Trnava – Spišská N. Ves 6:5 (kon.) | Senica – Detva 2:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Topoľčany 5:1 (kon.)
Humenné – Prešov 1:3 (kon.) | Pov. Bystrica – Michalovce 1:0 (kon.) | Bardejov – Nové Zámky 1:2 (kon.)
konec
HC Dukla Senica
2:4 (2:2, 0:0, 0:2)
HK Detva
sk Středa 06.01.2016, 17:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hostia si zo Senice odvážajú tri body za výhru o rozdiele dvoch presných zásahov. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný športový zážitok. (19:16:45)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:33
    Detva dala gól!
    Seničania v záverečnej powerplay nevyrovnali, príve naopak. Hosťujúci LUKÁŠ ŘÍHA sa dokázal presadiť vo vlastnom oslabení a gólom do prázdnej bránky poistil víťazstvo Detvy.
     
    59:00
    Domáci brankár Račko smeruje na striedačku, Senica sa pokúsi vyrovnať v šestici.
     
    58:13
    Hostia to budú mať pri bránení tesného výsledku náročné, pretože DOminik Kanaet je vylúčený za krosček.
     
    58:00
    Riadny hrací čas tohto zápasu sa nezadržateľne kráti a pred nami sú posledné dve minúty, počas ktorých sa Senica pokúsi o vyrovnanie. V opačnom prípade si hostia z Detvy odvezú domov všetky tri body.
     
    56:30
    Detva dala gól!
    Hokejisti Detvy už ďalšiu šancu využili a vôbec prvýkrát v zápase sa ujímajú vedenia. Strelou z medzikružia sa o to postaral DAVID GRAHAM. Bez asistencií.
     
    55:43
    Teraz však mohli hostia strhnúť vedenie na svoju stranu! Do skvelého úniku sa dostal útočník Buda, no jeho zakončenie domáci gólman Račko vychytal.
     
    55:05
    Aj táto početná nerovnováha je už ale minulosťou a skóre sa stále nemení. Pred nami je posledných päť minút riadnej hracej doby.
     
    53:05
    Domáci hokejisti sa budú musieť brániť. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nedovolené bránenie v hre Rudolf Fian.
     
    50:09
    Pred nami je už iba posledná desaťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. Stále čakáme, či sa niekomu podarí strhnúť vedenie na svoju stranu.
     
    48:11
    Veľký pozor si s pribúdajúcim časom dávajú aj brankári oboch celkov. Tí radšej puky pozorne prikrývajú a pred vlastnou bránkou sa snažia udržať si poriadok.
     
    47:00
    Ani v hre piatih proti piatim sa obraz hry na ľadovej ploche nemení a puk lieta zo strany na stranu. Nesledujeme žiadnu zaujímavejšiu akciu.
     
    45:58
    Detvianske oslabenie je minulosťou, domáci tím ho nevyužil a vedenie na svoju stranu nestrhol. Stále pokračujeme za vyrovnaného stavu 2:2.
     
    43:58
    Hostia sa ale teraz budú musieť brániť, pretože Ľubor Balko hákoval Knyazeva, ktorý chcel ísť do útočnej tretiny.
     
    41:44
    Tretia tretina sa začala bez vážnejších šancí na jednej či druhej strane. Sledujeme zaujímavý hokej a hra sa prelieva zo strany na stranu, ale na piaty presný zásah iba čakáme.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.

    Petra Beblavá

    Branky a nahrávky: 1. Pekarčík (Videlka, Knyazev), 15. Řezač (Videlka) – 9. Balko (Fekiač, Šechný), 19. Lunter (Predajninansky, Sládok), 57. Graham, 60. Říha


    HC Dukla Senica: Račko – Šohajda, Grman, Kotzman, Šimon, Fian – Pekarčík, Videlka, Knyazev – Řezač, Saliji (C), Vereš- Dvonč, Dobrý, Romančík – Dolinajec, Daniel, Penák
    HK Detva: Polc – Predajninasky, Lunter, Sládok, Zorvan, Mačkovič, Jendroľ,Pacalaj – Buda, Srnka(C),Říha -Balko, Šechný, Fekiač – Graham, Kanaet, Parkhouse – Tatár, Nikonov, Blaško

    Rozhodčí: Goga – Beniač, Vyšný
    bahis siteleri