Vsetín – Poruba 4:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Chrudim 2:6 (kon.) | Havířov – Opava 3:4 (0:2 po s.n.)
Přerov – Uh.Brod 7:4 (kon.) | Litoměřice – Kobra 4:6 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:6 (1:4, 1:1, 0:1)
HC Chrudim
Pátek 05.02.2016, 18:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga juniorů
Partner:
     
    48:02
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nejprve se hostující mužstvo dopustilo zakázaného uvolnění, ale hned nato předvedlo brejk a prosazuje se pošesté! Michal Haltuch vyslal po levém křídle do úniku Ondřeje Poláka, kterému na ose sjížděl PETR KOREČEK. Hostující kapitán dostal kotouč na lopatu a jako kotelník uhlí do kotle hodil touš mezi betony přesouvajícího se brankáře BK do sítě! Asistence: Ondřej Polák a Michal Haltuch.
     
    25:50
    Chrudim právě vstřelila branku!
    No a máme tady hattrick, přátelé! MARTIN HALTUCH to bude mít dnes sakra drahé! Být to na vysoké škole, kvestor už vypisuje faktury. Hostující hráč se prosadil po závaru před domácí klecí, když zvedl kotouč z brankoviště nad výstroj dezorientovaného Víta Kekuly! Bez asistence.
     
    21:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Stejně jako v první části, i nyní se Bruslaři poměrně rychle prosazují! Vše rozjel Marek Bancíř, jenž z levého křídla poslal kotouč na hokejku Michala Přibyla. Ten mohl střílet, ale raději volil nahrávku na spodek pravého kruhu, odkud zavěsil kotouč do šibenice JAKUB ABBRENT! Asistence: Michal Přibyl a Marek Bancíř.
     
    18:06
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak jednoznačný průběh první třetiny nikdo, věru, nečekal! Chrudim odpravila kotouč daleko od své branky. Bruslařům se pak nepovedl návrat do útočné třetiny a navíc přišla chyba na červené čáře, po níž jel sám na branku PETR ŠTĚPÁNEK, jenž si roztáhl gólmana a zavěsil mezi betony! Bez asistence.
     
    13:20
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak nyní už hostující družina nalistovala v kuchařce tu správnou stránku a našla recept na vstřelení gólu! Kotouč se po několika nepovedených pokusech zastavených domácí obranou dostal mezi kruhy, kde ho ze skrumáže pověsil pod horní tyč JAN POLÁK! Asistence: Petr Gabriel.
     
    06:31
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A chrudimský hráč to provedl bravurně! Jel po florbalovém způsobu. Tedy pomalu a míchal s balonkem. Jiří Adam trpělivě vyčkával na pohyb hostujícího borce, ale MICHAL HALTUCH neudělal žádný navíc a pak propálil havlíčkobrodského gólmana mezi betony! Trestné střílení, čili bez asistence.
     
    02:17
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jenže hostující mužstvo si z toho, že dostalo první gól, nic nedělalo a minutku po domácím zásahu srovnává! Hosté se probojovali do útočného pásma, kde se pokusili o kombinaci. Ta jim nevyšla, ale kotouč zůstal na holi Milana Machače, který ho posunul na pravý kruh, odkud vypálil MICHAL HALTUCH a jeho pokus projel pod betony Jiřího Adama do sítě! Nutno dodat, že před domácím kasařem ještě stínil hráč. Asistence: Milan Machač.
     
    01:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ačkoliv se hosté drželi po delší čas na kotouči, jako první se prosazují domácí a stačil jim k tomu první pořádný útok! Vynikající práci odvedl Tomš Cejpek. Ten našel parádním pasem a pravém kruhu JIŘÍHO DROBNÉHO, který sebral kotouč a z jízdy trefil kotouč přesně ke vzdálenější tyči! Chrudimský gólman jen smutně rozhodil rukama! Asistence: Tomáš Cejpek a Michal Semrád.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Drobný (Cejpek, Semrád), 22. Abbrent (Přibyl, Bancíř) – 3. Haltuch (Machač), 7. Haltuch (TS), 14. J. Polák (Gabriel), 19. Štěpánek, 26. Haltuch, 49. Koreček (O. Polák, Haltuch)


    BK Havlíčkův Brod: Adam (21. Kekula) – Bušek, Bancíř, Mendl "C", Semrád – Cejpek, Drobný, Jelínek, Kraučuk, Křížek, Motl, Abbrent, M. Polák, Přibyl, Kittler.
    Trenéři: Aleš Kraučuk a Petr Adam.

    HC Chrudim: Peřina (Cvrček) – Kalous, Burkoň, Machač, Pilař, Makovský, Koreček "C", O. Polák, Haltuch, Štěpánek, J. Polák, Solnička, Kmoníček, Gabriel, Janoušek.
    Trenér: Jiří Polák.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Jaroslav Kuřítko, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri