Buffalo – Boston 2:3 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Minnesota 4:2 (kon.) | Washington – NY Islanders 3:2 (kon.)
Toronto – New Jersey 3:2 (1:0 po s.n.) | Ottawa – Edmonton 2:7 (kon.) | Florida – Detroit 6:3 (kon.)
St. Louis – San Jose 1:3 (kon.) | Nashville – Philadelphia 3:6 (kon.) | Colorado – Dallas 3:4 (po pr.)
Arizona – Chicago 4:5 (po pr.) | Vancouver – Columbus 1:2 (0:1 po s.n.) | Los Angeles – Anaheim 2:4 (kon.)
konec
Ottawa Senators
2:7 (1:3, 1:1, 0:3)
Edmonton Oilers
Pátek 05.02.2016, 01:35 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:56 DAVIDSON - 2:7
     
    56:56
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Ale tak přeci jen padá sedmá branka. Nynější stav je takový, jako poslední střetnutí v minulém roce. Puk na modrou čáru dostal BRANDON DAVIDSON, jehož střela skončila pod víkem! Třetí přesilovka končí třetím gólem, úžasné. Asistence: Iiro Pakarinen, Lauri Korpikoski.
     
    55:21
    Chris Wideman dostává dvouminutový trest za hrubost. Edmonton bude moci ukázat svojí přesilovku, která je dneska opravdu skvělá.
     
    52:43
    Darnell Nurse hokejkou zasáhl celkem nešťastně projíždějícího Zacka Smithe a inkasuje tak dvouminutový trest.
     
    Dnešní utkání sleduje 18 564 diváků.
     
    46:25
    Před brankou Talbota se následně strhla bitka mezi Darnellem Nursem a Maxem McCormickem. Mladý obránce Oilers svého soka zmlátil a poslal jej na zem. Nejvíce na to byl pyšný jeho otec, který mu zatleskal z hlediště.
    45:53 DRAISAITL - 2:6
     
    45:53
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Schyluje se k debaklu a stejném výsledku, jako když se oba celky potkaly naposledy. Akorát v opačném sledu. Rychlou akci zakončoval střelou z levého kruhu LEON DRAISAITL, kterému se povedlo překonat bezmocného Hammonda! Asistence: Taylor Hall, Teddy Purcell.
    42:24 SEKERA - 2:5
     
    42:24
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton svou druhou přesilovku využívá, to je panečku produktivita. Jordan Eberle poslal puk na modrou čáru, odkud se tvrdou střelou prosadil slovenský obránce ANDREJ SEKERA! Asistence: Jordan Eberle, Mark Letestu.
     
    39:59
    Po střele od modré čáry, kterou vyrazil Cam Talbot jen na pravou stranu, ihned pálil do branky Mika Zibanejad. Ten z úhlu nechal vyniknout mladého brankáře!
     
    38:06
    Darnell Nurse je vyloučen na dvě minuty za držení. Ottawa má k dispozici dvouminutovou přesilovku.
     
    38:01
    Darnell Nurse nejdříve zastavoval nedovoleně postupování domácích na levé straně. Ke střele se následně prodral Erik Karlsson, který byl ale neúspěšný!
     
    35:26
    Dvě velké šance druhé formace Olejářů. Nejdříve svou akci zakončoval střelou z mezikruží McDavid, ale ten Hammonda nepřekonal. Neúspěšný byl také Jordan Eberle střelou do šibenice!
    32:58 KASSIAN - 2:4
     
    32:58
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A hosté na to odpovídají. Puk do jízdy dostal ZACK KASSIAN. Ten se na levém kruhu odhodlal ke střele a možná překvapivě propálil brankáře Hammonda! Asistence: Eric Gryba, Leon Draisaitl.
     
    27:02
    A přichází velká šance na vyrovnání! Mark Fayne fauloval jednoho z domácích hokejistů a ti mají přesilovku.
    26:46 STONE - 2:3
     
    26:46
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté z následného útoku skórují a je zaděláno na dramatu! MARK STONE najel s pukem do útočné třetiny a střelou z pravé strany skóroval pomocí tyčky a brankářových zad! Asistence: Erik Karlsson.
     
    18:51
    Velká šance Oilers. Před branku si najel obránce Darnell Nurse a zakončoval z bezprostřední blízkosti. Hammond ovšem nyní svůj celek podržel!
    14:23 Mike HOFFMAN - 1:3
     
    14:23
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa přesilovou hru bleskově využívá a snižuje na rozdíl dvou branek. Karlsson našel na levém kruhu MIKEA HOFFMANA a ten střelou zápěstím trefil přesně růžek branky. Asistence: Erik Karlsson, Bobby Ryan.
     
    14:06
    Ottawa si zahraje přesilovou hru. Na trestnou lavici míří Pouliot.
     
    11:16
    Po této brance se z branky stěhuje Craig Anderson, jenž ale proti těmto střelám nemohl moc udělat. Na jeho místo jde Andrew Hammond.
    11:16 EBERLE - 0:3
     
    11:16
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak to je kanonáda! McDavid poslal puk zpoza branky před ní na volného JORDANA EBERLEHO, který se přesnou ránou prosadil a využil tak přesilovou hru! Asistence: Connor McDavid, Benoit Pouliot.
     
    10:52
    Edmonton bude mít dokonce první přesilovku. Dvouminutovým trestem je potrestán Chris Neil za hrubost.
    05:10 EBERLE - 0:2
     
    05:10
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A je tu druhá branka! Po levé straně pláchl JORDAN EBERLE, který měl sice vedle sebe postavené McDavida, ale nepřihrál mu. Místo toho zakončil celou akci střelou pod víko! Asistence: Connor McDavid, Benoit Pouliot.
    04:29 FAYNE - 0:1
     
    04:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté jdou jako první do vedení! Matt Hendricks posunul puk z pravého kruhu na modrou čáru. MARK FAYNE z této pozice dokázal propálit vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Matt Hendricks, Lauri Korpikoski.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 15. Hoffman (Karlsson, Ryan), 27. Stone (Karlsson) – 5. Fayne (Hendricks, Korpikoski), 6. Eberle (McDavid, Pouliot), 12. Eberle (McDavid, Pouliot), 33. Kassian (Gryba, Draisaitl), 43. Sekera (Eberle, Letestu), 46. Draisaitl (Hall, Purcell), 57. Davidson (Pakarinen, Korpikoski)


    Ottawa Senators: Anderson (12. Hammond) – Karlsson, Methot, Cerci, Borowiecki, Wiercicoch, Wideman – Ryan, Zibanejad, Hoffman – Stone, Pageau, Smith – Chiasson, Lazar, Dziurzynski – Neil, McCormick, Prince
    Edmonton Oilers: Talbot (Nilsson) – Fayne, Sekera, Gryba, Davidson, Schultz, Nurse – Purcell, Draisaitl, Hall – Eberle, McDavid, Pouliot – Yakupov, Letestu, Kassian – Pakarinen, Hendricks, Korpikoski

    Rozhodčí: Pochmara, Pollock – McElman, Murchison

    Diváci: 18 564
    bahis siteleri