Toronto – Detroit 1:2 (kon.) | Carolina – Washington 3:2 (3:2 po s.n.) | Ottawa – Buffalo 2:4 (kon.)
Arizona – San Jose 3:1 (kon.) | Los Angeles – Dallas 3:6 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 3:5 (kon.)
Boston – Philadelphia 1:0 (po pr.)
konec
Arizona Coyotes
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
San Jose Sharks
Sobota 08.10.2016, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Arizona Coyotes zvládli přípravný zápas proti Žralokům, San Jose porazili 3:1

     
    Střely na branku v zápase

    Arizona Coyotes: 23

    San Jose Sharks: 30 (06:38:20)
     
    Je konec přípravného utkání mezi Arizona Coyotes a San Jose Sharks. Celkem jsme viděli čtyři branky, postupně rozložené do všech tří třetin. V poslední dvacetiminutovce domácí celek spíše bránil těsný náskok o jeden gól. Ten nakonec jedenáct vteřin před koncem mače rozšířil Shane Doan. Coyotes tedy zvládli další přípravný duel a jarnímu finalistovi oplácejí porážku z prvního měření sil. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký víkend.
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se ještě domácí příznivci jednou radují, protože SHANE DOAN dokázal jedenáct vteřin před koncem třetí třetiny trefit odkrytou klec Žraloků. Arizona by pravděpodobně zápas zvládla i tak, nicméně zkušený hokejista Kojotů přidává třetí puk do hostující klece. Asistence: Jordan Martinook, Oliver Ekman-Larsson.
     
    59:29
    Hra přerušena. Ještě minimálně jednou se bude vhazovat, avšak do konce třetí třetiny zbývá už jen půl minuty, to není příliš času.
     
    59:06
    Martin Hanzal minul odkrytou klec soupeře, pak se Žraloci vrátili do útočného pásma a kombinovali, jenže zatím mají hodně daleko k lepšímu střeleckému pokusu.
     
    58:38
    Mužstvo San Jose Sharks hraje s prázdnou brankou, hosté to tedy zkoušejí bez gólmana v šesti mužích.
     
    57:38
    Chris Tierney byl chvilku plně sám v útočném pásmu, pak ale hra přerušena pro technický přestupek a vhazování se muselo opakovat. A zvládl jej lépe Martin Hanzal.
     
    57:26
    Ještě jedna komerční přestávka ve třetí třetině, pak už budeme pokračovat ve zbytku základní hrací doby. San Jose se čas hodně rychle krátí.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    57:13
    Arizona se teď brání a musí dávat pozor, aby necelé tři minuty před koncem základní hrací doby neinkasovala. Obránce Sharks Vlasic prověřil Smithovu pozornost.
     
    56:28
    Také útočník Žraloků Patrick Marleau předvedl ve středním pásmu patřičnou tvrdost, jenže na útočný výpad už to zkušenému borci nestačilo.
     
    55:48
    Dopředu uháněl Christina Fischer. Nejdříve srazil Tomáše Hertla, pak předal Dauphinovi. Ale nic z toho nakonec pro domácí výběr nebylo.
     
    53:45
    Hra ve čtyřech teď nikterak výrazná, kotouče létají bez šancí jen ze strany na stranu.
     
    53:12
    Český útočník Tomáš Hertl minul branku, když už to vypadalo, že by se mohl prosadit, ale ani on gól do sítě Arizony zatím nepřidá.
     
    52:44
    Justin Braun dnes především poctivě brání, ale teď se ukázal i jako solidní snajpr na branku. Mike Smith si musel dlouho dopředu vyhlédnout, odkud bude Braun střílet.
     
    52:28
    Domácí už zase nejsou v pěti mužích na ledě, ve stejné chvíli Martin Hanzal pozdravil Logana Coutureho hitem. Hra přerušena ve středním pásmu.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 14. DeAngelo (Duclair), 30. Vrbata (Hanzal, Schenn), 60. Doan (Martinook, Ekman-Larsson) – 4. Donskoi (Couture, Boedker)


    Arizona Coyotes: Smith (Domingue) – Ekman-Larsson, Murphy, Goligoski, Schenn, Chychrun, McBain – Domi, Hanzal, Vrbata – Crouse, Strome, Duclair – Martinook, Richardson, Doan – White, Dauphin, Fischer
    San Jose Sharks: Jones (Dell) – Burns, Dillon, Braun, Vlasic, Martin, Schlemko – Hertl, Pavelski, Thornton – Nieto, Wingels, Haley – Marleau, Tierney, Karlsson – Boedker, Couture, Donskoi
    ocianews.com