Toronto – Detroit 1:2 (kon.) | Carolina – Washington 3:2 (3:2 po s.n.) | Ottawa – Buffalo 2:4 (kon.)
Arizona – San Jose 3:1 (kon.) | Los Angeles – Dallas 3:6 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 3:5 (kon.)
Boston – Philadelphia 1:0 (po pr.)
konec
Los Angeles Kings
3:6 (1:1, 1:3, 1:2)
Dallas Stars
Sobota 08.10.2016, 04:00 • T- Mobile Arena, Las Vegas • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Dallas právě vstřelil branku!
    JASON SPEZZA se přes celé kluziště trefuje do opuštěné klece, a potvrzuje tak vítězství Dallasu. Bez asistence.
    55:18 NEMETH - 3:5

     
    55:18
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se dostali do rychlého protiútoku, kde Roussel nahrál Hudlerovi, který ještě na pravém křídle viděl najíždějícího PATRIKA NEMETHA, jenž se se svou střelou překonal Zatkoffa. Asistence: Jiří Hudler, Antoine Roussel.
    49:03 DOWD - 3:4

     
    49:03
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings snižují na rozdíl jediné branky, když domácí využili zaváhání hostující obrany. McNabb nahrál z rohu kluziště na střed pásma, kde byl připravený NIC DOWD, který už prostřelil Niemiho. Asistence: McNabb.
    32:16 FAKSA - 2:4

     
    32:16
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté ujeli ve dvou na jednoho, kde Sharp přihrál RADKU FAKSOVI, jenž mu ještě chtěl puk vrátit, jenže touš se odrazil od bruslí bránícího Martineze až do brány Los Angeles. Asistence: Patrick Sharp.
    31:33 ODUYA - 2:3

     
    31:33
    Dallas právě vstřelil branku!
    Honka vypálil od modré čáry a jeho střela se dostala za bránu, kde byl Spezza, který jej ihned přihrál před brankoviště, kde byl JOHNY ODUYA, jenž využil zaváhání Zatkoffa a dostal puk do brány Kings. Asistence: Jason SPezza, Julius Honka.
    28:38 BROWN - 2:2

     
    28:38
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings využívají přesilovou hru! Gilbert měl kotouč na modré čáře a jen nahodil puk směrem na bránu Dallasu, kde jej parádně tečoval DUSTIN BROWN, a poslal touš do brány hostů. Asistence: Gilbert, Alec Martinez.
     
    22:44
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná akce! Hudler podržel puk v útočném pásmu, kde následně přihrál najíždějícímu JULIUSI HONKOVI, jemuž Kings vyklidili cestu, a tak se dostal až před Zatkoffa, kterého překonal kličkou do forhendu. Asistence: Jiří Hudler, Dan Hamhus.
     
    10:31
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se prosazují při hře čtyř proti čtyřem! Sharp vystřelil od modré a PATRIK NEMETH jeho pokus tečoval směrem na Zatkoffa, který touš ještě vyrazil před sebe, jenže švédský obránce se k němu dostal dříve a na po druhé už brankáře Kings překonal. Asistence: Patrick Sharp.
    03:52 MERSCH - 1:0

     
    03:52
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings využívají přesilovou hru! Toffoli dostal nabito do levého kruhu, odkud ihned vystřelil a MICHAEL MERSCH ještě tečoval puk těsně před Niemim, kterému prošel puk mezi jeho betony. Asistence: Tyler Toffoli, Martinez.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 4. Mersch (Toffoli, Martinez), 29. Brown (Gilbert, Martinez), 50. Dowd (McNabb) – 11. Nemeth (Sharp), 23. Honka (Hudler, Hamhuis), 32. Oduya (Spezza, Honka), 33. Faksa (Sharp), 56. Nemeth (Hudler, Roussel), 60. Spezza


    Los Angeles Kings: Zatkoff – McNabb, Martinez, Muzzin, LaDue, Forbort, Gilbert – Setoguchi, Kempe, Brown – King, Andreoff, Lewis – Mersch, Dowd, Toffoli – Clifford, Latta, Nolan.
    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Hamhuis, Honka, Lindell, Oduya, Nemeth, Oleksiak – Sharp, Spezza, Eaves – Ja. Benn, Faksa, Hudler – Roussel, Shore, Ritchie – McKenzie, Smith, Fontaine.

    Rozhodčí: Watson, Kozari – Heyer, Wheler
    bahis siteleri