HK MD Šumperk – Vítkovice 5:4 (po pr.)
po prodl.
HK Mladí Draci Šumperk
5:4 (1:3, 2:0, 1:1 - 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Středa 14.09.2016, 15:30 • ZS Šumperk • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 1. kolo
Partner:
     
    Mohli jsme sledovat poměrně napínavé utkání mezi Šumperkem a Vítkovicemi, kde se nakonec ze zisku dvou bodů mohou radovat domácí Mladí Draci. Hosté se dostali v první části hry do dvoubrankového vedení, jež však domácí v závěrečné části stáhli. Ve třetí třetině se nejprve dostali do vedení Vítkovice, ale domácí znovu zvládli vyrovnat, aby pak Adam Rutar rozhodnul o výhře Šumperka. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dne. (17:48:09)
     
    Konec zápasu.
     
    60:45
    Mladí Draci právě vstřelili branku! V prodloužení jsme nestrávili ani celou minutu, když se puk po ose Vogel – Žižlavský dostal k ADAMU RUTAROVI, který kotouč dopravil za záda gólmana. Aistence: Martin Žižlavský, Radek Vogel.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ve třetí části hry rozhodnutí nepřišlo, takže půjdeme do prodloužení a případně si počkáme i na samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    49:24
    V dresu hostů se prezentoval faulem Jan Vojtovič, který půjde na dvě minuty vychladnout na trestnou lavici.
     
    44:00
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Ovšem domácím netrvalo ani celou minutu, než opět vyrovnali. Branku vsítil ROBIN KAPLAN. Asistence: Joshua James Mácha.
     
    43:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    MAREK BRADA vrací vedení hostujícímu celku hned v úvodu třetí části hry. Asistence: Jakub Lewandowski.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé části hry jsme byli svědky vyrovnání průběžného stavu, když se nejprve v přesilové hře třefil Jakub Plhal. V závěru však ještě jednou domácí udeřili, když se v oslabení dokázal prosadit Martin Žižlavský. Můžeme se tedy jen těšit, co nám týmy připraví na třetí třetinu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:38
    Mladí Draci právě vstřelili branku! MARTIN ŽIŽLAVSKÝ skóruje v oslabení a v závěru druhé třetiny srovává skóre se soupeřem. Bez asistence.
     
    39:20
    Adam Rutar je v závěru třetiny vyloučen za zdržování hry, takže ještě komplikace pro domácí.
     
    28:49
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Přesilová hra je využita, i když vyloučený Lewandowski se již vrátil na ledovou plochu, takže gól padl v přesilovce 5 na 4. Po pěkné kombinaci se prosadil JAKUB PLHAL. Asistence: Joshua James Mácha, Jiří Hepnar.
     
    27:11
    Nyní to již vypadá na pořádné potíže pro obranu Vítkovic, jelikož se hosté budou bránit ve třech! Za podražení je vyloučen Petr Smička.
     
    26:33
    Havlíkovo vyloučení je sice pryč, ale na trestnou lavici míří další hráč Vítkovic – Jakub Lewandowski je vyloučen za držení.
     
    24:23
    Hostující Tomáš Havlík se dopustil faulu kolenem, takže si na dvě minuty půjde odpočinou na trestnou lavici. Uvidíme, jestli se i tentokrát domácím podaří využít přesilovou hru.

    Pavel Černý

    Branky a nahrávky: 16. Vogel, 29. Plhal (Mácha, Hepnar), 40. Žižlavský, 44. Kaplan (Mácha), 61. Rutar (Žižlavský, Vogel) – 6. Tvrdý (Lewandowski), 20. Vjačka (Ivan, V. Plánka), 20. Tvrdý (Vojtovič), 44. Brada (Lewandowski)


    HK Mladí Draci Šumperk: Kašpar (Mannl) – Rutar (A), Štrbík, Ott, Cekr – Kesler, Hepnar, Vogel, Kaplan, Scheuter (C), Žižlavský (A), Mácha, Plhal, Urban, Vintr, A. Moravec, Z. Moravec
    HC Vítkovice Ridera: Micka (Slíž) – Kočí, Smolka, Zapletal, Raška, F. Plánka, Smička (A), Havlík – Vojtovič (A), Tvrdý, Kylnár (C), Lewandowski, Hudeček, Zajíc, Brada, V. Plánka, Pastor, Ivan, Vjačka, Rusina

    Rozhodčí: Cik – Dopitová, Loun
    thejrc.org