Vítkovice – Kärpät 2:4 (kon.) | Košice – Bern 3:6 (kon.) | Junosť Minsk – Mladá Boleslav 4:3 (kon.)
Zürich – Ingolstadt 2:0 (kon.)
konec
Junosť Minsk
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Úterý 16.08.2016, 18:00 • Čižovka-Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina L
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:51 Viktor TURKIN - 4:3
     
    57:51
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku! Domácí tým využil početní výhodu o dva muže velice rychle a půjde nejspíše o rozhodující zásah utkání! Alexej Jefimenko našel přesnou přihrávkou přes brankoviště osamoceného VIKTORA TURKINA, jehož pokus u zadní tyče končí s přehledem v brance. Asistence: Alexej Jefimenko a Maxim Parfejevec.
    46:42 Marek TRONČINSKÝ - 3:3
     
    46:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po chybě Dmitrije Milčakova je znovu vyrovnáno! Mladá Boleslav si za aktivitu ve třetí části hry vynutila další branku, o kterou se postaral MAREK TRONČINSKÝ. Hostující obránce se odhodlal ke střele z pravé strany a jeho pokus k přední tyči skončil kupodivu v brance. Asistence: Tomáš Hyka.
    33:38 Jasse NIINIMÄKI - 3:2
     
    33:38
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku! Běloruský tým se opět dostává do vedení! Před branku si najel JASSE NIINIMÄKI, jenž si zkušeně položil Jana Lukáše a následným bekhendem uklidit černou gumu do branky. Mladoboleslavská obrana v tomto okamžiku hodně zaspala a svému brankáři už pomoci nedokázala. Asistence: Vadim Jerocho.
    29:00 Jakub ORSAVA - 2:2
     
    29:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po nádherné trefě je opět vyrovnáno! Po chybě domácí obrany se k zakončení dostal JAKUB ORSAVA, jehož výstavní rána skončila přesně v horním rohu branky. Lépe to snad mladoboleslavský útočník už trefit ani nemohl. Bez asistence.
    26:12 Alexej JEFIMENKO - 2:1
     
    26:12
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku! Domácí tým využil přesilovou hru a druhou branku dává jako přes kopírák! Za bránou se ocitl osamocený Maxim Parfejevec, jehož přihrávka mezi kruhy přesně našla ALEXEJA JEFIMENKA. Domácí hráč zakončením švihem poslal kotouč k zadní tyči a připisuje si druhý zásah dnešního večera. Asistence: Maxim Parfejevec a Viktor Turkin.
    15:20 Alexej JEFIMENKO - 1:1
     
    15:20
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic je vyrovnáno! Za brankou velmi dobře zapracoval obránce Jesse Niinimäki, jenž mezi kruhy našel ALEXEJE JEFIMENKA. Domácí útočník byl sice v souboji s bránícím hráčem, ale rychlou střelou zápěstí dostal kotouč za brankovou čáru. Asistence: Jesse Niinimäki.
    04:56 Jakub ORSAVA - 0:1
    04:56 Yerokho (YUM) - 0:1
     
    04:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Při hře čtyři proti čtyřem se z úvodní branky raduje český tým! Z rohu kluziště si do střelecké pozice vybruslil Petr Vampola, jehož pokus domácí brankář vyrazil. Ovšem kotouč se opět vrátil ke zkušenému hráči středočeského klubu, jenž výborně viděl osamoceného JAKUBA ORSAVU. Ten už měl před sebou jen odkrytou svatyni a nemohl se mýlit. Asistence: Petr Vampola.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 16. Jefimenko (Niinimäki), 27. Jefimenko (Parfejevec, Turkin), 34. Niinimäki (Jerocho), 58. Turkin (Jefimenko, Parfejevec) – 5. Orsava (Vampola), 29. Orsava, 47. Trončinský (Hyka)


    Junosť Minsk: Milčakov (Trjaničev) – Usenko, Černook, Šeleg, Pretnar, Rjadinskij, Mickevič, Jerocho, Goroško – Parfejevec, Jefimenko (A), Turkin – Korso (A), Meleško (C), Zacharov – Niinimäki, Kogalev, Karakulko – Razvadovskij, Jelisejenko, Michnov.
    BK Mladá Boleslav: Lukáš (Tarkki) – Trončinský, Štich, Voráček, Stříteský, Pastor, Hanzlík, Kučný – Vampola (A), Pacovský, Urban – Pospíšil, Klepiš (C), Hyka – Lenc, Orsava, Žejdl – Látal, Pabiška (A), Volek – Ďurač.

    Rozhodčí: Heikkinen (FIN), Shrubok – Golyak, Kliashcheunikau (všichni BLR)

    Diváci: 5 300
    bahis siteleri