Chabarovsk – Vladivostok 3:1 (kon.) | Omsk – Novosibirsk 2:3 (0:1 po s.n.) | Jekatěrinburg – Chanty-Mansijsk 3:0 (kon.)
Magnitogorsk – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Ufa – Novokuzněck 3:4 (kon.) | Toljatti – Nižněkamsk 3:6 (kon.)
Jaroslavl – Záhřeb 4:2 (kon.) | Kazaň – Barys 5:2 (kon.) | N.Novgorod – Čerepovec 4:5 (po pr.)
CSKA Moskva – Viťaz 2:4 (kon.) | Minsk – Spartak Moskva 2:5 (kon.) | Jokerit – Petrohrad 3:1 (kon.)
Soči – HC Slovan 5:2 (kon.) | Riga – Dynamo Moskva 1:0 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
3:4 (2:1, 1:1, 0:2)
Metallurg Novokuzněck
Úterý 16.02.2016, 15:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:28 Fjodor POLIŠČUK - 3:4
     
    52:28
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a poprvé v utkání se dostávají do vedení! Puk do sítě odeslal FJODOR POLIŠČUK. Asistence: Grigorij Glebov.
    45:15 Kirill SEMJONOV - 3:3
     
    45:15
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hokejistům novokuzněckého Metallurgu se podařilo vyrovnat! V pravém kruhu se kolem obránce prosmýkl KIRILL SEMJONOV a zakončoval bekhendem. Trefil se přesně pod horní konstrukci brány a puk se zpět na hrací plochu odrazil od kamery, což musel potvrdit až videorozhodčí. Asistence: Grigorij Glebov a Dmitrij Starčenko.
    24:04 Pavel MAKARENKO - 3:2
     
    24:04
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hokejisté Novokuzněcku velmi rychle snižují! Sochatského překonal PAVEL MAKARENKO, který brankáře Ufy prostřelil z levého kruhu. Asistence: Timur Fatkullin a Kirill Semjonov.
    23:12 Nikolaj PROCHORKIN - 3:1
     
    23:12
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí tým svému soupeři odskakuje na rozdíl dvou branek! Podruhé se do střelecké listiny zapisuje NIKOLAJ PROCHORKIN, jenž dnes využil už druhou přesilovou hru a má tak zaděláno na hattrick. Autor gólu do brány dorazil puk po vyražené střele Višněvského. Asistence: Ivan Višněvskij a Teemu Hartikainen.
    14:17 Maxim MAJOROV - 2:1
     
    14:17
    Ufa právě vstřelila branku!
    Odpověď hráčů domácího klubu na sebe nenechala dlouho čekat, vedení na stranu Salavatu vrátil MAXIM MAJOROV, jenž využil milimetrově přesné přihrávky z pravé strany a nikým neatakován zakončoval do odkrytého místa, kde se Starostin nestačil včas přesunout. Asistence: Denis Bodrov a Teemu Hartikainen.
    13:11 Alexander KOMARISTYJ - 1:1
     
    13:11
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hostující výběr vyrovnáná! Úspěšným střelcem se stal ALEXANDER KOMARISTYJ, jenž na okraji levého kruhu obdržel přihrávku zpoza brány a z bezprostřední blízkosti neměl problém přesně zacílit. Asistence: Fjodor Poliščuk a Kirill Kaprizov.
    02:48 Nikolaj PROCHORKIN - 1:0
     
    02:48
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí tým se k obrovské radosti svých příznivců ujímá vedení! Gólový účet zápasu otevřel využitou přesilovou hrou NIKOLAJ PROCHORKIN, jenž se prosadil v jejím závěru, když odražený kotouč umístil do sítě z bezprostřední blízkosti. Asistence: Ivan Višněvskij.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 3. Prochorkin (Višněvskij), 15. Majorov (Bodrov, Hartikainen), 24. Prochorkin (Višněvskij, Hartikainen) – 14. Komaristyj (Poliščuk, Kaprizov), 25. Makarenko (Fatkullin, Semjonov), 46. Semjonov (Glebov, Starčenko), 53. Poliščuk (Glebov)


    Salavat Julajev Ufa: Sochatskij (Chakimov) – Višněvskij, Derljuk, Lepistö, Bodrov, Loginov, Gončarov, Arzamascev – Grigorenko, Omark, Soin – Chlystov, Chripunov, Saprykin – Vorobjov, Nesterov, Lazarev – Majorov, Hartikainen, Prochorkin
    Metallurg Novokuzněck: Starostin (Jevstafjev) – Nekolenko, Ščukin, Fairchild, Kapotov, Glebov, Ljamkin, Kuklev, Fatkullin – Komaristyj, Poliščuk, Kaprizov – Lebeděv, Zemčenko, Plotnikov – Semjonov, Makarenko, Starčenko

    Rozhodčí: Gamalej, Kulakov – Sivov, Parfjonov

    Diváci: 7853
    bahis siteleri