Boston – Washington 2:3 (kon.) | Buffalo – Florida 1:5 (kon.) | NY Rangers – Dallas 6:2 (kon.)
Pittsburgh – Chicago 2:3 (po pr.) | Columbus – Minnesota 2:4 (kon.) | Philadelphia – Montreal 4:3 (kon.)
Nashville – Winnipeg 1:4 (kon.) | Calgary – Tampa 3:1 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Minnesota Wild
Středa 06.01.2016, 01:08 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je z mé strany definitivně vše. S konstatováním, že na dnešní utkání si našlo cestu 12411 diváků se s vámi loučím a přeji hezké brzké ráno! (03:46:24)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

    Do tohoto zápasu nezasáhl žádný český ani slovenský hráč.
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU:

    1. Zach Parise (MNS) 3+0
    2. Ryan Suter (MNS) 0+2
    3. Anton Forsberg (CBJ) 29 zákroků, 2 góly, úsp. 93,5%
     
    Je dobojováno! V závěru utkání jinak velmi chudého na góly se strhla poměrně slušná přestřelka. Když Parise poslal kotouč do prázdné branky, čímž završil hattrick, zdálo se být rozhodnuto. Patnáct sekund před koncem však vykřesal domácím naději kapitán Foligno! Ta ale už o dvě sekundy později definitivně vyhasla, ze středového kruhu totiž přidal další zásah do odkryté columbuské svatyně Granlund.

    Blue Jackets tak dnes přišli o sérii dvou výher v řadě, naopak Minnesota po prohře 1:2 na Floridě zabrala a veze si zpět do St. Paul cenné dva body.
     
    Konec zápasu.
    00:13 Mikael GRANLUND - 2:4
     
    59:47
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nakonec se žádné drama nekoná, hosté přidávají druhý zásah do prázdné branky. MIKAEL GRANLUND ovládl buly ve středovém kruhu a ihned poté poslal kotouč neomylně do sítě. Bez asistence.
     
    59:45
    Trenérskou výzvu si spíše jen tak metodou pokus-omyl vybral Mike Yeo, gól ale samozřejmě platí.
    59:45 Nick FOLIGNO - 2:3
     
    59:45
    Columbus právě vstřelil branku!
    Že by drama? Atkinsonovu střelu sice Dubnyk dokázal vyrazit, poté ale na hranici minnesotského brankoviště vznikl velký závar, v němž se nejrychleji zorientoval NICK FOLIGNO a doklepl touš do sítě! Asistence: Alexander Wennberg, Ryan Johansen.
     
    59:36
    Forsberg je znovu na střídačce, ale domácím už zbývá jen minimum času. To vědí i fanoušci na tribunách, dobrá polovina míst v Nationwide Areně už je totiž prázdná.
    59:04 Zach PARISE - 1:3
     
    59:04
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Čepice na led, je rozhodnuto! One man show ZACHA PARISEHO pokračuje, americký reprezentant se zmocnil kotouče po Dubinskyho zaváhání a bekhendem ho poslal do prázdné branky! Jedná se už o druhý Pariseho hattrick v letošní sezóně. Bez asistence.
     
    58:34
    Ohijští promarnili velkou šanci na vyrovnání! Savardovu jedovatici Dubnyk vyrazil jen před sebe, ale dorážka Dubinskyho z bezprostřední blízkosti mezi tři tyče nezamířila!
     
    58:22
    Je to tak, Anton Forsberg už peláší na střídačku a domácí hrají v šesti!
     
    58:03
    Modrokabátníci se až teď díky Saadovi usadili v útočném pásmu, sáhnou ke hře bez gólmana?
     
    57:15
    Suterův projektil na Forsberga neprošel a stejně dopadl i následný pokus z hole Marca Scandelly, který zblokoval jeden z hráčů clonících domácímu gólmanovi.
     
    56:21
    Ani tato akce ale nepřinesla úspěch, puk totiž vyletěl do ochranné sítě a před námi je další komerční přestávka.
     
    55:56
    Domácí mají na vyrovnání už jen něco málo přes čtyři minuty, další akci Jackets rozjíždí z vlastního pásma Brandon Saad.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 24. Atkinson (Hartnell, Goloubef), 60. Foligno (Wennberg, Johansen) – 18. Parise (Granlund, Suter), 33. Parise (Granlund, Suter), 60. Parise, 60. Granlund


    Columbus Blue Jackets: Forsberg (Korpisalo) – Murray, Savard, Johnson, Goloubef, Ťutin, Prout – Jenner "A", Dubinsky "A", Atkinson – Hartnell, Wennberg, Saad – Foligno "C", Johansen, Campbell – Bourque, Karlsson, Boll.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Bäckström) – Suter "A", Spurgeon, Scandella, Dumba, Brodin, Strachan – Parise "A", Koivu "C", Vanek – Niederreiter, Granlund, Coyle – Zucker, Haula, Pominville – Porter, Stoll, Fontaine.

    Rozhodčí: Peel, St. Pierre – Gawryletz, Kovachik

    Diváci: 12411
    bahis siteleri