Gijón – Leganés 2:1 (kon.) | Valencia – Real Betis 2:3 (kon.) | Granada – Eibar 1:2 (kon.)
La Coruňa – Ath. Bilbao 0:1 (kon.)
konec
Valencia CF
2:3 (0:1)
Real Betis
Neděle 11.09.2016, 16:00 • Estadio de Mestalla, Valencia • Španělská LaLiga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne. (18:02:52)
     
    Statistiky dnešního zápasu

    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 13:12.
    Střely mimo: 11:4.
    Rohy: 5:5.
    Ofsajdy: 2:4.
    Fauly: 15:21.
     
    Neuvěřitelný zápas jsme mohli sledovat na stadionu Valencie. První poločas jako by se oba týmy jen připravovali na to co mělo přijít ve druhé části hry. Rubén Castro dal sice vedoucí branku, ale druhé poločas byl naprosto o něčem jiném. V 52. minutě zajel do soupeře domácí kapitán Enzo Peréz a musel předčasně pod sprchy. S domácím týmem bylo ještě hůře, když se prosadil o tři minuty později Joaquín. Deset minutě před koncem se ale domácí zmohli na dva slepené góly a bylo rázem vyrovnáno. V nastaveném čase ale naprosto zmrazil všechny diváky na stadionu svou druhou brankou Rubén Castro, který dal všechny tři body Betisu.

    Valencia ani na třetí pokus v letošním ročníku neuhrála ani bod!
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Rubén CASTRO - 2:3
     
    90+3
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Šílený zápas vrcholí gólem hostů! Betis se v poslední nastavené minutě dostává znovu do vedení. Na pravém kraji skvěle vykombinovali soupeře Piccini s Gutiérrezem a právě prvně jmenovaný poslal perfektní nahrávku na zadní tyč, kde byl osamocený RUBÉN CASTRO a ten musel jenom uklidit míč do upuštěné branky.
     
    90+2
    Rozhodčí nastavuje ve druhé poločase tři minuty.
     
    90+1
    Už v nastaveném čase se vyznamenal Adán, který táhlou střelu z velké vzdálenosti vytáhl perfektním zákrokem. Nani mohl rozhodnout.
     
    90
    V poslední minutě zápasu se dostal k míči hostující Petros. Ten ale našel jen obsazeného Zozulju. Ten byl navíc v ofsajdovém postavení a musí odevzdat míč.
     
    89
    Po dlouhé době se mohli radovat také hosté. Na poslední chvíli uklidil míč přes Musondou ve vápně Garay.
     
    88
    Znovu Dani Parejo byl tím kdo rozehrál celou akci. Zatáhl míč po pravém kraji až do pozice pro centr. Rodrigo si naběhl na přední tyč a Parejo ho parádně trefil, ale domácí útočník zklamal a netrefil branku.
     
    87
    Parejo postupoval středem až k vápnu, ještě nabízel možnost Nanimu. Ten ale byl ve vápně postrčen a portugalský rychlík se skácel k zemi.
     
    86
    Valencia i v deseti nyní vaří soupeře ve vlastním vápně. Dani Parejo vybojoval míč u postranní lajny. Ihned posílal míč do vápna, kde už byli připraveni Nani i Rodrigo, ale Mandi drží svůj tým pohotovou hlavičkou.
     
    85
    Domácí se snaží ještě zápas naprosto točit. A nebyli k tomu daleko. Munir se dostal ke střele z osy hřiště, ale nyní zachránil hosty Adán.
     
    84
    Rubén Castro ztratil míč na polovině hřiště a do útoku se už už hnal střelec první branky domácího týmu Rodrigo, ale i ten je odzbrojen soupeřem ještě před vápnem.
     
    82
    Vše je srovnáno a oba týmy tak mají zhruba deset minuty, aby vstřelenou branou rozhodly dnešní utkání.
     
    81
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Alex Alegría, přichází Roman Zozulja.
     
    80
    Hosté ale nechtějí přijít o vítězství, ještě navíc když hrají proti oslabenému soupeři. Musonda, ale netrefil míč v dobré pozici.
    79. Ezequiel GARAY - 2:2

    Vít Schück

    Branky: 76. Rodrigo (Parejo), 79. Garay (Munir) – 39. Rubén Castro (Piccini), 55. Joaquín (Durmisi), 90+3. Rubén Castro (Piccini)

    Karty:   23. E. Pérez (VAL), 70. Nani (VAL) – 57. Brašanac (RBE), 63. Piccini (RBE), 71. Petros (RBE), 72. Musonda (RBE)   52. E. Pérez (VAL)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 13:12. Střely mimo: 11:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 15:21.
    Valencia CF: Diego Alves – Cancelo, Garay, Mangala, Gayá (45+1. Montoya) – Parejo, Mario Suárez (46. Medrán), E. Pérez (C) – S. Mina (64. Munir), Rodrigo, Nani.
    Náhradníci: Ryan – Santos, Munir, Medrán, Montoya, Mir, Soler.

    Real Betis: Adán – Piccini, Mandi, Pezzella, Durmisi – Ruiz (21. Gutiérrez), Brašanac, Petros – Joaquín (C) (69. Musonda), Rubén Castro, Alegría (81. Zozulja).
    Náhradníci: D. Giménez – Bruno González, Gutiérrez, Musonda, Nahuel, Cejudo, Zozulja.

    Rozhodčí: González – Sánchez, Rubio (vš. Španělsko)
    bahis siteleri