W. Brémy – Augsburg 1:2 (kon.) | Mohuč – Hoffenheim 4:4 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
4:4 (4:1)
TSG 1899 Hoffenheim
Neděle 11.09.2016, 17:30 • OPEL Arena, Mainz • Německá Bundesliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany vše, příště na počtenou! (19:33:41)
     
    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:6. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 18:15.
    Ani trefa Öztunaliho domácím k výhře nestačila.
     
    Nyní už je definitivně dobojováno! Po prvním poločase byli hosté na odpis a vypadalo to, že druhá půle už se bude dohrávat jen z povinnosti. Hoffenheimští fotbalisté ale nakonec vytěžili zázračný bod! Dvakrát v rozmezí jediné minuty se trefil střídající Mark Uth a deset minut před koncem pak dokonal senzaci Adám Szalai.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Za námi už je pět z avizovaných čtyř minut nastavení, sudí ale ještě nechává Mohučské dohrát tuto akci. S míčem na kopačce kouzlí Yunus Mallı.
     
    90+4
    Dosud v podstatě neviditelný Christian Clemens se vydal do rychlého protiútoku po pravém křídle, Ermin Bičakčić mu ale zvládl ukopnout míč do autu.
     
    90+3
    To je neskutečné. Mohučští fotbalisté prohospodařili proti Hoffenheimu třígólový náskok, celý stadion ale zpívá chorály a aplauduje vestoje.
     
    90+2
    Pirmin Schwegler zůstal ležet v bolestech na trávníku po ostrém souboji ve středu hřiště, Hoffenheimští už ale vyčerpali všechna střídání, a tak dost možná budou muset dohrát o deseti.
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby sudí Schmidt nastavil hned čtyři minuty, ještě se tak máme rozhodně na co těšit!
     
    90
    Urostlý Niklas Süle Onisiwa k ničemu nepustil, domácí však budoz zahrávat rohový kop. Míč si k exekuci opět chystá Yunus Mallı.
     
    89
    Kadeřábek se musí po ztrátě míče na polovině hřiště hodně rychle vrátit do defenzívy, po levém křídle už postupuje do rychlého protiútoku střídající Karim Onisiwo.
     
    88
    Lukas Rupp se odvážně vydal dopředu po ose hřiště a nedaleko před hranicí šestnáctky přenechal míč Kramarićovi, jenž ale o kulatý nesmysl zase velmi rychle přišel.
     
    87
    Na hřišti se začíná pořádně přiostřovat. Pirmin Schwegler nyní s přehnanou agresivitou zajel ve středu hřiště do Baloguna a může být rád, že tentokrát se hlavnímu arbitrovi žlutou kartu vytahovat nechtělo.
     
    86
    Lukas Rupp nyní naprosto zbytečným zákrokem ve středu hřiště zastavil Freie, za což mu sudí Schmidt udělil žlutou kartu.
    84. Adám SZALAI - 4:4
     
    84
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, domácí prohospodařili poslední zbytky tříbrankového náskoku a necelých deset minut před koncem máme vyrovnáno! Poblíž levé tyče se s míčem vymotal ze sevření svého strážce Kramarić, jenž poté poslal balon směrem k Lösslovi a tam byl připravený ADÁM SZALAI, který vleže dorazil kulatý nesmysl do sítě!
     
    83
    Hoffenheimští fotbalisté se posléze vydali zpět do útoku a podařilo se jim vybojovat rohový kop. Vyrovnání je na spadnutí, dočkají se Kadeřábek a spol.?
     
    81
    Leon Balogun se po centru z levé strany dostal k zakončení, míč ale trefil temenem hlavy, a tak nejenže byl jeho pokus nepřesný, zřejmě ho to i pořádně bolelo.

    Vojtěch Balon

    Branky: 3. De Blasis, 23. De Blasis (Öztunali), 27. Córdoba (Bell), 43. Öztunali (De Blasis) – 39. Wagner (Kramarić), 71. Uth (Kramarić), 72. Uth (Schwegler), 84. Szalai (Kramarić)

    Karty:   45+2. De Blasis (MAI) – 60. Wagner (HOF), 67. Uth (HOF), 86. Rupp (HOF)   57. Bussmann (MAI)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:6. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 18:15.
    1. FSV Mohuč 05: Lössl – Donati, Bell, Balogun, Bussmann – Mallı, Gbamin, Frei – Öztunali (73. Clemens), Córdoba (78. Onisiwo), De Blasis (60. Brosinski).
    Náhradníci: Huth – Brosinski, Muto, Onisiwo, Bungert, Clemens, Serdar.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Bičakčić, Schär (36. Uth), Süle – Rudy, Schwegler, Polanski (64. Szalai), Toljan (46. Kadeřábek) – Rupp, Wagner, Kramarić.
    Náhradníci: Stolz – Kadeřábek, Demirbay, Amiri, Uth, Ochs, Szalai.

    Rozhodčí: Schmidt – Siewer, Günsch

    Diváci: 27408
    bahis siteleri