Tým Severní Ameriky – Tým Evropy 4:0 (kon.)
konec
Tým Severní Ameriky
4:0 (0:0, 3:0, 1:0)
Tým Evropy
Pátek 09.09.2016, 02:15 • Centre Vidéotron, Québec City • Reprezentace
Partner:
     
    52:46
    Severoamerický výběr pádil do přečíslení dva na jednoho! Přihrávku vzduchem se snažil zachytit Jack Eichel, ale nepodařilo se mu to. Z akce tak nakonec nebylo vůbec nic.
    51:52 Nathan MACKINNON - 4:0
     
    51:52
    Tým Severní Ameriky právě vstřelil branku!
    No tak tohle útočník Colorada provedl naprosto perfektně! NATHAN MACKINNON několika kličkami rozhýbal Jaroslava Haláka a bekhendem zavěsil kotouč pod břevno. 4:0!
    51:52 Faul Marka Streita na Nathana MacKinnona vyústil v trestné střílení
     
    51:52
    A je tu trestné střílení! Nathan MacKinnon byl faulován v samostatném úniku pomalu se vracejícím Markem Streitem, dobrá šance pro domácí celek na čtvrtý gól.
     
    38:19
    Druhá přesilovka pro Evropu. Aaron Ekblad (TNA) znovu usedá na trestnou lavici, nyní za hrubost. Vydaří se tato početní výhoda lépe?
    35:26 Mark Scheifele podruhé zazvonil na tyčku
     
    35:26
    Za Jaroslavem Halákem zazvonila tyčka, dnes podruhé po pokusu Scheifeleho! Krátce po buly se totiž ke střele dostal Mark Scheifele, jehož pokus slovenský brankář nezachytil, znovu mu to ale vadit nemuselo, jelikož měl dobře postavenou branku.
     
    31:23
    Evropané si vytvořili nadějný tlak a odměnou jim bude přesilová hra. Aaron Ebklad (TNA) se totiž v předbrankovém prostoru provinil podražením.
     
    30:30
    Změnit to mohl slovenský zadák Andrej Sekera! Ten těžil z dobré práce Tobiase Riedera, ale ránou z první trefil jen připraveného Matta Murrayho.
    28:34 Johnny GAUDREAU - 3:0
     
    28:34
    Tým Severní Ameriky právě vstřelil branku!
    A už je to o tři branky, Severní Amerika nyní hraje velmi účinně! JOHNNY GAUDREAU a Brandon Saad se dostali do přečíslení dva na jednoho proti Romanu Josimu. Jejich snaha o kombinaci nevyšla, prvně jmenovaný se ale po šťastném odrazu přeci jen dostal ke kotouči, který prostrčil do branky! A znovu u toho byl Zdeno Chára... Asistence: Brandon Saad a Jack Eichel.
    26:22 Ryan NUGENT-HOPKINS - 2:0
     
    26:22
    Tým Severní Ameriky právě vstřelil branku!
    Severní Američané už vedou o dva góly! Zmatky v evropské obraně nejlépe potrestal RYAN NUGENT-HOPKINS. Nedobré střídání měl Zdeno Chára, slovenský bek totiž v rozhodující moment přihrál právě přímo na hokejku kanadského útočníka, který už si věděl rady. Bez asistence.
    23:52 Nathan MACKINNON - 1:0
     
    23:52
    Tým Severní Ameriky právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku dnešního zápasu! Aaron Ekblad vystřelil tvrdě od modré čáry, přesně ale nemířil. Puk se od zadního mantinelu ale odrazil před NATHANA MACKINNONA, jenž ho velice rychle dopravil do sítě a v přesilové hře otevřel skóre zápasu! Asistence: Aaron Ekblad a Johnny Gaudreau.
     
    22:13
    Luca Sbisa (EUR) podrazil Connora McDavida, uvidíme tedy první přesilovou hru v dnešním utkání!
     
    21:36
    Ryan Murray nahrál na pravé křídlo, kde byl zcela osamocený Johnny Gaudreau! Jeho prvnotním úmyslem bylo zřejmě vyšperkovat situaci dalším pasem na Eichela. Když ten ale nevyšel, tak se rodák z New Jersey odhodlal ke střele, jíž ale Jaroslav Halák vyrazil betonem.
    09:46 Mark Scheifele trefil tyčku
     
    09:46
    Mark Scheifele po pasu od Connora McDavida zamířil do tyče! Severní Američané jsou nadále v útočném pásmu velice rychlí a způsobují Evropě problémy, nyní však slovenského brankáře zachránila branková konstrukce.
    05:58 Vincent Trocheck se dobře uvolnil, ale Halák byl připraven
     
    05:58
    Vincent Trocheck měl na hokejce úvodní branku dnešního utkání! Dostal se totiž do úniku po pravé straně, jenomže znovu narazil na připraveného Haláka. Evropanům se vůbec nedaří!
     
    05:04
    Nathan MacKinnon se zmocnil touše a bez váhání s ním namířil do útočného pásma. Jeho následná dělovka ovšem byla zlikvidována Jaroslavem Halákem!
    02:30 Dobrá práce Kopitara
     
    02:30
    Tohle byla velmi dobrá situace v podání Evropanů! Slovinský centr Anže Kopitar se přes obránce dostal před Matta Murrayho, jehož donutil k úvodnímu zákroku, který byl z kategorie poměrně těžkých. Gólman Pittsburghu si ale poradil.
    Marken.cz

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 24. MacKinnon (Ekblad, Gaudreau), 27. Nugent-Hopkins, 29. Gaudreau (Saad, Eichel), 52. MacKinnon (TS)


    Tým Severní Ameriky: M. Murray (Gibson) – Rielly, Ekblad, R. Murray, Jones, Gostisbehere, Trouba – Drouin, McDavid (C), Scheifele – Gaudreau, Eichel, Saad – Matthews, Nugent-Hopkins, MacKinnon – Miller, Couturier, Trocheck.
    Trenér: Todd McLellan.

    Tým Evropy: Halák (Greiss) – Chára, Josi, Sekera, Streit, Ehrhoff, Sbisa – Bødker, Kopitar (C), Zuccarello – Tatar, Nielsen, Hossa – Gáborík, Draisaitl, Niederreiter – Rieder, Bellemare, Hansen.
    Trenér: Ralph Krueger.

    Rozhodčí: McCauley, O'Halloran – Murphy, Murray.
    bahis siteleri