Magnitogorsk – Riga 2:1 (kon.) | Ufa – Jokerit 2:3 (kon.) | Toljatti – Jaroslavl 2:3 (0:1 po s.n.)
N.Novgorod – Chabarovsk 0:1 (po pr.) | Kazaň – Dynamo Moskva 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Viťaz 2:1 (1:0 po s.n.)
Spartak Moskva – Vladivostok 1:2 (kon.)
konec
Spartak Moskva
1:2 (0:0, 1:2, 0:0)
Admiral Vladivostok
Čtvrtek 08.09.2016, 18:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (20:52:28)
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Radil (SPM) 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:25
     
    Střely na branku: 27 – 24
     
    Je dobojováno! Spartak Moskva po čtyřech vítězných zápasech poznal hořkost porážky a padl doma s Vladivostokem 1:2! Hosté byli už od úvodní třetiny aktivnější, ale brankář Markus Svensson v první dvacetiminutovce předvedl skvostný výkon! Vše podstatné se odehrálo ve druhé třetině! Skóre utkání otevřel ve 27. minutě Robert Sabolič! Spartak mohl vyrovnat, ale domácí neproměnili obrovskou šanci a Vladivostok z následné akce přidal druhou branku! Chybu v moskevské obraně potrestal Alexandr Gorškov ! Spartak se ještě do přestávky vrátil do hry. Minutu před sirénou snížil na 1:2 Jaroslav Dyblenko ! V závěrečné části už si ale Vladivostok pohlídal vedení, přežil i hru soupeře bez brankáře a zaslouženě si připisuje tři body!
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Po dalším zásahu Serebrjakova se bude vhazovat po pravici hostujícího brankáře. Svensson zůstal na střídačce, šest hráčů Spartaku je nastěhováno v útočném pásmu.
     
    59:35
    Spartak si bere oddechový čas! Domácí trenér udělí svým svěřencům poslední pokyny před závěrečnýma vteřinami zápasu!
     
    58:56
    Markus Svensson zůstává na střídačce! Spartak zkouší štěstí v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:47
    Nikita Serebrjakov si připsal důležitý zákrok! Hostující brankář vyrazil střelu od levého mantinela. Serebrjakův zákrok ramenem je pro hosty ohromně důležitý.
     
    58:15
    Domácí se stále snaží natlačit před branku Vladivostoku. Do útočného pásma se prodral Ryan Stoa, ale ani útočník Spartaku se nedostal do zakončení.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    56:32
    Nikita Serebrjakov měl pořádnou porci práci. Před hostujícím brankářem létal jeden puk za druhým. Strážce branky Vladivostoku jej nakonec vypíchl hokejkou.
     
    56:02
    Obraně Vladivostoku skvěle vypomohl Andrej Koněv. Ten se vrátil za vlastní svatyni, vybojoval kotouč a vyhozením o mantinel jej poslal do středního pásma. Spartak začíná nanovo.
     
    55:29
    Po boji v rohu obranného pásma Vladivostoku se s pukem za branku prodral Vadim Berdnikov. Domácí hokejista musel podstoupit další souboj tělo na tělo, ve kterém už o puk přišel.
     
    54:49
    Ryan Stoa ustál ostrý souboj ve středovém kruhu. Domácí hokejista se ještě stačil otočit za odraženým kotoučem, nicméně následnou přihrávkou akci Spartaku pokazil.
     
    54:16
    Až nyní rozhodčí přerušuje hru! Hra se stěhuje před branku Spartaku. Jeden z domácích obránců vyzkoušel dlouhou přihrávku na modrou čáru. Nikdo v červeném si na puk nesjel a kotouč prolétl na zakázané uvolnění.
     
    53:51
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení! Domácí se stále nemohou usadit v útočném pásmu. Hokejistům Spartaku se rychle krátí čas na vyrovnání. Bartulis vyhodil do středního pásma.
     
    53:14
    Do hry se zapojil také brankář Markus Svensson. Strážce domácí branky opustil svou klec, aby vypomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Svou práci zvládl na jedničku.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 40. Dyblenko (M. Potapov) – 27. Sabolič (Blum), 34. Gorškov


    Spartak Moskva: Svensson (Bespalov) – Bondarev, Gilroy, Baldajev, Dyblenko, Högström, Provolněv, Jermakov – Radil, Stoa, Leščenko – Nikoncev, V. Berdnikov, Alexandr Vasiljev – M. Potapov, Bobrov, M. Plotnikov – Bobyljov, A. Voronin, Kuvajev – N. Li.
    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Nalimov) – Bartulis, Blum, Glazkov, Koněv, Gavrilenko, Mnacjan – Sajustov, Sabolič, Tkačjov – Lugin, Wright, Gorškov – Barbašev, Mamin, Alexandrov – J. Jakovlev, Makarenko, Kazakov – Sigarjov.

    Rozhodčí: Vasiljev, Lavrentěv – Ivanov, Novikov
    bahis siteleri