Chabarovsk – Kazaň 3:2 (kon.) | Barys – Čerepovec 2:1 (kon.) | Kunlun – Toljatti 4:2 (kon.)
Chanty-Mansijsk – CSKA Moskva 0:2 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 0:3 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
4:2 (0:1, 2:0, 2:1)
Lada Toljatti
Neděle 18.09.2016, 13:35 • LeSports Center • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:56 Alexej PONIKAROVSKIJ - 4:2
     
    56:56
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Zdá se, že je rozhodnuto! Mäntyläho nahození od modré přesně tečoval ALEXEJ PONIKAROVSKIJ a kotouč skončil až v síti! Asistence: Tuuka Mäntylä, Vadim Pereskokov.
    50:41 Sean COLLINS - 3:2
     
    50:41
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Kunlun opět vede, vyrovnaný stav tedy moc dlouho nevydržel! Tuuka Mäntylä nahrával a SEAN COLLINS přesně zakončil! Asistence: Tuuka Mäntylä.
    49:11 Anton ŠENFELD - 2:2
     
    49:11
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno, v závěru nás tak čeká pořádné drama! Vladimir Maleňkich vypálil od modré a kotouč ještě tečoval ANTON ŠENFELD, Makarov tak byl zcela bez šance! Asistence: Vladimir Maleňkich, Dmitrij Sinicyn.
    25:51 Chad RAU - 2:1
     
    25:51
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    A domácí se ujímají zaslouženého vedení! CHAD RAU obkroužil togliattskou svatyni a z otočky se trefil přesně pod břevno, Ježov tak byl zcela bez šance! Asistence: Max Wärn.
    21:26 Damien FLEURY - 1:1
     
    21:26
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí jsou odměněni za aktivní vstup do druhé třetiny a máme vyrovnáno, po náramné Jašinově přihrávce překonal bezmocného Ježova DAMIEN FLEURY! Asistence: Oleg Jašin.
    06:41 Viktor KOMAROV - 0:1
     
    06:41
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobnou přesilovku Lada rychle využívá a jde do vedení! Parádně to udělal Georgij Bělousov, který se uvolnil na levém křídle a poté nahodil kotouč do předbrankového prostoru, odkud ho protečoval do sítě VIKTOR KOMAROV! Asistence: Georgij Bělousov.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 22. Fleury (Jašin), 26. Rau (Wärn), 51. Collins (Mäntylä), 57. Ponikarovskij (Mäntylä, Pereskokov) – 7. V. Komarov (Bělousov), 50. Šenfeld (Maleňkich, Sinicyn)


    Red Star Kunlun: An. Makarov (Karhunen) – Salmela, Jalasvaara, Viklund, Pereťagin, Mäntylä, Bellemore, Jüe, Mikulovič – Wärn, Rau, Lahti – Fleury, Marcinko, Bakoš – Pöysti, Collins, Jašin – Ponikarovskij, Pereskokov, Jing.
    Lada Toljatti: I. Ježov (Masalskis) – Sotnieks, Kostromitin, Sinicyn, Maleňkich, Korjagin, Gurkin, Aronson – Filatov, Krysanov, Bumagin – Bělousov, Šenfeld, V. Komarov – Rybin, Ivanov, Děmagin – Zernov, Achmetov, Valujskij.

    Rozhodčí: Sojn, Fatejev – Viljugin, Kesler

    Diváci: 1734
    bahis siteleri