Dortmund – Bayern 0:2 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
0:2 (0:0)
Bayern Mnichov
Neděle 14.08.2016, 20:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německý superpohár
Předzápasové kurzy
     
    86
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thomas Müller, přichází Rafinha.
    79. Thomas MÜLLER - 0:2
     
    79
    Bayern právě vstřelil branku!
    Ze kterého padá druhá branka utkání! Mats Hummels svou hlavičku posadil na nohu THOMASE MÜLLERA, který se střelou mezi nohy brankáře nemýlil!
     
    78
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Pierre-Emerick Aubameyang, přichází Emre Mor.
     
    71
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Arturo Vidal, přichází Joshua Kimmich.
     
    69
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Adrián Ramos, přichází Julian Weigl.
     
    68
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Ousmané Dembélé, přichází André Schürrle.
     
    65
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Franck Ribéry, přichází Kingsley Coman.
     
    61
    Který ale nevyšel, a tak musel postupování Ribéryho přerušit důrazným zákrokem Sebastian Rode. Domácí záložník vidí žlutou kartu.
    58. Vidal (BAY) - 0:1
     
    58
    Bayern právě vstřelil branku!
    Z první šance ve druhém poločase jdou do vedení fotbalisté Bayernu Mnichov! ARTURO VIDAL dostal míč na svou kopačku, odkud svou první střelou brankáře nepřekonal, ale z následné dorážky se již dokázal prosadit!
    57.
     
    57
    Obrana Bayernu vymíchal Ousmané Dembélé. Když měl volnou cestu, vyzkoušel Neuera v brance. Ten ale jeho pokus špičky prstů přecijen vyrazil!
     
    51
    Veliká šance Borussie Dortmund! Míč se dostal na hranici vápna k Felixu Passlackovi, jemuž se ale tvrdou ránou doprostřed branky nepovedlo překonat Neuera!
     
    38
    Ousmané Dembélé nesouhlasil s odpískáním rozhodčím a naprosto zbytečně odkopl míč. Za toto nesportovní gesto vidí francouzský mladík žlutou kartu.
    38.
     
    38
    Největší šance Bayernu v prvním poločase! Arturo Vidal byl osloven centrovaným míčem přesně na hlavu. Chilský hráč mířil do odkryté branky, ale Bürki jeho pokus skvěle zneškodnil. Následnou dorážku poslal tento hráč jen vysoko nad branku!
    34.
     
    34
    Další obrovská šance! Adrian Ramos prošel po levé straně do vápna a měl před sebou jen Neuera, který jeho přízemní ránu dokázal zlikvidovat!
     
    33
    Po centru z pravé strany se k míči dostal Ousmané Dembélé, jenž si míč zpracoval a pokoušel se jej dostat do branky. Manuel Neuer byl ovšem připraven!
     
    29
    Rozhodčí vše vyřešil po svém. Žlutou kartu dal Felixu Passlackovi a Francku Ribérymu. Za nějaké protesty jí dostal také Xabi.
    15.
     
    15
    První sporná situace utkání. Po centru Felixe Passlacka zahrál rukou ve vápně jeden z hráčů Bayernu, ale rozhodčí Welz zůstal ledově chladný!
    10. Martinez (BAY)
     
    10
    Hodně ošklivě nyní fauloval Javi Martínez. Šlapákem o míč obral Gonzala Casta. Španělský hráč může být rád jen za žlutou kartu.
    8.
     
    8
    Další obří šance pro Dortmund! Aubameyang dostal pas do vápna a už to vypadalo, že bude dávat branku. Na poslední chvíli jej ale zastavil obranný zákrok!

    David Panuška

    Branky: 58. Vidal, 79. Müller

    Karty:   29. Passlack (DOR), 38. Dembélé (DOR), 61. Rode (DOR) – 10. Javi Martínez (BAY), 29. Ribéry (BAY), 29. Xabi Alonso (BAY)


    Borussia Dortmund: Bürki – Passlack, Papastathopulos, Bartra, Schmelzer – Rode, Castro – Dembélé (68. Schürrle), Kagawa, Ramos (69. Weigl) – Aubameyang (78. Mor).
    Náhradníci: Weidenfeller – Mor, Götze, Schürrle, Weigl, Guerreiro, Piszczek.

    Bayern Mnichov: Neuer – Lahm, Javi Martínez, Hummels, Alaba – Vidal (71. Kimmich), Xabi Alonso, Thiago Alcântara – Müller (86. Rafinha), Lewandowski, Ribéry (65. Coman).
    Náhradníci: Ulreich – Bernat, Coman, Kimmich, Green, Feldbahn, Rafinha.

    Rozhodčí: Welz – Foltyn, Thomsen.
    bahis siteleri