Vsetín – Poruba 4:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Chrudim 2:6 (kon.) | Havířov – Opava 3:4 (0:2 po s.n.)
Přerov – Uh.Brod 7:4 (kon.) | Litoměřice – Kobra 4:6 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:6 (1:4, 1:1, 0:1)
HC Chrudim
Pátek 05.02.2016, 18:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga juniorů
Partner:
     
    58:07
    Následně byl po mumelu před prostorem Peřinových tyčí pořádný rozruch a opět padají tresty. A to na obou stranách. Za hosty jde ven Milan Machač (CHR) – 2+2 minuty hrubost a za domácí vyfasoval tentýž trest Lukáš Křížek (HBR).
     
    56:56
    Na levém kruhu zůstal volný Milan Machač, který ale dobrou pumelicí minul zadní tyč. Dostal ale šanci na reparát, leč ránu od modré poslala na zadní mantinel pohotová vyrážečka Víta Kekuly!
     
    56:41
    Další potrestaný hráč padá na domácí stranu. Za sekání je vykázán David Bušek (HBR), který tak zastavil před branku si cestu klestícího Michala Haltucha.
     
    52:55
    Znovu letí ruka hlavního rozhodčího nahoru. Tentokrát ale pojede na trestnou lavici někdo z chrudimské ekipy. Za své počínání oceněn dvěma minutami Michal Haltuch (CHR) – faul kolenem.
     
    51:06
    Další ostrý souboj u mantinelu, který končí vyloučením. Musím říci, že tohle si mohl domácí hráč odpustit. V útočném pásmu po souboji u hrazení narval na manťák protihráče Jiří Drobný (HBR), který dostal trest na 2+10 minut.
     
    48:02
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nejprve se hostující mužstvo dopustilo zakázaného uvolnění, ale hned nato předvedlo brejk a prosazuje se pošesté! Michal Haltuch vyslal po levém křídle do úniku Ondřeje Poláka, kterému na ose sjížděl PETR KOREČEK. Hostující kapitán dostal kotouč na lopatu a jako kotelník uhlí do kotle hodil touš mezi betony přesouvajícího se brankáře BK do sítě! Asistence: Ondřej Polák a Michal Haltuch.
     
    47:35
    Jakub Kraučuk táhl po pravém křídle kotouč, jejž pak předložil křižným pasem Janu Jelínkovi, jenž ale zblízka trefil jen betony pohotově slajdujícího Marka Peřiny!
     
    46:34
    Bruslaři nejprve vyhodili kotouč jen na zakázané uvolnění, ale po rychlém brejku se zjevil před brankou Jakub Abbrent, jenž zvedal puk do volného růžku, ale o centimetry přestřelil!
     
    45:55
    Vít Kekulovi zřejmě před zápasem pomohla návštěva jednoho nejmenovaného velkoobchodního řetězce a tam koupená šunčičková bagetka. Domácí gólman totiž čelil samostatnému úniku Miloše Kalouse, který dokázal zastavit, když hostujícího hráče dobře vybruslil a následně podržel puk na hrudi.
     
    42:13
    Tak nyní stáli všichni svatí při havlíčkobrodské družině! Jan Polák narýsoval skrze brankoviště parádní kolmici, kterou zametával za přesouvajícího se Kekulu Radek Janoušek, leč ten netrefil z metru zařízení!
     
    40:00
    Vzájemné vyloučení na obou stranách. Za hrubost, zřejmě, jsou potrestáni Jakub Abbrent (HBR) a Martin Haltuch (CHR).
     
    39:25
    Hosté jsou kompletní, ale ještě před návratem předvedl dva výborné zákroky po střelách zblízka Vít Kekula! Domácí se pak osvobodili výhozem do středního pásma.
     
    38:45
    Další trest, tentokrát pro domácí hráčskou lavici za příliš mnoho hráčů na ledě. Menší trest odpyká Michal Přibyl (HBR). Už si ani nepamatuji, kdy se hrálo delší čas ve pěti na obou stranách.
     
    37:46
    Velký nápor domácích! Gólman Marek Peřina neudržel po střele od modré puk mezi betony a ve velkém závaru ho nikdo nedokázal pokořit. Naopak, chrudimská defenziva porazila dva domácí hráče jako vzrostlé stromy, které napadaly na strážce hostující klece.
     
    37:28
    Po střele z pravého křídla, která skončila pod betony Marka Peřiny, se do Martina Poláka číhajícího na dorážku opřel Petr Štěpánek (CHR), který je vykázán za hrubost na trestnou.
     
    35:24
    No a nyní se bude hrát čtyři na čtyři. Jan Polák (CHR) neudržel své ego na uzdě a u střídaček sroloval domácího hráče. Za hrubost tedy odjíždí na trestnou.
     
    34:26
    Hosté mají k dispozici početní převahu. Za hru vysokou holí je nadvě minuty vykázán z ledu Jakub Kraučuk (HBR).
     
    27:09
    Přesilovka pro domácí. Za zdržování hry je udělen trest brankáři Marku Peřinovi (CHR). Místo něj trest odpyká Matěj Kmoníček.
     
    25:50
    Chrudim právě vstřelila branku!
    No a máme tady hattrick, přátelé! MARTIN HALTUCH to bude mít dnes sakra drahé! Být to na vysoké škole, kvestor už vypisuje faktury. Hostující hráč se prosadil po závaru před domácí klecí, když zvedl kotouč z brankoviště nad výstroj dezorientovaného Víta Kekuly! Bez asistence.
     
    24:27
    Jakub Abbrent vypálil z pravého křídla. Jeho střelu vykopl Marek Peřina před sebe a následně mohl děkovat svému obránci, že zastavil dorážku mířící do prázdné!
     
    21:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Stejně jako v první části, i nyní se Bruslaři poměrně rychle prosazují! Vše rozjel Marek Bancíř, jenž z levého křídla poslal kotouč na hokejku Michala Přibyla. Ten mohl střílet, ale raději volil nahrávku na spodek pravého kruhu, odkud zavěsil kotouč do šibenice JAKUB ABBRENT! Asistence: Michal Přibyl a Marek Bancíř.
     
    20:01
    Do druhé třetiny nastupují domácí s Vítem Kekulou mezi třemi tyčemi!
     
    18:06
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak jednoznačný průběh první třetiny nikdo, věru, nečekal! Chrudim odpravila kotouč daleko od své branky. Bruslařům se pak nepovedl návrat do útočné třetiny a navíc přišla chyba na červené čáře, po níž jel sám na branku PETR ŠTĚPÁNEK, jenž si roztáhl gólmana a zavěsil mezi betony! Bez asistence.
     
    16:52
    Bruslaři budou hrát přesilovku. Za krosček je vykázán Milan Machač (CHR). BK může snížit ještě před první pauzou.
     
    13:20
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak nyní už hostující družina nalistovala v kuchařce tu správnou stránku a našla recept na vstřelení gólu! Kotouč se po několika nepovedených pokusech zastavených domácí obranou dostal mezi kruhy, kde ho ze skrumáže pověsil pod horní tyč JAN POLÁK! Asistence: Petr Gabriel.
     
    12:45
    Nyní dokonce vyrobili hrubici jak bič a do samostatného nájezdu se dostal Jakub Kraučuk! Ten si to mířil sám na maskovaného muže hostí, rozhýbal ho, ale trefil mu jen vyrážečku!
     
    07:54
    Je tomu skutečně tak! Tomáš Cejpek (HBR) už odjíždí do kabin. Za tu tvrdost by se nemusel stydět ani kdejaký buldozer. Domácí hráč tak pro dnešek dohrál.
     
    06:31
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A chrudimský hráč to provedl bravurně! Jel po florbalovém způsobu. Tedy pomalu a míchal s balonkem. Jiří Adam trpělivě vyčkával na pohyb hostujícího borce, ale MICHAL HALTUCH neudělal žádný navíc a pak propálil havlíčkobrodského gólmana mezi betony! Trestné střílení, čili bez asistence.
     
    02:17
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jenže hostující mužstvo si z toho, že dostalo první gól, nic nedělalo a minutku po domácím zásahu srovnává! Hosté se probojovali do útočného pásma, kde se pokusili o kombinaci. Ta jim nevyšla, ale kotouč zůstal na holi Milana Machače, který ho posunul na pravý kruh, odkud vypálil MICHAL HALTUCH a jeho pokus projel pod betony Jiřího Adama do sítě! Nutno dodat, že před domácím kasařem ještě stínil hráč. Asistence: Milan Machač.
     
    01:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ačkoliv se hosté drželi po delší čas na kotouči, jako první se prosazují domácí a stačil jim k tomu první pořádný útok! Vynikající práci odvedl Tomš Cejpek. Ten našel parádním pasem a pravém kruhu JIŘÍHO DROBNÉHO, který sebral kotouč a z jízdy trefil kotouč přesně ke vzdálenější tyči! Chrudimský gólman jen smutně rozhodil rukama! Asistence: Tomáš Cejpek a Michal Semrád.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Drobný (Cejpek, Semrád), 22. Abbrent (Přibyl, Bancíř) – 3. Haltuch (Machač), 7. Haltuch (TS), 14. J. Polák (Gabriel), 19. Štěpánek, 26. Haltuch, 49. Koreček (O. Polák, Haltuch)


    BK Havlíčkův Brod: Adam (21. Kekula) – Bušek, Bancíř, Mendl "C", Semrád – Cejpek, Drobný, Jelínek, Kraučuk, Křížek, Motl, Abbrent, M. Polák, Přibyl, Kittler.
    Trenéři: Aleš Kraučuk a Petr Adam.

    HC Chrudim: Peřina (Cvrček) – Kalous, Burkoň, Machač, Pilař, Makovský, Koreček "C", O. Polák, Haltuch, Štěpánek, J. Polák, Solnička, Kmoníček, Gabriel, Janoušek.
    Trenér: Jiří Polák.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Jaroslav Kuřítko, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri