Vsetín – Poruba 4:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Chrudim 2:6 (kon.) | Havířov – Opava 3:4 (0:2 po s.n.)
Přerov – Uh.Brod 7:4 (kon.) | Litoměřice – Kobra 4:6 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:6 (1:4, 1:1, 0:1)
HC Chrudim
Pátek 05.02.2016, 18:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga juniorů
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Příjemný podvečer!

    Dnes nás v Kotlině čeká zajímavý duel, ve kterém se střetnou dva celky ze středu tabulky. V kolonce vzájemných zápasů má lepší pozici Havlíčkův Brod, který dvakrát slavil triumf. V úvodním střetnutí sice slavila výhru 4:2 Chrudim, v odvetě urvali těsný výsledek domácí (3:2). Poslední vzájemnou bitvu získali Bruslaři, kteří na ledě týmu z Pardubického kraje otevřeli maringotku se střelnicí a zvítězili 7:2.

    Oplatí hosté Havlíčkovu Brodu domácí debakl a srovnají stav vzájemných špílů na 2:2, nebo se budou znovu radovat hokejisté z Kotliny? To se dozvíte v našem onlajnu!
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Adam (Kekula) – Bušek, Bancíř, Mendl "C", Semrád – Cejpek, Drobný, Jelínek, Kraučuk, Křížek, Motl, Abbrent, M. Polák, Přibyl, Kittler.
    Trenéři: Aleš Kraučuk a Petr Adam.

    HC Chrudim: Peřina (Cvrček) – Kalous, Burkoň, Machač, Pilař, Makovský, Koreček "C", O. Polák, Haltuch, Štěpánek, J. Polák, Solnička, Kmoníček, Gabriel, Janoušek.
    Trenér: Jiří Polák.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Jaroslav Kuřítko, Tomáš Krejčí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:18
    Chrudim hned od úvodu začala vařit pod kotlem. Jako nejpilnější pekelník se ukázal Miloš Kalous. který vypálil z pravého křídla. Kvalit arciďábla nedosáhl, trefil jen Adamův beton.
     
    01:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ačkoliv se hosté drželi po delší čas na kotouči, jako první se prosazují domácí a stačil jim k tomu první pořádný útok! Vynikající práci odvedl Tomš Cejpek. Ten našel parádním pasem a pravém kruhu JIŘÍHO DROBNÉHO, který sebral kotouč a z jízdy trefil kotouč přesně ke vzdálenější tyči! Chrudimský gólman jen smutně rozhodil rukama! Asistence: Tomáš Cejpek a Michal Semrád.
     
    02:17
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jenže hostující mužstvo si z toho, že dostalo první gól, nic nedělalo a minutku po domácím zásahu srovnává! Hosté se probojovali do útočného pásma, kde se pokusili o kombinaci. Ta jim nevyšla, ale kotouč zůstal na holi Milana Machače, který ho posunul na pravý kruh, odkud vypálil MICHAL HALTUCH a jeho pokus projel pod betony Jiřího Adama do sítě! Nutno dodat, že před domácím kasařem ještě stínil hráč. Asistence: Milan Machač.
     
    03:25
    Domácí se pokusili o kontr. Jejich útočné snažení však díky dobré práci hostující defenzivy vyznělo do ztracena.
     
    04:25
    Na pravém kruhu se po několika nahrávkách dostal ke střele Petr Koreček, ale nepříliš razantní pokus chrudimského kapitána vytáhl Adam vyrážečkou.
     
    05:05
    Na druhé straně se Bruslaři probili až na brankoviště, ale neodkázali zvednout kotouč nad výstroj klečícího Marka Peřiny, ten si připsal jistý zákrok.
     
    05:34
    Stejně tak činí na druhé straně Jiří Adam, myslím s tou jistotou. Na pravém kruhu napřáhl Vojtěch Makovský, ale kotouč zaplul do klína domácího gólmana.
     
    06:05
    Jan Jelínek zastavil pronikajícího Radka Janouška a domácí hned otočili hru. Na druhém konci kluziště pak Tomáš Cejpek skončil u pravého hrazení. Bez puku.
     
    06:31
    Michal Semrád zahákoval unikajícího Michala Haltucha, který pojede trestné střílení!
     
    06:31
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A chrudimský hráč to provedl bravurně! Jel po florbalovém způsobu. Tedy pomalu a míchal s balonkem. Jiří Adam trpělivě vyčkával na pohyb hostujícího borce, ale MICHAL HALTUCH neudělal žádný navíc a pak propálil havlíčkobrodského gólmana mezi betony! Trestné střílení, čili bez asistence.
     
    07:05
    Chrudimští hokejisté jsou nyní na koni a promenádují se před domácí klecí. Dokonce také jako správní nájezdníci střílejí, ale nepřesně.
     
    07:45
    Útok domácích ke kleci maskovaného muže chrudimských, zřejmě Orlů, nedopadl dobře. Výborný zákrok si připsal jeden z obránců.
     
    07:54
    Ouha, to byl ale hit! Jenže za hranicí pravidel a domácího hráče, který sejmul na kruhu v útočném pásmu jednoho z chrudimských čeká trest. A to možná i vyšší!
     
    07:54
    Je tomu skutečně tak! Tomáš Cejpek (HBR) už odjíždí do kabin. Za tu tvrdost by se nemusel stydět ani kdejaký buldozer. Domácí hráč tak pro dnešek dohrál.
     
    08:35
    Bruslaři dokázali vyhodit puk do středního pásma a při návratu Chrudimských zpět, získal kotouč Michal Semrád, který ho odpálil až kamsi k Peřinovi.
     
    09:23
    Petr Štěpánek se na brankovišti dostal ke kotouči, ale štípl jen bránícího hráče do holení. Následně odpálil Jiří Drobný kotouč daleko od svého brankáře.
     
    10:03
    Hosté se ještě neprodrali k vážnějšímu zakončení. Domácí naopak znovu poslali poštovním holubem zásilku k domovu Marka Peřiny.
     
    10:52
    Z provinění domácího Cejpka zbývají už jen dvě minuty. Chrudim sice "mele, mele kávu, pro dědka a bábu," ale zatím namletá zrníčka nezalila dosti horkou vodou.
     
    11:17
    Nyní dokonce po domácím osvobození přichází výhoz až na zakázané uvolnění.
     
    12:02
    Jako defibrilátor bez elektrického proudu. Asi tak nyní působí chrudimští hokejisté při přesilovce. Snaží se, ale život ne a ne vdechnout.
     
    12:45
    Nyní dokonce vyrobili hrubici jak bič a do samostatného nájezdu se dostal Jakub Kraučuk! Ten si to mířil sám na maskovaného muže hostí, rozhýbal ho, ale trefil mu jen vyrážečku!
     
    13:20
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak nyní už hostující družina nalistovala v kuchařce tu správnou stránku a našla recept na vstřelení gólu! Kotouč se po několika nepovedených pokusech zastavených domácí obranou dostal mezi kruhy, kde ho ze skrumáže pověsil pod horní tyč JAN POLÁK! Asistence: Petr Gabriel.
     
    14:28
    Domácí jsou nyní zcela mimo svůj koncept a chrudimská ekipa si s nimi hraje jako ministr financí s nervy některých lidí. Zatím ale bez úspěchu.
     
    15:31
    Útok Bruslařů přerušil odpískaný ofsajd. Poté se chopili kotouče hosté, ale dostali ho jen k hokejce Jana Jelínka, který se snaží založit útok.
     
    15:47
    A dokonce se mu to povedlo. Po pravém křídle vjel před kasu Dušan Mendl, jenž pak ale nepochodil s pokusem o blafák, Marek Peřina zachytil kotouč ve výstroji.
     
    16:38
    Z levého kruhu přišla střela od hostujícího útočníka, ale ten zřejmě neměl dobře seřízenou hokejku a poslal kotouč hodně vedle.
     
    16:52
    Bruslaři budou hrát přesilovku. Za krosček je vykázán Milan Machač (CHR). BK může snížit ještě před první pauzou.
     
    17:22
    Dobře rozjetý útok a dobře zorganizovaná obrana. Asi tak lze popsat začátek havlíčkobrodské přesilovky. Kotouč se po zákroku chrudimského beka ocitl mimo led.
     
    18:06
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak jednoznačný průběh první třetiny nikdo, věru, nečekal! Chrudim odpravila kotouč daleko od své branky. Bruslařům se pak nepovedl návrat do útočné třetiny a navíc přišla chyba na červené čáře, po níž jel sám na branku PETR ŠTĚPÁNEK, jenž si roztáhl gólmana a zavěsil mezi betony! Bez asistence.
     
    18:58
    Hosté jsou kompletní a kotouč u maskovaného muže domácích. Pokud chtějí Bruslaři pomýšlet ještě na snížení, musí rychle přejet do útočné zóny.
     
    19:31
    Tam také přejeli, ale bez valného úspěchu. Kotouč je opět ve středním pásmu, kde si ho hlídají hokejisté z kraje koňařů.
     
    19:45
    Tak nakonec si ho neuhlídali a jako pěkně rostlý vraník projel před chrudimskou klec Jan Jelínek, ale nezvedl touš jinam, než do Peřinovy náruče.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Pět branek jsme viděli v první periodě. Nejprve se ve druhé minutě prosadil Jiří Drobný, pak už pálila jen Chrudim. Bleskově odpověděl Michal Haltuch, jenž pak využil i trestné střílení. Následně uklidil touš pod horní tyč Jan Polák a výsledek úvodní části uzavřel únikem v oslabení Petr Štěpánek.
     
    Jak asi dopadne druhé dějství? To uvidíte jen tady, ale musíte být v 18:46 zpět u svých monitorů!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Do druhé třetiny nastupují domácí s Vítem Kekulou mezi třemi tyčemi!
     
    20:24
    Bruslaři se snažili probít před maskovaného muže hostů, ale dopustili se jen zakázaného uvolnění.
     
    20:50
    Jiří Drobný spěchal za kotoučem jako vlak do Jeseníku, ale první u něj byl Marek Peřina, který odpálil kotouč mimo jeho dosah.
     
    21:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Stejně jako v první části, i nyní se Bruslaři poměrně rychle prosazují! Vše rozjel Marek Bancíř, jenž z levého křídla poslal kotouč na hokejku Michala Přibyla. Ten mohl střílet, ale raději volil nahrávku na spodek pravého kruhu, odkud zavěsil kotouč do šibenice JAKUB ABBRENT! Asistence: Michal Přibyl a Marek Bancíř.
     
    22:05
    Domácí hokejisté ožili a cpali se před maskovaného muže hostů. Ten si ale nepřipsal víc, než nepříliš jistý zákrok hokejkou.
     
    22:38
    Nyní už ale zakročil Marek Peřina více, než jen jistě. Střelou z pravého kruhu to zkoušel Jakub Kraučuk, od vyrážečky chrudimského strážce tyčí se dostal kotouč do ochranné sítě.
     
    23:41
    První lajna domácích ve složení Jelínek – Kraučuk – Drobný teď činila v útočném pásmu pořádný průvan. Nakonec se na modré opřel do kotouče Marek Bancíř, jeho pokus ještě lízl Kraučuk, ale kotouč zamířil mimo tři tyče.
     
    24:27
    Jakub Abbrent vypálil z pravého křídla. Jeho střelu vykopl Marek Peřina před sebe a následně mohl děkovat svému obránci, že zastavil dorážku mířící do prázdné!
     
    25:25
    Marek Bancíř se probil za modrou čáru, kde následně přišel o kotouč. Do něj se opřel Martin Polák, ale jeho rána skončila jen na Peřinových betonech.
     
    25:50
    Chrudim právě vstřelila branku!
    No a máme tady hattrick, přátelé! MARTIN HALTUCH to bude mít dnes sakra drahé! Být to na vysoké škole, kvestor už vypisuje faktury. Hostující hráč se prosadil po závaru před domácí klecí, když zvedl kotouč z brankoviště nad výstroj dezorientovaného Víta Kekuly! Bez asistence.
     
    26:47
    Tempo hry trochu opadlo. Obě mužstva se sice snaží hráti aktivní hokej, ale chybí jim přesnost v nahrávkách a také se jim nedaří přílišně v osobních soubojích.
     
    27:09
    Přesilovka pro domácí. Za zdržování hry je udělen trest brankáři Marku Peřinovi (CHR). Místo něj trest odpyká Matěj Kmoníček.
     
    27:50
    Bruslaři předvedli nápor, ale defenziva hostů dokázala hned několik pokusů zblokovat. Následně skočil jako sup po mršině Marek Peřina po kotouči a přerušil hru.
     
    28:23
    U pravého mantinelu zůstal ležet jeden z hostujících hráčů, který byl atakován poté, co nahodil kotouč ke Kekulově brance. Nakonec se ale zvedl a v doprovodu spoluhráčů odjel na střídačku. V obličeji ale neměl zrovna výraz hojnosti a blahobytu.
     
    28:48
    Chrudimští drželi po nějaký čas kotouč mimo dosah domácích hokejek. Ty se k němu ale záhy dostaly, leč jim byl odpískán ofsajd.
     
    29:10
    Hosté jsou kompletní a navíc se jim na konci početní nevýhody podařilo dostat puk do zóny, která nepatří nikomu. Možná rozhodčím, protože ti tam mají svůj půlkroužek.
     
    29:39
    Po zakázaném uvolnění hostů pálil z levého kruhu hned po buly Jiří Drobný. Kotouč postupně minul dva hráče i zadní tyč.
     
    30:33
    Bruslaři se teď snaží a krouží s pukem před hájemstvím Marka Peřiny, ale výborně forčekující obrana Chrudimi všechny pokusy blokuje.
     
    31:35
    Domácí habán Lukáš Křížek nejprve ztratil v obranné třetině puk. Chrudim se objížďkou přes střední pásmo dostala zpět do útočné zóny, ale Křížek pak u mantinelu získal puk opět pro havlíčkobrodské hole.
     
    32:37
    Dlouho se hosté snažili o nějakou smysluplnou kombinaci zakončenou střelou. Nakonec Bruslaři odpálili kotouč až k Marku Peřinovi.
     
    32:59
    Ondřej Polák se dostal po různých peripetiích na kruhu ke střele. Jeho pokus ale ukryl na hrudi maskovaný muž Bruslařů.
     
    33:08
    Havlíčkův Brod získal na své hokejky kotouč, který se hned snažil poslat do útoku. To se mu povedlo, ale bylo to s icingem.
     
    33:55
    Milan Machač se za modrou dostal k puku, a protože neměl komu, tak vystřelil. Bohužel pro jeho tým jen asi metr vedle.
     
    34:18
    Chrudimským byl odpískán ofsajd při přechodu útočné modré. Následně přišlo dlouhé vyhození, které přikryl pod lapačkou Vít Kekula.
     
    34:26
    Hosté mají k dispozici početní převahu. Za hru vysokou holí je nadvě minuty vykázán z ledu Jakub Kraučuk (HBR).
     
    34:57
    Havlíčkobrodští borci honící kotouč po ledové ploše odpálili hrací předmět až k brance Marka Peřiny.
     
    35:21
    Znovu je kotouč za brankou hostujícího gólmana. Chrudim se sice snažila o jakousi kombinaci, ale domácí si tímto poradili.
     
    35:24
    No a nyní se bude hrát čtyři na čtyři. Jan Polák (CHR) neudržel své ego na uzdě a u střídaček sroloval domácího hráče. Za hrubost tedy odjíždí na trestnou.
     
    36:26
    Jiří Drobný měl proti době v rohu pásma přesilu, a tak přišel o kotouč. Domácí jsou kompletní, ale Chrudim se osvobozuje.
     
    37:18
    Dušan Mendl se po dlouhé kombinaci odvážil ke střele, kterou ale na brankovišti vykopl svou nohou Martin Burkoň.
     
    37:28
    Po střele z pravého křídla, která skončila pod betony Marka Peřiny, se do Martina Poláka číhajícího na dorážku opřel Petr Štěpánek (CHR), který je vykázán za hrubost na trestnou.
     
    37:46
    Velký nápor domácích! Gólman Marek Peřina neudržel po střele od modré puk mezi betony a ve velkém závaru ho nikdo nedokázal pokořit. Naopak, chrudimská defenziva porazila dva domácí hráče jako vzrostlé stromy, které napadaly na strážce hostující klece.
     
    38:15
    Chrudim po zisku buly poslala kotouč až ke gólmanovi domácích. Následně hosté výborně zastavili pokus o průnik skrze střední pásmo.
     
    38:45
    Další trest, tentokrát pro domácí hráčskou lavici za příliš mnoho hráčů na ledě. Menší trest odpyká Michal Přibyl (HBR). Už si ani nepamatuji, kdy se hrálo delší čas ve pěti na obou stranách.
     
    39:25
    Hosté jsou kompletní, ale ještě před návratem předvedl dva výborné zákroky po střelách zblízka Vít Kekula! Domácí se pak osvobodili výhozem do středního pásma.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Takový příděl jako v první třetině tentokrát Kotlinu nepostihl. Ačkoliv to tak zprvu vypadalo. Ve druhé minutě se totiž prosadil ranou do víka Jakub Abbrent, načež hosté kontrovali Martinem Haltuchem, jenž uzavřel hattrick.
     
    Třetí dějství se nám tu rozběhne cca v 19:32. Tak nezaspěte a buďte u svých přijímačů včas!
     
    40:00
    Vzájemné vyloučení na obou stranách. Za hrubost, zřejmě, jsou potrestáni Jakub Abbrent (HBR) a Martin Haltuch (CHR).
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:25
    Bruslaři dohrávají oslabení a hned museli čelit nebezpečné akci. Jan Jelínek nejprve zblokoval pokus od pravého mantinelu a následně si po ráně Miloše Kalouse připsal jistý zákrok Vít Kekula.
     
    41:07
    Domácí hokejisté jsou v plné síle a hned se vydali na zteč. Marek Peřina měl i pořádný kus štěstí, že kotouč, který vyrazil nad sebe, nespadl za jeho záda.
     
    41:28
    Blonďatá hlasatelka na brodském stadionu se nyní může upovídat. Nejprve ofsajd hostů, nyní pro změnu icing domácích.
     
    42:13
    Tak nyní stáli všichni svatí při havlíčkobrodské družině! Jan Polák narýsoval skrze brankoviště parádní kolmici, kterou zametával za přesouvajícího se Kekulu Radek Janoušek, leč ten netrefil z metru zařízení!
     
    43:23
    Domácí hokejisté se snažili o průnik do hostujícího pásma, ale stejně jako věčný panic nad stránkami s hanbatými slečnami, ani oni neodkázali proniknout do rozkošných míst.
     
    44:16
    Chrudimští se teď drali do prostoru před maskovaným mužem domácích tak vehementně, až při tom přišli o kotouč.
     
    44:54
    Chrudimští si dobře brání modrou čáru a nikam se přílišně neženou. Havlíčkův Brod se naopak snaží o dramatizaci zápasu, ale zatím nepříliš úspěšně.
     
    45:24
    Jakub Kraučuk se ale nakonec procpal na pravém kruhu k zakončení, které ale nasměroval jen do hrudi připraveného gólmana Marka Peřiny.
     
    45:55
    Vít Kekulovi zřejmě před zápasem pomohla návštěva jednoho nejmenovaného velkoobchodního řetězce a tam koupená šunčičková bagetka. Domácí gólman totiž čelil samostatnému úniku Miloše Kalouse, který dokázal zastavit, když hostujícího hráče dobře vybruslil a následně podržel puk na hrudi.
     
    46:34
    Bruslaři nejprve vyhodili kotouč jen na zakázané uvolnění, ale po rychlém brejku se zjevil před brankou Jakub Abbrent, jenž zvedal puk do volného růžku, ale o centimetry přestřelil!
     
    47:35
    Jakub Kraučuk táhl po pravém křídle kotouč, jejž pak předložil křižným pasem Janu Jelínkovi, jenž ale zblízka trefil jen betony pohotově slajdujícího Marka Peřiny!
     
    48:02
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nejprve se hostující mužstvo dopustilo zakázaného uvolnění, ale hned nato předvedlo brejk a prosazuje se pošesté! Michal Haltuch vyslal po levém křídle do úniku Ondřeje Poláka, kterému na ose sjížděl PETR KOREČEK. Hostující kapitán dostal kotouč na lopatu a jako kotelník uhlí do kotle hodil touš mezi betony přesouvajícího se brankáře BK do sítě! Asistence: Ondřej Polák a Michal Haltuch.
     
    49:08
    Bruslaři se sympaticky snažili o útok a další snížení stavu, ale obrana chrudimského celku je pevná jako ocel kalená v nejlepších ocelárnách.
     
    50:10
    Několik kotoučů letělo směrem k hájemství Marka Peřiny, ale pokaždé se stejným účinkem. Puky v pohodě sbírali beci hrající s orlem na prsou.
     
    51:06
    Další ostrý souboj u mantinelu, který končí vyloučením. Musím říci, že tohle si mohl domácí hráč odpustit. V útočném pásmu po souboji u hrazení narval na manťák protihráče Jiří Drobný (HBR), který dostal trest na 2+10 minut.
     
    51:26
    Závar před domácí brankou vyzněl lépe pro Víta Kekulu, který si i přes hroudu hráčů před jeho brankovištěm našel prostor puk schoval do výstroje.
     
    51:52
    Dvakráte se havlíčkobrodští hokejisté osvobodili dlouhým odpale kotouče až do prostoru, kterému kraluje Marek Peřina.
     
    52:27
    Chrudimští tuto početní převahu zatím nehrají podle svých představ a domácí hráči drží puk daleko od svého gólmana.
     
    52:55
    Znovu letí ruka hlavního rozhodčího nahoru. Tentokrát ale pojede na trestnou lavici někdo z chrudimské ekipy. Za své počínání oceněn dvěma minutami Michal Haltuch (CHR) – faul kolenem.
     
    53:49
    Bruslařům se po nějaký čas vedlo držet kotouč v útočném pásmu, ne však kombinovat, až nakonec hostům došly nervy na pokraj propasti a odpálil puk ke Kekulovi.
     
    54:16
    Vít Kekula si nyní připsal i zákrok. Po zakázaném uvolnění domácích se vhazovalo před jeho klecí a z pravého kruhu si na brankoviště sjel Petr Štěpánek, který ale jen orazítkoval betony.
     
    55:07
    Chrudim měla paradoxně větší tlak v oslabení, než v přesilovce. Nyní se domácím povedlo zavést puk před Marka Peřinu, který si pak stáhl kotouč pod lapačku. Neobešlo se to ale bez potyčky a za sekání je vykázán Václav Pilař (CHR) a za hrubost zase Martin Polák (HBR).
     
    56:10
    Chvilku se kotouč tahal po středním pásmu, až ho z pravého křídla poslali domácí na branku. Gólman Marek Peřina si připsal pohodlný zákrok a podržel puk na hrudi.
     
    56:41
    Další potrestaný hráč padá na domácí stranu. Za sekání je vykázán David Bušek (HBR), který tak zastavil před branku si cestu klestícího Michala Haltucha.
     
    56:56
    Na levém kruhu zůstal volný Milan Machač, který ale dobrou pumelicí minul zadní tyč. Dostal ale šanci na reparát, leč ránu od modré poslala na zadní mantinel pohotová vyrážečka Víta Kekuly!
     
    57:56
    Domácí se osvobodili od náporu Chrudimi a do samostatného nájezdu se tlačil Martin Polák, ale jeho brejk skončil tak, že mu ujel puk.
     
    58:07
    Následně byl po mumelu před prostorem Peřinových tyčí pořádný rozruch a opět padají tresty. A to na obou stranách. Za hosty jde ven Milan Machač (CHR) – 2+2 minuty hrubost a za domácí vyfasoval tentýž trest Lukáš Křížek (HBR).
     
    58:31
    Miloš Kalous vyslal ránu ostrou jako čili papričky v kebabu, ale trefil jen nohy bránícího hráče. Následně si po odpáleném puku vyjel až téměř na modrou Marek Peřina, jenž puk rozehrál do střední třetiny.
     
    59:16
    Vít Kekula si na jedné straně připsal bystrý zákrok lapačkou, na opačném konci hrací plochy si po závaru před svou brankou našel puk v lapačce Marek Peřina. A opět se to trochu jiskří.
     
    Konec zápasu.
     
    Osud dnešního zápasu jest zpečetěn. Chrudim oplatila Havlíčkovu Brodu debakl z domácího prostředí a rozhodla o svém triumfu již v první části. Ve třetím dějství sice měli domácí šanci na dramatizaci zápasu, ale tu jim vzal svým gólem po brejku Petr Koreček.
     
    Dámy a pánové, pro dnešek je to ode mne vše. Užijte si dnešní večer, ať doma, v práci, či s kamarády na pivku – stejně tak jako jeden můj nejmenovaný kolega v pivnici Posilovna. ;-) Hezký večer přeje a na počtenou se těší někdy příště Richard Wagner! (20:08:43)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Drobný (Cejpek, Semrád), 22. Abbrent (Přibyl, Bancíř) – 3. Haltuch (Machač), 7. Haltuch (TS), 14. J. Polák (Gabriel), 19. Štěpánek, 26. Haltuch, 49. Koreček (O. Polák, Haltuch)


    BK Havlíčkův Brod: Adam (21. Kekula) – Bušek, Bancíř, Mendl "C", Semrád – Cejpek, Drobný, Jelínek, Kraučuk, Křížek, Motl, Abbrent, M. Polák, Přibyl, Kittler.
    Trenéři: Aleš Kraučuk a Petr Adam.

    HC Chrudim: Peřina (Cvrček) – Kalous, Burkoň, Machač, Pilař, Makovský, Koreček "C", O. Polák, Haltuch, Štěpánek, J. Polák, Solnička, Kmoníček, Gabriel, Janoušek.
    Trenér: Jiří Polák.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Jaroslav Kuřítko, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri