New Jersey – NY Rangers 3:2 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 5:3 (kon.) | Philadelphia – Montreal 4:2 (kon.)
Pittsburgh – Ottawa 6:5 (kon.) | Boston – Toronto 3:4 (po pr.) | Washington – Florida 2:5 (kon.)
Nashville – St. Louis 0:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 3:5 (kon.) | Colorado – Chicago 1:2 (kon.)
Edmonton – Columbus 5:1 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:6 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:2 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
6:5 (3:2, 2:2, 1:1)
Ottawa Senators
Středa 03.02.2016, 01:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh (kapacita 18387 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    To je neuvěřitelné! Mike Hoffman téměř z identické pozice jako před malou chvílí opět nastřelil břevno!
     
    59:24
    Ottawští hráči si dokázali vytvořit velký tlak, po kterém vypálil Mike Hoffman a puk se odrazil od břevna až do ochranné sítě!
     
    58:57
    Mark Stone pálil velmi nebezpečně z vrcholu pravého kruhu, branku o malý kousek přestřelil!
     
    58:29
    Síly na ledě se ale vyrovnají, do čtyř jdou také Penguins. Za podražení je vyloučen Chris Kunitz, pokračovat se tak bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    57:30
    Sidney Crosby zpoza branky našel na druhé straně Krise Letanga, jehož v obrovské šanci vychytal výborným zákrokem Craig Anderson!
     
    56:41
    Trochu hloupý faul nyní předvedl Mika Zibanejad, který vysokou hokejkou zasáhl Toma Kühnhackla a v závěru tak oslabuje na čtyři minuty svůj tým, jelikož německý útočník Pens měl v obličeji krev.
    55:50 Dave DZIURZYNSKI - 6:5
     
    55:50
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Přeci jen je tu ještě zápletka! ničeho nic se hosté dočkávají snížení! Cody Ceci zavezl puk do útočného pásma, kde jej přenechal DAVU DZIURZYNSKIMU, jehož střela překvapila Fleuryho a zapadla do domácí branky! Asistence: Cody Ceci a Curtis Lazar.
     
    49:20
    Matt Cullen mířil z dorážky téměř do prázdné branky, kterou ale minul.
     
    48:12
    Na trestnou lavici za podražení míří také Mark Borowiecki. Penguins tak mají k dispozici 35 vteřin dlouhou přesilovou hru 5 na 3!
     
    46:47
    Pittsburgh si zahraje přesilovou hru, za vražení na hrazení je vyloučen Chris Neil.
    46:40 Sidney CROSBY - 6:4
     
    46:40
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Máme tu hattrick pana kapitána! Chris Kunitz odrazil puk o brusli Marka Stona, kotouč se odrazil do brankoviště, kde se nejrychleji a nejlépe zorientoval SIDNEY CROSBY, který lehkým dotykem prostrčil puk za Andersonova záda a zapisuje devátý hattrick v kariéře v NHL! Asistence: Chris Kunitz a Patric Hörnqvist.
     
    41:35
    Malkin se po návratu z trestné lavice dostal k pěkné individuální akci, kličkou se zbavil bránícího Lazara a poté svižnou střelou nastřelil tyčku Andersonovy branky!
     
    39:09
    První přesilovou hru si zahrají také Senators, za nedovolené bránění je vyloučen Jevgenij Malkin.
    36:45 Sidney CROSBY - 5:4
     
    36:45
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí využívají i druhou přesilovou hru v dnešním zápase! Puk se přes všechny hráče domácích na ledě dostal na pravou stranu ke Kesselovi, který parádní přihrávkou našel před brankou volného SIDNEYHO CROSBYHO, kterému stačila nastavit čepel hokejky! Asistence: Phil Kessel a Jevgenij Malkin.
     
    35:46
    Obrovská šance domácích! Po Malkinově střele se k dorážce z bezprostřední blízkosti dostal Patric Hörnqvist, jehož střela skončila na břevnu!
     
    35:26
    Pittsburgh si zahraje další přesilovou hru, za nedovolené bránění míří na trestnou lavici obránce hostů Mark Borowiecki.
     
    33:13
    Po ráně Mika Hoffmana se musel Fleury vyznamenat výborným zákrokem proti dorážce Bobbyho Ryana!
    26:10 Sidney CROSBY - 4:4
     
    26:10
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec přesilovou hru celkem rychle využívají! Přes Malkina a Letanga se puk dostal na vrchol pravého kruhu k SIDNEY CROSBYMU, jehož svižná střela skončila až za Andersonovými zády. Výbornou práci odvedl před brankou skvěle clonící Hörnqvist. Asistence: Kris Letang a Jevgenij Malkin.
     
    25:27
    Uvidíme první přesilovou hru v dnešním zápase, za nedovolené bránění je vyloučen útočník hostů Dave Dziurzynski.
     
    24:36
    Phil Kessel se rychle prořítil po pravé straně až do velké šance, Anderson jeho střelu dokázal vyrazit!
    23:25 Cody CECI - 3:4
     
    23:25
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté rychle obrací stav zápasu na svou stranu! Jen 24 vteřin uběhlo od Karlssonovy branky a hosté se radují opět! Zack Smith natlačil kotouč pod Fleuryho, domácí brankář jej ale nepokryl a bystrý CODY CECI jej dotlačil za brankovou čáru! Asistence: Zack Smith a Mike Hoffman.
    23:01 Erik KARLSSON - 3:3
     
    23:01
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hra ve čtyřech na obou stranách sedla více hostům, kteří se po tlaku v útočném pásmu radují z vyrovnání! Erik Karlsson dostal na pravé straně útočného pásma hodně času, vyslal tvrdou ránu, kterou ještě tečoval JEAN-GABRIEL PAGEAU. Fleury sice dokázal puk zastavit, nakonec mu ale propadl za záda do branky! Asistence: Erik Karlsson a Patrick Wiercioch.
     
    22:27
    Vzájemné vyloučení pro dva hráče. Jared Cowen je vyloučen za držení protihráče, Tom Kühnhackl pak za nafilmovaný pád.
    19:30 Chris WIDEMAN - 3:2
     
    19:30
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté opět snižují na rozdíl jediné branky! Mark Stone se nejdříve dostával do útočného pásma, když ho domácí obránci nepustili ke střele, přenechal puk u pravého mantinelu CHRISI WIDEMANOVI, jehož svižná střela překvapila Fleuryho a skončila ve vzdálenější šibenici! Asistence: Mark Stone.
    16:17 Chris KUNITZ - 3:1
     
    16:17
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají další branku! Po střele Krise Letanga od modré čáry se puk zastavil na hradbě těl před brankou, Patric Hörnqvist pak přistrčil kotouč CHRISI KUNITZOVI, který z mezikruží dokázal propálit Andersona, jemuž puk opět projel jen kousek za brankovou čáru! Bez asistence.
    14:50 Mark STONE - 2:1
     
    14:50
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté snižují ze své třetí střely na branku v zápase! Fleury trochu nešikovně zasáhl puk u své branky a než se stihl vrátit do optimálního postavení, tak Zack Smith rychlou přihrávkou našel před brankou MARKA STONA, jenž propasíroval kotouč do domácí branky! Asistence: Zack Smith a Jean-Gabrie Pageau.
     
    14:09
    Další obrovská šance Penguins! Carl Hagelin perfektní přihrávkou našel v dobré střelecké pozici Phila Kessela, jehož střela málem prošla mezi Andersonovými betony až do branky!
     
    10:54
    Branka platí, k nedovolenému bránění brankáře nedošlo!
     
    10:54
    Hostující trenér Dave Cameron si ovšem bere trenérskou výzvu, jelikož postavení Patrica Hörnqvista poblíž branky mohlo rozhodit Craiga Andersona v chytání.
    10:54 Kris LETANG - 2:0
     
    10:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají další branku po obrovské hrubce Karlssona na útočné modré čáře. Hostující kapitán zavrávoral, ztratil rovnováhu a Chris Kunitz ujel do samostatného úniku. Anderson ho sice vychytal, Crosby pak ale rychlou přihrávkou našel před odkrytou brankou KRISE LETANGA! Asistence: Sidney Crosby a Chris Kunitz.
    07:01 Matt CULLEN - 1:0
     
    07:01
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají zaslouženě do vedení! Carl Hagelin zavezl kotouč do útočného pásma, kde jej přenechal MATTU CULLENOVI, jemuž hosté opět ponechali hodně času a prostoru vystřelit a dokonce i dorazit puk do branky! Asistence: Carl Hagelin a Brian Dumoulin.
     
    00:45
    Carl Hagelin prokázal svou rychlost a řítil se v podstatě sám na Andersona, puk ještě přenechal na Malkina, jenž svižnou střelou minul branku!

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 8. Cullen (Hagelin, Dumoulin), 11. Letang (Crosby, Kunitz), 17. Kunitz, 27. Crosby (Letang, Malkin), 37. Crosby (Kessel, Malkin), 47. Crosby (Kunitz, Hörnqvist) – 15. Stone (Smith, Pageau), 20. Wideman (Stone), 24. Pageau (Karlsson, Wiercioch.), 24. Ceci (Smith, Hoffman), 56. Dziurzynski (Ceci, Lazar)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Määttä, Letang, Daley, Dumoulin, Lovejoy, Pouliot – Kunitz, Crosby (C), Hörnqvist – Hagelin, Malkin, Kessel – Kühnhackl, Fehr, Rust – Porter, Cullen, Wilson. Trenér: Mike Sullivan.
    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – Wiercioch, Karlsson (C), Cowen, Wideman, Borowiecki, Ceci – Hoffman, Zibanejad, Ryan – Smith, Pageau, Stone – Dziurzynski, Lazar, Chiasson – Prince, McCormick, Neil. Trenér: Dave Cameron.

    Rozhodčí: Pochmara, Rooney – Murphy, Brisebois

    Diváci: 18420
    bahis siteleri