Pittsburgh – NY Rangers 2:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 4:1 (kon.) | Dallas – Minnesota 2:1 (kon.)
Los Angeles – San Jose 1:2 (kon.) | Chicago – St. Louis 2:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
1:2 (0:1, 0:1, 1:0) Stav série: 0:2
San Jose Sharks
Neděle 17.04.2016, 04:45 • Staples Center, Los Angeles • Play-off NHL • Čtvrtfinále Z. konference
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:47
    Jonathan Quick už je na střídačce a Los Angeles Kings to zkoušejí v šesti mužích v poli. Oddechový čas si vybírají San Jose Sharks, není se čemu divit.
    54:59 Vincent LECAVALIER - 1:2
     
    54:59
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Ještě nás pravděpodobně čeká velmi napínavý závěr, protože Los Angeles Kings se přeci jen něco málo přes pět minut do konce základní hrací doby prosazují a nakonec se jim daří využít přesilovou hru. Žraloci dlouho zvládali situaci před svou brankou, ale teď Kings předvedli důraz a Martin Jones už na další dorážku nestačil dosáhnout. VINCENT LECAVALIER zasáhl puk těsně před brankovištěm a k radosti fanoušků ve Staples Center jej dostal za brankovou čáru. Králové jsou tedy zpátky v zápase. Asistence: Tanner Pearson, Jake Muzzin.
     
    54:06
    Minimálně ještě jedna přesilová hra pro Los Angeles v tomto zápase. Melker Karlsson (SJS) dostává od hlavního rozhodčího duelu dvě minuty za sekání. Dost možná jedna z posledních šancí pro Kings na změnu výsledku.
     
    51:28
    Domácí už jsou v útočném pásmu, dle očekávání střílel Drew Doughty. Jenže vzápětí rozhodčí přerušuje hru a ukazuje, že počet hráčů na ledě se srovná. Jeff Carter (LAK) míří pykat za sekání. Takže budeme sledovat hru ve čtyřech.
    50:58 Drew Doughty faulován při své finese kolem vlastní osy
     
    50:58
    Drew Doughty prováděl velmi dobru otočku kolem vlastní osy, ale u toho jej fauloval Nick Spaling (SJS), který si tak musí jít sednou za podražení a dává šanci Kings v přesilovce.
     
    48:58
    Tak problém je někde jinde. Jedno z tvrzených skel nevydrželo po nárazu Dustina Browna a musí tak projít opravou. Takže pokračujeme za malou chvíli.
    43:30 Justin Braun prověřil Quickovu pozornost
     
    43:30
    Gáborík a jeho kličky u modré čáry, poté už na pravém kruhu v útočném pásmu. Ale do střely se nedostal, to na druhé straně obránce Braun málem zaskočil Quicka svou rychlou střelou z pravé strany.
     
    38:17
    Také v tomto případě míří na trestnou lavici hokejista San Jose Sharks, konkrétně to je Nick Spaling (SJS), komu hlavní rozhodčí tohoto utkání přiděluje dvě minuty za držení. Další možnost pro domácí výběr.
    35:35 Slibná střela Mariána Gáboríka
     
    35:35
    Marián Gáborík ve slibné možnosti, ale na jeho počínání Martin Jones stačil reagovat, nejspíše betonem se mu podařilo vyrazit kus černé gumy mimo dosah své branky. Avšak dobrá práce slovenského útočníka.
     
    32:18
    Los Angeles Kings mají šanci něco udělat s výsledkem, protože na trestnou lavici míří hostující hokejista Matt Nieto (SJS), který inkasuje dvě minuty za hákování. Přesilová hra pro Kings.
    28:44 Logan COUTURE - 0:2
     
    28:44
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Poměrně rychle využitá přesilovka od San Jose Sharks ve druhé třetině a hosté se mohou radovat z vedení ve druhém utkání série o dvě branky. Přesilovou hrou pět na tři hokejisté v bílém trikotu rozhodně nepohrdli, v klidu si rozebrali obranu Los Angeles Kings a počkali si na správnou šanci. Jednu střelu a dorážku dokázal ještě Jonathan Quick zastavit, ale na zametení kotouče po ledě do klece už nestačil. Byl to LOGAN COUTURE, kdo se mohl radovat ze své přesné trefy. Teď to bude pro Los Angeles hodně náročné. Asistence: Joe Pavelski, Patrick Marleau.
     
    28:14
    Hra přerušena, u mantinelu se strhla menší šarvátka, po které si míří sednout jen hokejisté Los Angeles, takže je tu přesilovka pro San Jose Sharks pět na tři! Tyler Toffoli (LAK) dostává dvě minuty za hrubost, stejně jako Milan Lucic (LAK).
    26:08 Jeff Carter v další dobré možnosti před klecí soupeře
     
    26:08
    Jeff Carter a jeho další velká šance v tomto zápase, teď si velmi dobře sjížděl před branku a lehkou tečí zkusil překvapit Jonese. Ale i v tomto případě jej gólman San Jose Sharks stačil zastavit. Velmi pohledná hokejová akce.
    18:27 Jonathan Quick podržel svůj tým v oslabení
     
    18:27
    Jonathan Quick podržel svůj celek v kritickém momentu před brankou, kde se snažilo dotlačit puk do sítě hned několik můžu v bílém trikotu. Ale gólman Kings i v ležící poloze stačil touš udržet ve své moci.
     
    17:45
    Bude se potřetí v zápase vylučovat a jeden z týmů si na konci první třetiny zahraje přesilovou hru. Trestá se zákrok na českého obránce Romana Poláka, jehož fauloval dle rozhodčího Dwight King (LAK), jenž dostává dvě minuty za hrubost. Nová šance pro San Jose Sharks.
    12:40 Jeff Carter a jeho střela na Martina Jonese
     
    12:40
    Jeff Carter a jeho velmi slibná střela na branku z pozice za levým kruhem, ale Martin Jones byl moc dobře připravený, takže tady neměli Kings moc velkou šanci na oslavu vstřelené branky.
     
    10:18
    Je třeba zmínit zajímavost, že dnes i v prvním utkání se útočník San Jose Sharks Joe Pavelski gólově prosadil hned ze své první střely v zápase, teď už se znovu snaží překvapovat soky.
     
    07:55
    Trestá se ovšem také na druhé straně barikády a je to domácí obránce Luke Schenn (LAK), kdo inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění. San Jose Sharks si zahrají přesilovou hru.
     
    04:42
    První přesilovku tohoto utkání si zahrají hokejisté Los Angeles Kings, jelikož to byl Chris Tierney (SJS), kdo fauloval držením a už sedí na trestné lavici a chystá se pykat svůj trest. Šance pro domácí na srovnání.
    03:37 Joe PAVELSKI - 0:1
     
    03:37
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Netrvalo to ani pět minut a San Jose Sharks se ve druhém zápase prvního kola play-off ujímají vedení! Stejně jako v prvním vzájemném duelu předevčírem, také nyní tedy můžeme sledovat vstřelenou branku jednoho z celků ještě na začátku úvodní periody. Chybu v obraně Los Angeles Kings využil střelec hostujících Sharks JOE PAVELSKI, jenž se mimochodem blýskl dvěma góly i v předchozím utkání a znovu jen potvrzuje svou výbornou formu. Kings tedy budou muset dohánět ztrátu. Asistence: Brent Burns, Joe Thornton.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 55. Lecavalier (Pearson, Muzzin) – 4. Pavelski (Burns, Thornton), 29. Couture (Pavelski, Marleau)


    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – McNabb, Doughty, Muzzin, Schenn, Scuderi, McBain – Gáborík, Kopitar, Lucic – Pearson, Carter, Toffoli – King, Shore, Lewis – Brown, Lecavalier, Versteeg
    San Jose Sharks: Jones (Reimer) – Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Polák – Hertl, Thornton, Pavelski – Donskoi, Couture, Ward – Karlsson, Marleau, Nieto – Spaling, Tierney, Wingels

    Rozhodčí: Watson, L'Ecuyer – Sharrers, Cherrey

    Diváci: 18 514
    Los Angeles 1 4 San Jose
    #1 Pátek 15.04.2016 • 04:45
    Los Angeles - San Jose 3:4
    #2 Neděle 17.04.2016 • 04:45
    Los Angeles - San Jose 1:2
    #3 Úterý 19.04.2016 • 04:30
    San Jose - Los Angeles 1:2 po prodl.
    #4 Čtvrtek 21.04.2016 • 04:30
    San Jose - Los Angeles 3:2
    #5 Sobota 23.04.2016 • 04:30
    Los Angeles - San Jose 3:6
    bahis siteleri