New Jersey – NY Rangers 3:2 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 5:3 (kon.) | Philadelphia – Montreal 4:2 (kon.)
Pittsburgh – Ottawa 6:5 (kon.) | Boston – Toronto 3:4 (po pr.) | Washington – Florida 2:5 (kon.)
Nashville – St. Louis 0:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 3:5 (kon.) | Colorado – Chicago 1:2 (kon.)
Edmonton – Columbus 5:1 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:6 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:2 (kon.)
konec
New York Islanders
5:3 (0:1, 3:1, 2:1)
Minnesota Wild
Středa 03.02.2016, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:04 Nino NIEDERREITER - 5:3
     
    50:04
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak na tohle už byl ale opravdu Berube krátký. Po Dumbově přihrávce se prosazuje NINO NIEDERREITER. Rozdíl ve skóre jsou dvě branky a hosté cítí šanci na vytvoření dramatu. Asistence: Matt Dumba, Jared Spurgeon.
    44:52 John TAVARES - 5:2
     
    44:52
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak a domácí jsou zralí na ručník. Velmi rychle inkasují další branku. Prosazuje se JOHN TAVARES, který vstřelil sedmnáctou branku v letošní sezóně. Asistence: Michail Grabovskij.
    42:49 Frans NIELSEN - 4:2
     
    42:49
    Islanders právě vstřelili branku!
    Gól v přesilové hře, který ještě potvrdilo video. Tedy přesněji, že gólu nepředcházelo nedovolené bránění brankáře. FRANS NIELSEN s dávkou štěstí dokázal překonat brankáře Minnesoty, který se hned domáhal nedovoleného bránění. Branka platí, domácí vedou 4:2. Asistence: Nick Leddy, Kyle Okposo.
    39:18 Brock NELSON - 3:2
     
    39:18
    Islanders právě vstřelili branku!
    Zkušeně to nyní udělali domácí. BROCK NELSON se dobře zorientoval v předbrankovém prostoru a prosazuje se střelou pod horní tyčku. Islanders si vedou vedení zpět. Asistence: Calvin de Haan
    38:36 Jason POMINVILLE - 2:2
     
    38:36
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají krátce před koncem druhé třetiny. JASON POMINVILLE se dostal ke střele a následně i k dorážce vlastní střely. Asistence: Jason Zucker, Jerret Stoll.
    25:07 Travis HAMONIC - 2:1
     
    25:07
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácím tým otáčí skóre. Střelou od modré čáry prostřelil TRAVIS HAMONIC vše, co mu stále v cestě. Během dvou minut se Islanders dokázali dostat do vedení. Asistence: Josh Bailey, Anders Lee.
    23:20 Michail GRABOVSKIJ - 1:1
     
    23:20
    Islanders právě vstřelili branku!
    Osmou branku v letošní sezóně vstřelil MICHAIL GRABOVSKIJ a ve správnou chvíli. Ostrované se dočkali vyrovnání v době, kdy byla aktivnější Minnesota. Na střelu Grabovského neměl brankář nárok. Asistence: John Tavares, Ryan Strome.
    14:34 Charlie COYLE - 0:1
     
    14:34
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hostující celek otevírá skóre zápasu. CHARLIE COYLE se prosazuje střelou bekhendem. Domácí brankář nedokázal přitisknout ruku k tělu dostatečně rychle. Asistence: Matt Dumba, Nino Niederreiter

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 24. Grabovskij (Tavares, Strome), 26. Hamonic (Bailey, Lee), 40. Nelson (Haan), 43. Nielsen (Leddy, Okposo), 45. Tavares (Grabovskij) – 15. Coyle (Dumba, Niederreiter), 39. Pominville (Zucker, Stroll), 51. Niederreiter (Dumba, Spurgeon)


    New York Islanders: Berube (Halák) – De Haan, Hamonic, Židlický, Huckey, Mayfield, Leddy – Strome, Tavares, Grabovski – Okposo, Nielsen, Kulemin – Bailey, Nelson, Lee – Clutterbuck, Cizikis, Martin
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Suter, Dumba, Scandella, Brodin, Prosser, Dubma – Pominville, Granlund, Parise – Coyle, Koivu, Niederreiter – Zucker, Stoll, Vanek – Carter, Haula, Porter

    Rozhodčí: McCauley, Charron – Sericolo, Berg
    bahis siteleri