Vsetín – Val. Meziříčí 6:1 (kon.) | Technika Brno – Opava 2:5 (kon.) | Poruba 2011 – Kopřivnice 3:4 (0:1 po s.n.)
SHK Hodonín – Nový Jičín 7:3 (kon.) | Tábor – Jindř. Hradec 5:0 (kont.) | Havlíčkův Brod – Pelhřimov 2:1 (3:2 po s.n.)
Nymburk – Písek 5:2 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Bílina 10:5 (kon.)
Klatovy – Děčín 1:4 (kon.) | Kobra – Sokolov 1:4 (kon.) | Jablonec n/N – Klášterec nO 2:5 (kon.)
Trutnov – Řisuty 1:2 (kon.) | Kolín – David Servis 1:4 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
7:3 (2:0, 0:2, 5:1)
HK Nový Jičín
Středa 14.09.2016, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ • 1. kolo
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Já vám přeji krásný zbytek večera a těším se u dalšího onlajnu z Hodonína. Na počtenou! (20:20:04)
     
    Hodonín vyhrává úvodní utkání sezóny proti Novému Jičínu poměrem 7:3. Domácí skórovali v poslední třetině pětkrát, na co už hosté nedokázali odpovědět a tak si Drtiči z dnešního zápasu odnáší 3 body. Hattrickem se blýskl Petr Jurča, který přidal ještě jeden kanadský bod za asistenci.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči přidávají ještě jeden gól! Po vhazování se k puku dostal JAKUB KADLEC, najel s ním do opačného kruhu a odtud zavěsil pod víko Ilášovy brány! Bez asistence.
     
    59:45
    Ondřej Haloda vyjel proti puku a vyhazuje ho až k hostujícímu brankáři. Závěrečné sekundy se odehrávají v útočném pásmu Hodonína.
     
    58:46
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí touto brankou potvrzují vítězství v dnešním zápase! Jakub Kadlec vybojoval puk pro PETRA JURČU, který trefuje prázdnou bránu a dovršuje tak hattrick! Asistence: Jakub Kadlec.
     
    58:26
    Iláš startuje z brány, Nový Jičín v šesti!
     
    58:10
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:44
    Hosté se snaží ještě něco vymyslet v útočném pásmu. Finální nahrávka na Šimona Kratochvíla, který si sjížděl před bránu ale nakonec neprošla a domácí šetří čas s pukem na svých hokejkách.
     
    57:08
    Iláš pomáhal s rezehrávkou svým spoluhráčům a chvilku si nebyl jistý, kde je puk. Ten se nakonec odrazil před úplně prázdnou novojičínskou bránu, naštěstí pro hosty tam však nebyl nikdo z hodonínských řad.
     
    54:52
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A máme tady další branku. Iláš po několika vyražených střelách ležel na zemi a vleže ještě zneškodnil střelu Petra Jurči. Na dorážku JAKUBA KADLECE byl však už krátký. Asistence: Petr Jurča.
     
    54:28
    Kocián zkusil napodobit třetí gól svého týmu a také hledal skulinu u bližší tyče. Haloda si svou tyč pohlídal a střelu zlikvidoval.
     
    53:42
    Kononenko přenechal puk Janásovi, ten ještě hledal Vaňka, ale hosté měli dobře pokryté všechny hráče a Nový Jičín zakládá útočnou akci.
     
    52:09
    V souboji u mantinelu byl úspěšnější Peš a vyhazuje kotouč do středního pásma, kde jej přebírají spoluhráči.
     
    50:21
    Hosté nenechávají Drtiče rozehrát a drží domácí ve vlastním pásmu. Janás musel blokovat Vašutovu střelu.
     
    49:39
    Peš vybojoval v soupeřově pásmu puk a ihned směřoval přihrávku na Petra Jurču, který trefil dobře postaveného Iláše do výstroje.
     
    48:28
    Domácí v plném počtu.
     
    47:59
    Gebauerovu nebezpečnou střelu zastavil Ondřej Haloda levým betonem. Hosté si kromě této střely v přesilovce nevypracovali žádnou šanci, domácí důrazně napadají.
     
    46:28
    Michal Chvostek se pokusil prokličkovat kolem dvou hodonínských hráčů, přičemž jeden z nich, konkrétně Martin Miklík (HOD) jej zahákoval. Nový Jičín má příležitost v přesilové hře opět srovnat!

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 13. Garčic (Vrána, Miklík), 16. Jurča (Miklík, Haloda M.), 44. Jurča (Kadlec, Peš), 46. Kononenko (Janás, Vaněk), 55. Kadlec (Jurča), 59. Jurča (Kadlec), 60. Kadlec – 23. Kratochvíl Š. (Uhlár, Novotný), 40. Málek (Kocián), 46. Málek


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Kukin) – Miklík, Haloda M., Pokorný, Loginovskij, Polesný, Hovsepyan, Talán – Jurča, Peš (C), Kadlec – Janás, Vaněk, Zháňal – Kuba, Charvát, Hložánek – Garčic, Vrána, Kononenko

    Trenér: Stanislav Beťko

    HK Nový Jičín: Slovák (21. Iláš) – Běhal, Hruška, Bahounek, Vašut (C), Chvostek F., Cabák – Gebauer, Hladiš, Dalajka – Chvostek M., Samiec, Kocián – Málek, Sonnek, Kratochvíl Š. – Schwatz, Novotný, Uhlar

    Trenér: David Musial

    Rozhodčí: Slavka – Maloušek, Maťašovský

    Diváci: 852
    bahis siteleri