Vsetín – Poruba 4:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Chrudim 2:6 (kon.) | Havířov – Opava 3:4 (0:2 po s.n.)
Přerov – Uh.Brod 7:4 (kon.) | Litoměřice – Kobra 4:6 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:6 (1:4, 1:1, 0:1)
HC Chrudim
Pátek 05.02.2016, 18:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga juniorů
Partner:
     
    58:07
    Následně byl po mumelu před prostorem Peřinových tyčí pořádný rozruch a opět padají tresty. A to na obou stranách. Za hosty jde ven Milan Machač (CHR) – 2+2 minuty hrubost a za domácí vyfasoval tentýž trest Lukáš Křížek (HBR).
     
    56:41
    Další potrestaný hráč padá na domácí stranu. Za sekání je vykázán David Bušek (HBR), který tak zastavil před branku si cestu klestícího Michala Haltucha.
     
    52:55
    Znovu letí ruka hlavního rozhodčího nahoru. Tentokrát ale pojede na trestnou lavici někdo z chrudimské ekipy. Za své počínání oceněn dvěma minutami Michal Haltuch (CHR) – faul kolenem.
     
    51:06
    Další ostrý souboj u mantinelu, který končí vyloučením. Musím říci, že tohle si mohl domácí hráč odpustit. V útočném pásmu po souboji u hrazení narval na manťák protihráče Jiří Drobný (HBR), který dostal trest na 2+10 minut.
     
    40:00
    Vzájemné vyloučení na obou stranách. Za hrubost, zřejmě, jsou potrestáni Jakub Abbrent (HBR) a Martin Haltuch (CHR).
     
    38:45
    Další trest, tentokrát pro domácí hráčskou lavici za příliš mnoho hráčů na ledě. Menší trest odpyká Michal Přibyl (HBR). Už si ani nepamatuji, kdy se hrálo delší čas ve pěti na obou stranách.
     
    37:28
    Po střele z pravého křídla, která skončila pod betony Marka Peřiny, se do Martina Poláka číhajícího na dorážku opřel Petr Štěpánek (CHR), který je vykázán za hrubost na trestnou.
     
    35:24
    No a nyní se bude hrát čtyři na čtyři. Jan Polák (CHR) neudržel své ego na uzdě a u střídaček sroloval domácího hráče. Za hrubost tedy odjíždí na trestnou.
     
    34:26
    Hosté mají k dispozici početní převahu. Za hru vysokou holí je nadvě minuty vykázán z ledu Jakub Kraučuk (HBR).
     
    27:09
    Přesilovka pro domácí. Za zdržování hry je udělen trest brankáři Marku Peřinovi (CHR). Místo něj trest odpyká Matěj Kmoníček.
     
    16:52
    Bruslaři budou hrát přesilovku. Za krosček je vykázán Milan Machač (CHR). BK může snížit ještě před první pauzou.
     
    07:54
    Je tomu skutečně tak! Tomáš Cejpek (HBR) už odjíždí do kabin. Za tu tvrdost by se nemusel stydět ani kdejaký buldozer. Domácí hráč tak pro dnešek dohrál.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Drobný (Cejpek, Semrád), 22. Abbrent (Přibyl, Bancíř) – 3. Haltuch (Machač), 7. Haltuch (TS), 14. J. Polák (Gabriel), 19. Štěpánek, 26. Haltuch, 49. Koreček (O. Polák, Haltuch)


    BK Havlíčkův Brod: Adam (21. Kekula) – Bušek, Bancíř, Mendl "C", Semrád – Cejpek, Drobný, Jelínek, Kraučuk, Křížek, Motl, Abbrent, M. Polák, Přibyl, Kittler.
    Trenéři: Aleš Kraučuk a Petr Adam.

    HC Chrudim: Peřina (Cvrček) – Kalous, Burkoň, Machač, Pilař, Makovský, Koreček "C", O. Polák, Haltuch, Štěpánek, J. Polák, Solnička, Kmoníček, Gabriel, Janoušek.
    Trenér: Jiří Polák.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Jaroslav Kuřítko, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri