Asistenciu si pripisuje Martin Faško-Rudáš.
     
    26:16
    Nemecko sa bude druhýkrát v zápase brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie center tretej formácie Johannes Brunner.
     
    24:45
    Slovensko dalo gól!
    Slováci napokon svojho súpera dokázali prekonať a vyrovnávajú na 1:1! Postaral sa o to MARTIN FAŠKO-RUDÁŠ. Asistencia: Oliver Okuliar.
     
    19:16
    Nemecko bude prvýkrát v zápase vylúčené! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za držanie obranca poslednej formácie Jason Hinz.
     
    16:18
    Nemecko dalo gól!
    Nemci už svoju tretiu presilovku v zápase využili a ujímajú sa vedenia. Do štatistík sa ako úspešný strelec zapísal RUDOLF QUELLMALZ. Asistencia: Edwin Schitz.
     
    16:01
    Máme tu tretie vylúčenie na strane Slovenska, ktoré tak opäť ponúkne svojmu súperovi viac priestoru na ľade. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za podrazenie center prvej útočnej formácie Kristián Kováčik.
     
    12:17
    Slovensko sa bude druhýkrát v zápase brániť! Na trestnú lavicu tentokrát na dve minúty za hákovanie smeruje krídelník prvej formácie Martin Faško-Rudáš.
     
    08:50
    Slovensko sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za vyhodenie puku obranca prvej defenzívnej dvojice Martin Bučko.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 25. Faško-Rudáš (Okuliar), 28. Patlevič (Faško-Rudáš), 37. Habala (Džugan, Čederle), 44. Faško-Rudáš (Melcher) – 17. Quellmalz (Schitz), 37. Brune, 49. Fleischer (Brune), 52. Lorer (Fleischer, Nirschl), 63. Fleischer (Brunner)


    Slovensko: Vojvoda (Bátory) – Bučko, Patlevič, Šalka, Senko, Ligas, Masár, Škorec, Ilenčík – Faško-Rudáš, Kováčik, Okuliar – Habala, Čederle, Džugan – Komloš, Hvizdoš, Sarvaš – Melcher, Minko, Maniaček
    Německo: Kapteinat (Mnich) – Stellmann, Dersch, Wirt, Quellmalz, Heinzinger, Ribnitzky, Möller, Hinz – Bokk, Jentzsch, Lobach – Brune, Fleischer, Schitz – Betzold, Brunner, Schinko – Nirschl, Bakos, Lorer.

    Rozhodčí: Fridrich, Stano – Regec, Výleta

    Diváci: 259
    bahis siteleri