Winnipeg – Boston 1:4 (kon.) | Washington – Colorado 3:0 (kon.) | NY Islanders – San Jose 2:3 (kon.)
New Jersey – Anaheim 2:1 (kon.) | Ottawa – Arizona 7:4 (kon.) | Tampa – Florida 4:3 (2:1 po s.n.)
Montreal – Pittsburgh 4:0 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 6:3 (kon.) | Nashville – Dallas 1:2 (kon.)
Chicago – Philadelphia 7:4 (kon.) | Calgary – Buffalo 4:3 (po pr.) | Edmonton – Carolina 3:2 (kon.)
Vancouver – St. Louis 2:1 (po pr.)
po prodl.
Vancouver Canucks
2:1 (0:0, 0:1, 1:0 - 1:0)
St. Louis Blues
Středa 19.10.2016, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:39
    Ale domácí si aspoň zahrají přesilovou hru. Dvě minuty za držení Suttera při předchozím zakončení dostává KEVIN SHATTENKIRK.
     
    27:52
    A znovu střídání stráží při přesilovce. Pravidelně se oba týmy střídají ve vylučovaných hráčích, teď zase byli na řadě domácí. ALEXANDER EDLER dostává dvě minuty za nedovolené bránění, kterým se provinil vůči Davidu Perronovi. Přesilovka pro St. Louis Blues.
     
    19:56
    A ještě jeden trest udělí rozhodčí v první třetině. Na trestnou lavici míří SCOTTIE UPSHALL za zásah holí do obličeje Jacka Skilleho. Dvě minuty a přesilovka, ze které budou Canucks těžit nejspíš až ve druhé třetině.
     
    16:32
    Hned po buly se vydal napadat rozehrávku soupeře JANNIK HANSEN, ale pomohl si drobným podražením vůči Bouwmeesterovi a rozhodčím to neuniklo. Čtvrté vyloučení v zápase.
     
    13:50
    Luca Sbisa byl však při své akci faulovaný a za hákování odjíždí na trestnou lavici PAUL STASTNY, který si odpyká dvě minuty.
     
    09:17
    Rychle se přerušuje a znovu se vylučuje. Tentokrát si přesilovku zahrají hosté, MARKUS GRANLUND dostává trest za hákování Patrika Berglunda.
     
    07:12
    Po další takové pasáži následuje přerušení a možná zárodek prvního pořádného vzruchu v utkání. Hosté si zahrají v oslabení, dvě minuty za korsček vyfasoval ALEXANDER STEEN, který fauloval svého jmenovce, Edlera.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 58. Horvat (Gudbranson, Baertschi), 62. H. Sedin (D. Sedin, Tanev) – 31. Tarasenko (Steen)


    Vancouver Canucks: Markström (Hewitt) – Edler, Tanev, B. Hutton, Gudbranson, Sbisa, Larsen – D. Sedin, H. Sedin (C), Eriksson – Granlund, Sutter, Hansen – Baertschi, Horvat, Skille – Burrows, Gaunce, Dorsett.
    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Bouwmeester, Pietrangelo (C), Bortuzzo, Shattenkirk, Edmundson, Parayko – Perron, Stastny, Tarasenko – Fabbri, Steen, Rattie – Pääjärvi, Berglund, Jakupov – Upshall, Jaškin, Reaves.

    Rozhodčí: Mike Leggo, Justin St. Pierre – Trent Knorr, Ryan Gibbons

    Diváci: 17568
    bahis siteleri