Tým Severní Ameriky – Tým Evropy 4:0 (kon.)
konec
Tým Severní Ameriky
4:0 (0:0, 3:0, 1:0)
Tým Evropy
Pátek 09.09.2016, 02:15 • Centre Vidéotron, Québec City • Reprezentace
Partner:
    51:52 Nathan MACKINNON - 4:0
     
    51:52
    Tým Severní Ameriky právě vstřelil branku!
    No tak tohle útočník Colorada provedl naprosto perfektně! NATHAN MACKINNON několika kličkami rozhýbal Jaroslava Haláka a bekhendem zavěsil kotouč pod břevno. 4:0!
    28:34 Johnny GAUDREAU - 3:0
     
    28:34
    Tým Severní Ameriky právě vstřelil branku!
    A už je to o tři branky, Severní Amerika nyní hraje velmi účinně! JOHNNY GAUDREAU a Brandon Saad se dostali do přečíslení dva na jednoho proti Romanu Josimu. Jejich snaha o kombinaci nevyšla, prvně jmenovaný se ale po šťastném odrazu přeci jen dostal ke kotouči, který prostrčil do branky! A znovu u toho byl Zdeno Chára... Asistence: Brandon Saad a Jack Eichel.
    26:22 Ryan NUGENT-HOPKINS - 2:0
     
    26:22
    Tým Severní Ameriky právě vstřelil branku!
    Severní Američané už vedou o dva góly! Zmatky v evropské obraně nejlépe potrestal RYAN NUGENT-HOPKINS. Nedobré střídání měl Zdeno Chára, slovenský bek totiž v rozhodující moment přihrál právě přímo na hokejku kanadského útočníka, který už si věděl rady. Bez asistence.
    23:52 Nathan MACKINNON - 1:0
     
    23:52
    Tým Severní Ameriky právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku dnešního zápasu! Aaron Ekblad vystřelil tvrdě od modré čáry, přesně ale nemířil. Puk se od zadního mantinelu ale odrazil před NATHANA MACKINNONA, jenž ho velice rychle dopravil do sítě a v přesilové hře otevřel skóre zápasu! Asistence: Aaron Ekblad a Johnny Gaudreau.
    Marken.cz

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 24. MacKinnon (Ekblad, Gaudreau), 27. Nugent-Hopkins, 29. Gaudreau (Saad, Eichel), 52. MacKinnon (TS)


    Tým Severní Ameriky: M. Murray (Gibson) – Rielly, Ekblad, R. Murray, Jones, Gostisbehere, Trouba – Drouin, McDavid (C), Scheifele – Gaudreau, Eichel, Saad – Matthews, Nugent-Hopkins, MacKinnon – Miller, Couturier, Trocheck.
    Trenér: Todd McLellan.

    Tým Evropy: Halák (Greiss) – Chára, Josi, Sekera, Streit, Ehrhoff, Sbisa – Bødker, Kopitar (C), Zuccarello – Tatar, Nielsen, Hossa – Gáborík, Draisaitl, Niederreiter – Rieder, Bellemare, Hansen.
    Trenér: Ralph Krueger.

    Rozhodčí: McCauley, O'Halloran – Murphy, Murray.
    bahis siteleri