Magnitogorsk – Barys 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 0:2 (kon.) | Ufa – Jekatěrinburg 5:1 (kon.)
Toljatti – Chabarovsk 5:1 (kon.) | Čerepovec – Jokerit 4:3 (po pr.) | Kazaň – Vladivostok 3:0 (kon.)
Nižněkamsk – Kunlun 4:3 (kon.) | N.Novgorod – Omsk 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Minsk 7:2 (kon.)
Petrohrad – Riga 4:1 (kon.) | Soči – Novosibirsk 6:2 (kon.) | Spartak Moskva – Novokuzněck 2:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
Dinamo Riga
Čtvrtek 13.10.2016, 18:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! (20:48:45)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Sedláček dnes zůstal na střídačce a z pozice druhého brankáře do utkání nezasáhl!
     
    Střely na branku: 39 – 20
     
    Je dobojováno! Petrohrad potvrdil roli obrovského favorita a na svém ledě poráží Dinamo Riga 4:1! Domácí byli od úvodního vhazování lepším týmem, ale svou převahu zužitkovali až ve 26. minutě, kdy se trefil Jarno Koskiranta ! Na další branku se čekalo až do závěrečné třetiny! V ní Vadim Šipačjov nejprve využil přesilovou hru, ale Mikelis Redlihs rychle snížil! Petrohrad však nepřipustil žádné drama a Ilja Kovalčuk vrátil domácím dvoubrankové vedení! Gólovou tečku za dnešním představením napsal čtyři minuty před koncem Steve Moses !
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Sergej Plotnikov zahrál v útočném pásmu vysokou holí! Rozhodčí vykazují hru do středního pásma. Domácí si mohou užít závěrečné sekundy dnešního duelu.
     
    59:11
    Ještě jedna mela před brankou Petrohradu! Gunars Skvorcovs dotíral na domácího brankáře, což se nelíbilo Chafizullinovi, který si vzal soupeře do parády.
     
    58:40
    Na modré čáře atakoval Jegor Jakovlev jednoho z hostujících útočníků. Hosté se dožadovali dvouminutového trestu pro domácího beka, ale sudí se rozhodl nepískat.
     
    58:16
    Práci měl i domácí brankář! Igor Šesťorkin jen podtrhl svůj jistý výkon zákrokem lapačkou proti nahození od modré čáry. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    57:30
    Ledovým palácem v Petrohradu už probíhá mexická vlna! Je jasné, že Petrohrad vyhraje popáté v řadě a upevní si svou pozici na čele celé KHL!
     
    57:10
    Andrej Zubarev si troufl na zadovku v obranném pásmu. Domácímu zadákovi riskantní manévr vyšel. Zubarev procedil kotouč okolo hokejky napadajícího hráče.
    56:16 Steve MOSES - 4:1
     
    56:16
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A další branka Petrohradu! Sergej Plotnikov se prodral do útočného pásma, objel branku Rigy a zadovkou předložil kotouč pro STAVA MOSESE, jež zápěstím dopravil kotouč do sítě! Asistence: Sergej Plotnikov, Jegor Jakovlev.
     
    55:42
    Dinamo by potřebovalo hrát v útočném pásmu, ale skvěle bruslící hokejisté Petrohradu boří útoky Rigy už ve středním pásmu.
     
    55:15
    Petrohrad už se nikam nežene. Domácí však nesmí zapomínat ne zadní vrátka! Do útočného pásma se dostal Tim Sestito, jenže jeho ránu přes obránce schoval v lapačce připravený Šesťorkin.
     
    54:30
    Igor Šesťorkin si bez problémů poradil s nahozením ze středního pásma, zkrotil puk lapačkou, rychle jej vyklepal a dokonce přesně rozehrál.
     
    54:03
    Dinar Chafizullin podržel puk za vlastní brankou a počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Střídají také hokejisté Dinama Riga.
     
    53:10
    Riga se tlačí do útoku! Hosté si vyměnili několik rychlých přihrávek v útočném pásmu, avšak nikdo v bílém dresu nesebral odvahu k zakončení.
     
    52:40
    Igor Šesťorkin musel dávat dobrý pozor na nepříjemné nahození od modré čáry. Domácí gólman však prudkou střelu vyrazil do rohu obranného pásma.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 26. Koskiranta, 47. Šipačjov (Dadonov, N. Gusev), 52. Kovalčuk (Barabanov), 57. Moses (S. Plotnikov, J. Jakovlev) – 51. M. Redlihs (Darzinš, Pujacs)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Koskinen) – Zubarev, Vojnov, Čudinov, Chafizullin, A. Bělov, J. Jakovlev, Rykov – S. Plotnikov, Dacjuk, Kovalčuk – Dadonov, Šipačjov, N. Gusev – Barabanov, Koskiranta, Moses – Chochlačjov, Prochorkin, Kablukov – Děrgačjov.
    Dinamo Riga: Kalninš (Sedláček) – Mullen, Pujacs, Galvinš, Freibergs, Jerofejevs, K. Redlihs, Zile – Meija, Gillies, Shugg – Darzinš, Sčastlivyj, M. Redlihs – Indrašis, Sestito, Skvorcovs – Pavlovs, Bičevskis, Toluzakov.

    Rozhodčí: Kulakov, Rogačjov – Gorděnko, Tomilov
    thejrc.org