Trenčín – Piešťany 2:1 (2:1 po s.n.) | Zvolen – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Poprad – Martin 5:1 (kon.)
Žilina – Nitra 6:3 (kon.) | Skalica – Košice 3:5 (kon.)
konec
HK Poprad
5:1 (2:0, 1:0, 2:1)
HK VITAR Martin
sk Středa 06.01.2016, 17:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine nakoniec domáci ešte zveľadili svoj náskok. V 48. minúte skóroval Paločko a v 50. minúte strelil piaty gól Rusnák. Na konečných 5:1 kozmeticky upravil Tibor Varga v 56. minúte stretnutia.

    Ďakujeme vám za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera. (19:41:51)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:42
    Dírer ešte strelou z medzikružia oprášil Kostúrovu lapačku, ktorá však s istotou vyrazila strelu do rohu klziska.
     
    59:12
    Domáci vzali puk do svojej moci v strednom pásme a ani sa veľmi nepokúsili o ďalší útok. Gáborčík má puk za bránkou a čaká.
     
    58:26
    Oba tímy sa snažia už iba v pokoji dotiahnuť toto stretnutie do konca.
     
    57:35
    Tentokrát vystrelil Róbert Varga. Jeho pokus z horného vrchola na pravom kruhu nebol vôbec presný.
     
    56:34
    Aj Surovka sa pokúšal nadviazať na Vargov gól. Dostal sa ku strele z pravého kruhu, ale Kostúr bol už v tomto momente stopercentne pripravený.
    Ti. VARGA - 5:1
     
    55:46
    Martin dal gól!
    Hosťujúci hokejisti v týchto chvíľach streľajú aspoň čestný gól! V medzikruží sa k puku dostal kapitán TIBOR VARGA a prudkou strelou ku pravej žrdi zmaril Kostúrovi nádej na čisté konto!
    Bez asistencie.
     
    55:16
    Kasík našiel peknou prihrávkou z rohu klziska Bajarunsa v medzikruží. Lotyšský útočník v službách Popradu si však dlho pripravoval streľbu a nakoniec Gibl puk v pokoji zachytil.
     
    54:18
    Poprad sa aj naďalej zodpovedne bráni. Bajaruns získal puk pred Kostúrom a nekompromisne ho poslal von z obrannej tretiny.
     
    53:14
    Tabaček síce strieľanou prihrávkou hľadal Tibora Vargu, no v tom čase sa objavila na ľade Kasíkova hokejka, ktorý skvelo čítal hru. Puk zachytil a posunul ho do stredného pásma Bartečkovi.
     
    52:39
    Martin bude hrať v početnej prevahe. Richard Rapáč odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    52:32
    Arne Kroták sa natlačil do bekhendového zakončenia cez stred ihriska. Brankár Gibl bol pripravený a domácim divákom prekazil radosť z prípadného šiesteho gólu.
     
    52:15
    Zakázané uvoľnenie hostí. Martin sa ešte snaží niečo s týmto zápasom urobiť, no takouto cestou to jednoznačne nepôjde.
     
    50:29
    Domáci hokejisti sú už teraz v úplnej pohodičke a môžu si dovoliť dostať aj nejaký jeden alebo dva góly. To však v hlavách určite nemajú. Skôr majú v hlavách plány, ako brankárovi Kostúrovi vybojovať čisté konto.
    RUSNÁK - 5:0
     
    49:01
    Poprad dal gól!
    Už to pomaličky vyzerá na detonáciu Martina! Arne Kroták potiahol akciu Popradu po ľavom krídle. Na ľavom kruhu sa zastavil a počkal si na nabiehajúceho ONDREJA RUSNÁKA, ktorému naservíroval puk pred bránu a Rusnák následne už iba blafákom na forhend vytiahol z bránky Gibla a zasunul!
    Asistencie: Arne Kroták, Matúš Paločko.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 3. Fabian (Koyš, Heizer), 18. Kroták (Dinda, Paločko), 40. Koyš (Heizer, Kasík), 48. Paločko (Heizer, Kroták), 50. Rusnák (Kroták, Paločko) – 56. Ti. Varga


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Briják, Dinda, Gáborčík, Fabian (A), D. Šterbák, Kasík – Bartečko (A), Heizer, Koyš – Kroták (C), Rusnák, Paločko – R. Rapáč, Bajaruns, Štrauch – Achs, Števuliak
    HK VITAR Martin: Dzubina (3. Gibl) – Tabaček (A), Matejka, Rusina, Bačik, Dlouhý (A), Dvořák, Trávniček, To. Varga – Ti. Varga (C), Galamboš, Surovka – Rzavský, Pokrivčák, Skladaný – Uhrík, Dírer, Poliaček – Rudzan, Jurášek, R. Varga

    Rozhodčí: Lauff – Bogdaň, Korba

    Diváci: 1496
    bahis siteleri