Ufa – Saransk 1:1 (kon.) | Groznyj – Lok. Moskva 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Spartak 1:0 (kon.)
konec
FK Achmat Groznyj
2:1 (2:1)
FK Lokomotiv Moskva
Neděle 06.03.2016, 15:00 • Ahmat Arena, Groznyj. Kapacita: 30,597 diváků. • Ruská Premier Liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (17:03:20)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:15.
     
    Je dobojováno! Těrek Groznyj poráží na svém stadionu Lokomotiv Moskva 2:1! Hosté šli sice už ve 4. minutě do vedení zásluhou Samedova! O pět minut později však zahrál rukou v pokutovém území Kasajev a Rybus nařízenou penaltu se štěstím proměnil. Po půlhodině hry přidali domácí rozhodující zásah, když si Guilherme nešťastně srazil do branky Rybusův centr. Druhá půle už brankové příležitosti nepřinesla, Lokomotiv měl problémy s přechodem do útoku a Těrek se bez problémů ubránil.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Luke Wilkshire ještě podržel balón v blízkosti rohového praporku. Tohle už by si Těrek měl pohlídat a urvat tři body z dnešního utkání.
     
    90+2
    Hosté se stále nemohou přiblížit pokutovému území Těreku. Domácí celek napadá už za středovou čárou a nepouští soupeře do šancí.
     
    90+1
    Nastavují se 3 minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Alexandr Samedov upadl na hranici pokutového území! Hostující fotbalisté se vehementně dožadovali pokutového kopu, avšak hlavní rozhodčí zůstává klidný.
     
    89
    První žlutá karta také na straně domácího celku! Luke Wilkshire zatáhl v souboji za dres soupeře a vidí žlutý kartónek.
     
    89
    Mohlo být rozhodnuto! Gheorghe Grozav dostal přihrávku na levačku a bez přípravy vyprodukoval technický pokus! Brankář Marinato Guilherme se po míči stačil natáhnout a kryl jej v rukavicích.
     
    88
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Dmitrij Barinov, přichází Petar Škuletić.
     
    87
    Těrek dostal další šanci k zahrání standardní situace. Ani tentokrát se po centru od rohového praporku nikdo v bílém dresu neprodral do zakončení.
     
    86
    Z kopu od rohového praporku však nepřišlo pro branku Lokomotivu žádné nebezpečí, nicméně domácí fotbalisté zůstávají u míče i nadále.
     
    85
    Oleg Ivanov získal míč na polovině soupeře a vrhl se s ním vpřed. Domácí fotbalista se po souboji v rohu hrací plochy dožadoval rohového kopu a rozhodčí mu po poradě s asistentem vyhověl.
     
    84
    Další žlutá karta pro hostujícího fotbalistu. Dmitrij Barinov zastavil postup svého protihráče a za odměnu mu sudí dopřál pohled na žlutou kartu.
     
    83
    Domácí drží míč na svých kopačkách. Fotbalisté Těreku dokonce kombinují na polovině týmu z hlavního města. Lokomotivu čas rychle ubíhá.
     
    82
    Střídání v týmu FK Těrek Groznyj: ze hřiště odchází Luke Wilkshire, přichází Ablaye Mbengue.
     
    82
    Vitalij Denisov byl nejrychleji u odraženého míče, potáhl si jej na levačku a zpoza hranice pokutového území vypálil. Jeho dělovka trefila jen jednoho z obránců.
     
    81
    Střídání v týmu FK Těrek Groznyj: ze hřiště odchází Facundo Píriz, přichází Adílson.
     
    80
    Tohle už bylo nadějnější! Střídající Ezekiel Henty pospíchal za dlouhou přihrávkou, avšak Jevgenij Gorodov vyrazil z branky a na hranici velkého vápna schoval míč do rukavic.
     
    79
    Vitalij Denisov dostal míč do běhu a měl spoustu času k odcentrování. Levý bek Lokomotivu se zmohl jen na velmi nepřesný centr, který si našel cestu mezi diváky.
     
    78
    Střídání v týmu FK Těrek Groznyj: ze hřiště odchází Magomed Mitrišev, přichází Igor Lebeděnko.
     
    77
    Útočnou akci domácího celku po levé straně zažehnává obrana Lokomotivu odkopem do zámezí. Maciej Rybus se do další brankové příležitosti neprodral.
     
    76
    Lokomotivu se prostě nedaří. Veškeré pokusy o založení útočné akce končí těsně za středovou čárou. Těrek se brání bez problémů.
     
    75
    Domácí vhazovali v blízkosti pokutového území. Nemanja Pejčinović včas přistoupil k soupeři s míčem a důrazným zákrokem jej o balón připravil.
     
    74
    Znovu se přerušuje a znovu bude potřeba ošetření. Alexandr Samedov schytal u rohového praporku úder loktem a nyní se svíjí v bolestech. Rozhodčí faul proti hráči Lokomotivu neodpískal.
     
    73
    Luke Wilkshire poslal kolem postranní čáru dlouhou přihrávku vpřed. Nikdo z bílém dresu na jeho pobídku nereagoval a míč propadl až ke stoperům Lokomotivu.
     
    72
    Vladislav Ignatěv si otevřel pusu na výrok asistenta rozhodčího. Hlavní arbitr musí hostující fotbalisty důrazně upozorňovat. Na hráčích Lokomotivu jde vidět frustrace.
     
    71
    Zase se nehraje! Dantas Rodolfo potáhl míč vpřed a jeden z hráčů Lokomotivu mu zajel na kotník. Rozhodčí nechává kartu v kapsičce, zatímco Rodolfo už je ošetřován.
     
    70
    Také domácí se provinili útočným faulem. Magomed Mitrišev se ve výskoku opřel rukama o jednoho z obránců, čehož si hlavní arbitr okamžitě všiml.
     
    69
    Znovu stejná písnička. Maciej Rybus předložil míč Pirizovi, kterého poslal k zemi Nemanja Pejčinović. Hostující fotbalista by si měl dávat pozor, jelikož už na svém kontě jednu žlutou kartu má.
     
    68
    Když už se Lokomotiv přiblíží šestnáctce domácího celku, zastaví svůj útok zbytečným faulem. Stejně si nyní počínal Dmitrij Barinov, jež podkopl soupeře.
     
    67
    Hra se v posledních minutách hodně kouskuje. Další domácí fotbalista si vyžádal ošetření. Těrek se snaží střádat vteřinky, kde to jen jde.
     
    66
    Je tady první žlutá karta dnešního zápasu! Maciej Rybus nabral rychlost a jeho průnik po levé straně zastavil ostrým faulem Nemanja Pejčinović!
     
    65
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Alan Kasajev, přichází Vladislav Ignatěv.
     
    64
    Maciej Rybus si vyměnil na polovině hřiště míč se spoluhráčem. Ten okamžitě přihrál na své spoluhráče v obraně. Pískot tribun sílí, divákům se předváděná hra nelíbí.
     
    63
    Magomed Mitrišev se řítil do dobré šance§ Domácí útočník nabral velkou rychlost a stoper Lokomotivu Taras Michalik musel hlavičkovat v hodně krkolomné pozici. Nakonec vše zvládl.
     
    62
    Na levé straně držel míč Oleg Ivanov. Domácí středopolař vybojoval pro Těrek alespoň autové vhazování. Těrek hraje hru potřebnou k udržení výsledku.
     
    61
    Po delší době se domácí dostali až k pokutovému území Lokomotivu. Nikdo v bílém však neodcentroval, domácí volí kombinaci. Diváci začínají pískat.
     
    60
    Je za námi hodina hry. Tempo ve druhém poločase oproti první půli výrazně kleslo. Ani jeden z týmů se zatím nežene do přehnaného útočení.
     
    59
    Těrek se bez problémů brání náporu Lokomotivu Moskva. Domácí fotbalisté nyní kombinují s míčem na kopačkách, aniž by je kdokoliv v červeném napadal.
     
    58
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Alexandr Kolomejcev, přichází Ezekiel Henty.
     
    57
    Magomed Mitrišev si pohybem řekl o přihrávku do levé strany. Ján Ďurica udržel domácího útočníka před sebou a díky důrazné hře tělem jej obral o míč.
     
    56
    Alexej Mirančuk se ocitl za obranou Těreku. Smůlou pro moskevský celek je, že míč z kopačky Tarasova mířil opačným směrem.
     
    55
    Po delší pauze se na polovinu Lokomotivu podívali také domácí fotbalisté. Maciej Rybus se rozhlédl a otočil hru zpět ke svým spoluhráčům v defenzívě.
     
    54
    Vitalij Denisov centroval z levé strany do pokutového území. Prudkým centrem trefil pouze hruď jednoho z domácích fotbalistů, od nějž se míč odrazil do autu.
     
    53
    Tohle už bylo o něco lepší. Nadýchaný centr se snášel před branku Těreku, kde byli hned tři hráči v červeném. Nejblíže k zakončení měl Alan Kasajev, ale přes svého strážce se k balónu neprodral.
     
    52
    Lokomotiv začíná tlačil svého soupeře. Na pravé straně se uvolnil Nemanja Pejčinović. Míč k němu neprošel, jelikož dobrou obrannou práci odvedl Maciej Rybus.
     
    51
    Gheorghe Grozav si zezadu vyšlápl na Denisova. Rozhodčí nedovolený zákrok dobře viděl, celou situaci měl jako na talíři. Arbitr stále neudělil žlutou kartu.
     
    50
    Magomed Mitrišev pospíchal za odraženým míčem na polovině hrací plochy. Domácí útočník ve sprinterském souboji sice obránce Lokomotivu dohnal, avšak hosté budou vhazovat.
     
    49
    Dmitrij Barinov napřáhl ke střele ze střední vzdálenosti. Jeho dělovka proletěla kolem nohou jednoho z obránců a míč si to nasměroval kolem levé tyče do zámezí.
     
    48
    Jeden z domácích fotbalistů inkasoval úder loktem na temeno a zůstává ležet na hrací ploše. Podle všeho bude schopen v utkání pokračovat.
     
    47
    Z rohového kopu nebezpečí pro domácí branku nepřišlo. Obrana Těreku na hranici šestnáctky odhlavičkovala míč do bezpečné vzdálenosti.
     
    46
    Hosté zahájili druhý poločas útokem po levé straně. Lokomotiv hned v úvodu poločasu vytěžil rohový kop.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Diváci se zatím musí skvěle bavit! Hned ve 4. minutě otevřel skóre Alexandr Samedov , který nasměroval do sítě střelu zpoza vápna! Domácím se povedlo vyrovnat za pět minut! Alan Kasajev zahrál v pokutovém území rukou a nařízenou penaltu proměnil Maciej Rybus. Stejný hráč po půlhodině hry přidal i druhou branku a poslal Těrek do vedení! V závěru prvního poločasu mohl Lokomotiv vyrovnat, ale Nemanja Pejčinović si vylámal zuby na fantastickém Gorodovovi. Do šaten se proto odchází za stavu 2:1!
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Ještě jedno zakončení hostujících fotbalistů! Alexandr Samedov se ve shluku těl natáhl po centrovaném míči, jenže špičkou kopačky nasměroval balón pouze do obránce.
     
    45+1
    Nad rámec řádné hrací doby v prvním poločase se nastavují 2 minuty!
     
    45
    Na druhé straně se do odraženého míče opřel osamocený Ismaïl Aissati. Jeho dělovka byla sice prudká, ale postrádala potřebnou přesnost. Marinato Guilherme mohl zůstat klidný.
     
    44
    Těrek se může uklidnit! Hosté se provinili útočným faulem a domácí budou rozehrávat z vlastní poloviny. Luke Wilkshire s rozehrávkou nespěchá.
     
    43
    Fantastický Jevgenij Gorodov! Proti domácímu brankáři stáli dva střelci Lokomotivu, jenže ani jeden z nich Gorodova z těsné blízkosti nepropálil! Tohle byl fantastický zákrok! Zejména reflexivní zákrok proti Pejčinovićovi byl opravdu parádní!
     
    42
    Po následném rohovém kopu se do odraženého míče opřel Dmitrij Tarasov. Jeho dělovka se od jednoho z domácích odrazila na rohový kop.
     
    41
    Do konce první půle chybí zhruba pět minut. Alexej Mirančuk předložil míč Kasajevovi, který odcentroval do vápna a Alexandr Samedov prudkou střelou protáhl Gorodova!
     
    40
    Magomed Mitrišev zastavil za polovinou hřiště Michalika. Hostující stoper se ochotně poroučel k zemi, nicméně o nedovolený zákrok se opravdu jednalo.
     
    39
    Oleg Ivanov postupoval z pravé strany proti dvojici fotbalistů v červených dresech. Prvnímu z nich Ivanov nasadil jesličky, ale druhý míč okamžitě odkopl do bezpečí.
     
    38
    Ismaïl Aissati obdržel přihrávku za obranu Lokomotivu. Aissati si poté vyměnil míč s Ivanovem, který jej chtěl adresovat do pokutového území, ale přihrávka mu vůbec nesedla.
     
    37
    Alan Kasajev je nejaktivnějším hráčem Lokomotivu na trávníku! Hostující rychlonožka si chtěla obhodit obránce a postupovat do pokutového území, nicméně Kasajev v souboji upadl.
     
    36
    Až nyní se hosté prodrali před vápno Těreku. Alan Kasajev si však nenašel prostor k odcentrování do pokutového území a o míč přišel. Domácí chtějí dohrát první poločas s náskokem v zádech.
     
    35
    Lokomotiv je po inkasované brance jako opařený. Hostující fotbalisté jen kombinují na vlastní polovině a vůbec se nemohou prodrat na soupeřovu půlku.
     
    34
    Hra je znovu přerušena. Ismaïl Aissati si podruhé v utkání v souboji přivodil nějaké zranění a znovu je ošetřován za postranní čárou. Domácí budou hrát chvíli v deseti.
    33. Marinato Guilherme - 2:1
     
    33
    Těrek Groznyj právě vstřelil branku!
    Těrek otáčí vývoj utkání! Domácí předvedli rychlou akci po levé straně a centrovaný míč Macieje Rybuse si brankář MARINATO GUILHERME srazil ke vzdálenější tyči! Tohle byl hodně nešťastný gól!
     
    32
    Alan Kasajev procpal míč mezi dvojici domácích fotbalistů do pokutového území, kde se k zakončení dral Alexandr Samedov. Druhý jmenovaný v souboji tělo na tělo upadl.
     
    31
    Nemanja Pejčinović nyní s velkou porcí štěstí udržel míč na kopačkách Lokomotivu. V důrazném souboji ve středu hrací plochy se míč odrazil do autu od fotbalisty v bílém.
     
    30
    Gheorghe Grozav si parádně přehodil patičkou svého strážce a naservíroval míč do běhu Mitriševovi. Útočník Těreku si balón zasekl, ale následnou střelu poslal pouze do obránce.
     
    29
    Magomed Mitrišev se neohroženě pustil do hlavičkového souboje s dvojicí obránců. Proti vyšším protivníkům neměl nárok a míč pro domácí tým nezískal.
     
    28
    Po bleskovém startu do utkání od obou týmu se ze hřiště úplně vytratilo veškeré nasazení. Oběma týmům se nedaří prokombinovat se do vápna soupeře.
     
    27
    Kombinace Těreku na pravé straně nepřinesla centr do pokutového území. Ismaïl Aissati se zamotal s míčem u postranní čáry a vytěžil pouze autové vhazování.
     
    26
    Ani útok Lokomotivu nepřinese pro soupeřovu branku žádné nebezpečí. Alexej Mirančuk si totiž v souboji s obráncem pomohl zatažením za dres a rozhodčí mu odpískal nedovolený zákrok.
     
    25
    Na hřišti se pořádně přitvrzuje. Daler Kuzjajev zastavil rozvíjející se akci Lokomotivu a hlavní arbitr mu jasně dává najevo, že příště se to bez žluté karty neobejde.
     
    24
    Hra se hodně kouskuje. Hosté měli k dispozici další standardní situaci. Centr do pokutového území mířil na Ďurici, ale slovenský fotbalista na míč nedosáhl a balón poté doplachtil až do Gorodovových rukavic.
     
    23
    Další útok Těreku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Magomed Mitrišev si nepohlídal linii posledního obránce a chytil se do ofsajdové pasti.
     
    22
    Maciej Rybus sice v souboji v blízkosti velkého vápna ztratil stabilitu, jenže sám se poté provinil nedovoleným zákrokem, když podrazil svého strážce. Hosté budou rozehrávat.
     
    21
    Hosté chybovali v rozehrávce na vlastní polovině. K míči se dostal Magomed Mitrišev, jež okamžitě nabral s míčem u nohy směr branka Lokomotivu. Domácí útočník však neobešel hned prvního obránce.
     
    20
    Domácí dostali příležitost k zahrání přímého kopu. Míč si přichystal Oleg Ivanov a centrem do šestnáctky našel hlavu spoluhráče. Od ní se míč odrazil pouze mimo tři tyče.
     
    19
    Na kopačky hostů se nyní vkradla nepřesnost. Vitalij Denisov centroval do pokutového území, avšak míč z jeho kopačky proletěl až na druhou stranu hrací plochy.
     
    18
    Málem jsem to zakřikl. Alexandr Samedov se natlačil do pokutového území a střelou levačkou jen o kousek minul domácí branku! Autor první branky dnešního utkání se ještě dožadoval rohového kopu, nicméně rozhodčí nařizuje odkop od branky.
     
    17
    Další akci Těreku zastavuje praporek asistenta. Podle něj už míč opustil hrací plochu. Vhazovat bude Lokomotiv Moskva. Tempo hry v posledních minutách opadlo.
     
    16
    Alan Kasajev bojoval v prostoru u rohového praporku s dvojicí obránců Těreku. Hostující fotbalista si jednoho z nich sice obhodil, ale druhému jesličky nenasadil.
     
    15
    Ke střele z velké vzdálenosti natáhl Daler Kuzjajev. Dělovka domácího středopolaře nabrala velkou výšku a zamířila mezi diváky na tribuně za brankou.
     
    14
    Domácí zůstanou u míče i nadále. Dmitrij Barinov se na středové čáře dopustil nedovoleného zákroku. Hosté zatím nevědí, co hrát.
     
    13
    Domácí nadále drží míč častěji na svých kopačkách. Obránci Těreku nyní kombinují na vlastní polovině. Nikdo v červeném je nijak neobtěžuje.
     
    12
    Lokomotiv zkouší v úvodu utkání hlavně dlouhé pasy na aktivního Kasajeva. Hostující záložník si však musí nadále počkat na přesnou přihrávku. Míč odvrátil Dantas Rodolfo.
     
    11
    Domácí jsou po vstřelené brance pořádně nabuzení. Těrek znovu kombinuje před pokutovým územím Lokomotivu. Hosté postavili pevný obranný val.
     
    10
    Hra je přerušena! Na hřišti zůstává ležet Ismaïl Aissati, který v ostrém souboji utržil nějaký šrám. Aissati si vyžaduje lékařské ošetření.
    9. Maciej RYBUS - 1:1
     
    9
    Těrek Groznyj právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! K nařízené penaltě se postavil MACIEJ RYBUS! Brankář sice vystihl směr jeho střely, ale na míč už nedosáhl!
    8. Kasajevova hra rukou v pokutovém území
     
    8
    A pozor! Je tady pokutový kop! Úvod utkání je hodně divoký! Alan Kasajev zahrál v pokutovém území rukou a dopřává Těreku šanci na vyrovnání!
     
    7
    Těrek Groznyj zahrával první rohový kop v dnešním utkání. Domácí zkusili sehrát nacvičený signál, ale nikdo v bílém dresu se neprodral k zakončení.
     
    6
    Domácí fotbalisté dlouho kombinovali v blízkosti pokutového území Lokomotivu. Vše nakonec pokazil Oleg Ivanov, jež neprocpal za obranu kolmou přihrávku.
     
    5
    Těrek se okamžitě hnal vpřed za vyrovnáním. Obrana Lokomotivu byla pozorná a nepustila Grozava do pokutového území. Domácí musí začít znovu.
     
    4
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Hosté se bleskově dostávají do vedení! Domácí neodpravili míč do bezpečné vzdálenosti, hosté se k němu znovu dostali a ALEXANDR SAMEDOV uklidil do sítě střelu zpoza hranice pokutového území!
     
    3
    Daler Kuzjajev obral soupeře o míč ve středu hrací plochy. Poté se okamžitě pokusil přenést hru vpřed, nicméně přihrávkou vnějším nártem odevzdal míč fotbalistům Lokomotivu.
     
    2
    Lokomotiv se pokusil překvapit obranu dlouhým autovým vhazováním. Míč mířil na zapomenutého Alexeje Mirančuka, jenže ten rychlý odskok nezachytil.
     
    1
    Domácí zahájili výkopem dnešní utkání. Těrek vstoupil do zápasu nepřesností v rozehrávce, ale pravý bek Luke Wilkshire zažehnal nebezpečí odkopem.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky už nastoupily na hrací plochu. Těrek Groznyj odehraje dnešní zápas v bílých dresech, zatímco Lokomotiv nastoupí v červené sadě.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Těrek Groznyj: Gorodov (C) – Wilkshire, Rodolfo, Rybus, Semjonov, Kuzjajev – Grozav, Ivanov, Aissati, Píriz – Mitrišev.
    Náhradníci: Gudijev, Godzjur – Achjadov, Lebeděnko, Šachtijev, Mbengue, Mirzov, Ken, Mohammadi, Adílson, Kadyrov.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme (C) – Vitalij Denisov, Ďurica, Pejčinović, Kasajev – Samedov, Michalik, Kolomejcev, Tarasov – Barinov, Alexej Mirančuk.
    Náhradníci: Kočenkov, Abajev – Ignatěv, Henty, Škuletić, Janbajev, Žemaletdinov.

    Rozhodčí: Jegorov – Žvakin, Stipidi.
     
    Vzájemná utkání

    Dnešní soupeři se spolu střetli v pátém kole soutěže. V polovině srpna se hrálo v hlavním městě Ruska a body se nakonec po bezbrankové remíze dělily rovným dílem.
     
    FK Těrek Groznyj

    Těreku patří aktuálně sedmá příčka v tabulce. Na umístění zaručující postup do pohárové Evropy ztrácí Těrek Groznyj pouhé dva body. I Těrek už má za sebou ostrý vstup do jarní části. První březnový den totiž sehrál pohárové utkání s FK Krasnodar. Celek, jež nestačil na pražskou Spartu nakonec postoupil do další fáze až díky brance v prodloužení. V přípravě měl Těrek dobré výsledky a určitě si je bude chtít přenést do dnešního souboje.
     
    FK Lokomotiv Moskva

    Lokomotiv zatím drží třetí příčku a na vedoucí CSKA ztrácí pět bodů! Moskevský celek hodně silný právě na soupeřově hřišti, kde prohrál pouze ve dvou případech. Lokomotiv už vstoupil do fotbalového jara soubojem v Evropské lize. Lokomotivu se postavilo Fenerbahce Instanbul, které nakonec díky vítězství na domácí půdě postoupilo do další fáze. V přípravě měl Lokomotiv střídavé výsledky. Uvidíme, jak se mu povede vstup do jarní části v domácí soutěži.
     
    Dobré odpoledne všem příznivcům fotbalu! Po zimní přestávce startuje druhé polovina nejvyšší ruské soutěže. O tomto víkendu je na programu 19. kolo! FK Těrek Groznyj hostí FK Lokomotiv Moskva. Utkáním Vás prostřednictvím textového přenosu provede od 15 hodin Tomáš Kubečka. Příjemný sportovní zážitek!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 9. Rybus (pen.), 33. Guilherme (vla.) – 4. Samedov

    Karty:   89. Wilkshire (GRZ) – 66. Pejčinović (LMO), 84. Barinov (LMO)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:15.
    FK Achmat Groznyj: Gorodov (C) – Wilkshire (82. Mbengue), Rodolfo, Rybus, Semjonov, Kuzjajev – Grozav, Ivanov, Aissati, Píriz (81. Adílson) – Mitrišev (78. Lebeděnko).
    Náhradníci: Gudijev, Godzjur – Achjadov, Lebeděnko, Šachtijev, Mbengue, Mirzov, Ken, Mohammadi, Adílson, Kadyrov.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme (C) – Vitalij Denisov, Ďurica, Pejčinović, Kasajev (65. Ignatěv) – Samedov, Michalik, Kolomejcev (58. Henty), Tarasov – Barinov (88. Škuletić), Alexej Mirančuk.
    Náhradníci: Kočenkov, Abajev – Ignatěv, Henty, Škuletić, Janbajev, Žemaletdinov.

    Rozhodčí: Jegorov – Žvakin, Stipidi
    bahis siteleri