Magnitogorsk – Riga 2:1 (kon.) | Ufa – Jokerit 2:3 (kon.) | Toljatti – Jaroslavl 2:3 (0:1 po s.n.)
N.Novgorod – Chabarovsk 0:1 (po pr.) | Kazaň – Dynamo Moskva 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Viťaz 2:1 (1:0 po s.n.)
Spartak Moskva – Vladivostok 1:2 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
4:1 (1:0, 0:1, 3:0)
Dynamo Moskva
Čtvrtek 08.09.2016, 18:30 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:08 Justin AZEVEDO - 4:1
     
    59:08
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí vedou už 4:1! Těsně po vypršení trestu Robinsona se ke střele z pravého kruhu dostal JUSTIN AZEVEDO a ten se následnou střelou do levého horního růžku nemýlil. Lazušin byl bez šance. Asistence: Vasilij Tokranov a Jiří Sekáč.
    54:03 Anton GLINKIN - 3:1
     
    54:03
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a vedou 3:1! ANTON GLINKIN převzal kotouč v pravém kruhu, následně si s ním sjel do mezikruží a střelou k pravé tyči nedal Lazušinovi sebemenší šanci. Asistence: Stěpan Zacharčuk.
    49:56 Vladimir TKAČJOV - 2:1
     
    49:56
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí se opět dostávají do vedení! Lukojanov vyslal na branku střelu od modré čáry, jeho pokus Lazušin pouze vyrazil k VLADIMIROVI TKAČJOVOVI a ten se následně do poloodkryté klece nemýlil. Asistence: Andrej Čibisov a Arťjom Lukojanov.
    28:46 Ansel GALIMOV - 1:1
     
    28:46
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrovnávají na 1:1! Osipov napřáhl ke střele od modré čáry, jeho pokus Garipov vyrazil pouze k ANSELU GALIMOVOVI a ten následně neměl problém prostřelit Garipovova. Asistence: Konstantin Gorovikov a Alexander Osipov.
    01:09 Jiří SEKÁČ - 1:0
     
    01:09
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! JIŘÍ SEKÁČ dostal skvělou přihrávku do úniku, těsně před brankou soupeře se ještě skvělou kličkou zbavil jednoho z obránců a následně střelou pod břevno nedal Lazušinovovi sebemenší šanci. Asistence: Michail Sidorov a Justin Azevedo.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 2. Sekáč (Sidorov, Azevedo), 50. Tkačjov (Čibisov, Lukojanov), 55. Glinkin (S. Zacharčuk), 60. Azevedo (Tokranov, Sekáč) – 29. A. Galimov (Gorovikov, A. Osipov)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (S. Galimov) – Abrosimov, D. Musin, Sidorov, Ohtamaa, S. Zacharčuk, Tokranov – An. Popov, Glinkin, Varnakov – Tkačjov, Čibisov, Lukojanov – Žukov, Azevedo, Sekáč – Svitov (C), Golubev, Obuchov – M. Lazarev, Archipov.
    Dynamo Moskva: Lazušin (Jerjomenko) – D. Višněvskij, I. Nikulin, A. Osipov, Robinson, Makljukov, Hietanen, J. Zajcev – A. Těreščenko (C), Karsums, Karpov – Kokujov, Rybakov, Sopin – A. Galimov, Gorovikov, Tarasov – Brjukvin, Dugin, Vladimirov.

    Rozhodčí: Bondar, Sidorenko – Otmachov, Palej
    bahis siteleri