Slovan Bratislava U21 – Nové Mesto n/V 3:0 (kon.) | FC Košice – Bardejov 4:1 (kon.) | Teplička n. Váhom – Prešov 0:4 (kon.)
Dunajská Lužná – Nitra 0:1 (kon.) | Pohronie – Sereď 0:0 (odl.) | Dolný Kubín – MFK Zvolen 0:0 (zruš.)
konec
ŠK Slovan Bratislava U21
3:0 (2:0)
Nové Mesto nad Váhom
sk Neděle 06.03.2016, 10:30 • Štadión v Prievoze, Bratislava • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Rozhodca nenadstavil ani sekundu, stretnutie končí víťazstvom Slovana 3:0. Belasí vyhrávajú zaslúžene, zužitkovali hernú prevahu, na druhej strane však výsledok úplne nezodpovedá priebehu. Nové Mesto nad Váhom malo dostatok šancí, hráči hostí ale zlyhali v koncovke. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. (12:15:58)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    89
    Rapavý sa pokúšal o čestný zásah hostí, jeho strela z väčšej vzdialenosti ale bola tečovaná a tak Hrubeš bez väčších problémov zasiahol pri pravej žrdi.
     
    88
    Ešte evidujeme strelecký pokus v podaní Slovana, strele z kopačky Kopičára ale chýbala najmä presnosť. Belic poslal loptu dopredu, hostia tam bojujú v osobných súbojoch.
     
    87
    Tvrdé súboje o loptu pri postrannej čiare, Kopičár sa presadil aj proti dvojici hráčov Nového Mesta nad Váhom. Zápas postupne smeruje k svojmu záveru.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 110 divákov.
     
    86
    Lády je na pravej strane zálohy Slovana veľmi aktívny, teraz ho pri pokuse o protiútok zastavil zozadu Ranko, karta z toho nie je.
     
    85
    Hostia sa samozrejme ešte o niečo snažia, zaslúžili by si minimálne čestný presný zásah. Belasí ale bránia kompaktne a chcú dopriať Hrubešovi radosť z čistého konta.
     
    84
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Je rozhodnuté, tri body ostanú v Bratislave! Hostia prepadli pri bránení, Lády už šiel z pravej strany sám na Belica, predsa len však akciu vyšperkoval prihrávkou na stred SIMONOVI TICHÉMU, ktorý s prehľadom zakončil do odkrytej brány!
    Asistencia: František Lády
     
    83
    Dlhá nakopnutá lopta v podaní hostí, Šupka tam síce hlavou dával loptu pred bránu, Hrubeš tam však bol skôr.
     
    82
    Ďalšia možnosť hostí, Egri centroval od čiary a Kurtin mohol zakončovať sám pred päťkou, lopta mu ale zle sadla a tak brankára ani neohrozil!
     
    81
    Striedajúci Miklós v domácom drese sa uvoľnil pri čiare, prihrávku na Tichého ale nenačasoval ideálne. Nové Mesto tak vyráža dopredu.
     
    80
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Samuel Šefčík, prichádza Viktor Miklós.
     
    79
    Rýchla priamočiara akcia v podaní hostí, L. Šebek sa už hotoval zakončovať zvnútra šestnástky, Kurčík však predviedol vydarený obranný sklz a odkopol do bezpečia.
     
    78
    Lukáš Šebek v útoku hostí v postavení mimo hru, vykopávať tak môže Hrubeš, ktorý postupne smeruje k svojmu prvému čistému kontu v drese Slovana.
     
    77
    Striedanie v tíme Nové Mesto nad Váhom: z ihriska odchádza Michal Živčic, prichádza Daniel Rapavý.
     
    76
    Plynie posledná štvrťhodina stretnutia, je fakt, že Nové Mesto má v druhom dejstve šance aj miernu prevahu, na zvrat v stretnutí je to zatiaľ málo. Slovan smeruje k dôležitému víťazstvu.
     
    75
    Lády mohol domácich poslať do trojgólového vedenia, strieľal z volejom na pravej strane tesne spoza šestnástky a krížnou strelou tesne minul vzdialenejšiu žrď!
     
    75
    Martin Šebek z tímu hostí zozadu skosil v strede poľa Tichého, od rozhodcu za to vidí žltú kartu.

    Tomáš Schügerl

    Branky: 26. Sabo (pen.), 33. Ranko (vla.), 84. Tichý (Lády)

    Karty:   42. Šefčík (SBB) – 75. M. Šebek (NMV)


    ŠK Slovan Bratislava U21: Hrubeš – Kotula, Adilehou, Laczkó, Kurčík – Malý, Šefčík – Kele, Sabo, Kopičár – Oršula (46. Lády)
    Náhradníci: Valašík (NB), Majerčák, Miklós, Petreje, Tichý, Lády

    Nové Mesto nad Váhom: Belic – Egri, Lopušan (46. Kurtin), Šupka, Ranko – Labuda (46. Jastráb), Živčic, Jurica, Vlado – L. Šebek, M. Šebek
    Náhradníci: Druxa (NB), Rapavý, Kurtin, Jastráb, Vávra

    Rozhodčí: Marsal – Mókoš, Galo

    Diváci: 110
    thejrc.org