Vítkovice – Kärpät 2:4 (kon.) | Košice – Bern 3:6 (kon.) | Junosť Minsk – Mladá Boleslav 4:3 (kon.)
Zürich – Ingolstadt 2:0 (kon.)
konec
Junosť Minsk
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Úterý 16.08.2016, 18:00 • Čižovka-Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina L
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:47
    Mladá Boleslav jde do tří a to nevypadá vůbec dobře. Za hru vysokou holí je vyloučený střelec zatím posledního gólů Marek Trončinský.
     
    56:25
    Do konce zápasu už moc času nezbývá, ale dalším vyloučeným je Jakub Orsava. Hostující útočník trefil soupeře loktem, a tak je zde dost možná klíčová část duelu.
     
    49:13
    Český tým bude hrát další početní výhodu, za hákování dostává dvouminutový trest Maxim Parfejevec.
     
    37:55
    Ještě ve druhé třetině uvidíme jedno vyloučení, které bude na straně českého týmu. Další trest dostává Tomáš Voráček, jenž opět oslabuje Mladou Boleslav.
     
    29:59
    Zcela zbytečným podražením se prezentoval Lukáš Pabiška. Ten se snažil atakovat soupeře při jeho rozehrávce, ale v souboji nechal nohu.
     
    24:12
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Lukáš Žejdl – 2 min.).
     
    23:51
    Síly na ledové ploše se znovu vyrovnají, dalším vyloučeným je právě Tomáš Urban.
     
    23:01
    Hráčů běloruského celku bylo příliš moc na ledě. Následuje další početní výhoda středočeského celku, trest odpyká Nikita Mickevič.
     
    12:53
    Dominik Pacovský zachytil v útočném pásmu rozehrávku soupeře, a tak ho musel podrazit Jesse Niinikäki. Právo početní výhody tedy dostala také Mladá Boleslav.
     
    09:57
    Jen, co vyloučený hráč skočil na led, tak se držením provinil Radan Lenc. Mladá Boleslav se bude muset znovu bránit.
     
    07:52
    Je tu další přesilová hra domácího celku, za podražení je vyloučený Tomáš Pastor.
     
    03:45
    Do souboji, ve kterém byl Jan Hanzlík přiletěl také Jakub Klepiš. Mladoboleslavskému kapitánovi je pískané nedovolené bránění, ale trest je pouze desetiminutový.
     
    03:02
    Početní výhoda domácího celku netrvala dlouho. Dalším vyloučeným je Alexander Abakunčik, který si v útočném pásmu pomohl podražením.
     
    02:27
    První vyloučeným je Jiří Kučný, jenž si v rohu hrací plochy pomohl vražením na hrazení. Uvidíme tak přesilovou hru domácího celku.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 16. Jefimenko (Niinimäki), 27. Jefimenko (Parfejevec, Turkin), 34. Niinimäki (Jerocho), 58. Turkin (Jefimenko, Parfejevec) – 5. Orsava (Vampola), 29. Orsava, 47. Trončinský (Hyka)


    Junosť Minsk: Milčakov (Trjaničev) – Usenko, Černook, Šeleg, Pretnar, Rjadinskij, Mickevič, Jerocho, Goroško – Parfejevec, Jefimenko (A), Turkin – Korso (A), Meleško (C), Zacharov – Niinimäki, Kogalev, Karakulko – Razvadovskij, Jelisejenko, Michnov.
    BK Mladá Boleslav: Lukáš (Tarkki) – Trončinský, Štich, Voráček, Stříteský, Pastor, Hanzlík, Kučný – Vampola (A), Pacovský, Urban – Pospíšil, Klepiš (C), Hyka – Lenc, Orsava, Žejdl – Látal, Pabiška (A), Volek – Ďurač.

    Rozhodčí: Heikkinen (FIN), Shrubok – Golyak, Kliashcheunikau (všichni BLR)

    Diváci: 5 300
    bahis siteleri