Hoffenheim – Hertha 1:0 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Hamburg 3:0 (kon.)
konec
1. FC Kolín nad Rýnem
3:0 (0:0)
Hamburger SV
Neděle 30.10.2016, 17:30 • RheinEnergieStadion, Kolín nad Rýnem • Německá Bundesliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Jonathan Modeste se stal hrdinou zápasu na RheinEnergieStadionu, navzdory neproměněné penaltě ze závěru prvního poločasu, když po hloupém vyloučení Bobbyho Wooda po přestávce zkompletoval čistý hattrick a pomohl Kolínu k návratu na skvělou dráhu. Hamburk znovu nedokázal zvítězit a stále čeká v letošní sezóně Bundesligy na první výhru. Zlomovým okamžikem duelu se stalo vyloučení Bobbyho Wooda, který nesmyslně v blízkosti šestnáctky soupeře udeřil loktem do břicha Dominiquea Heintze. Konečný výsledek. FC Kolín nad Rýnem 3 Hamburger SV 0. (19:36:30)
    Fantastický Anthony Modeste sestřelil Hamburg hattrickem!

     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Michael Gregoritsch prudce vypálil zpoza šestnáctky, jeho střela ale zamířila pouze doprostřed brány, kde ji Timo Horn v podřepu vyboxoval!
     
    90
    Nad rámec utkání byly nastaveny 2 minuty.
     
    89
    Hamburk se pokusil ještě vstřelit alespoň čestný úspěch, jenže jeho akce po levém křídle nic nepřinesla a domácí mohli v poklidu vhazovat.
     
    86
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Marco Höger, přichází Konstantin Rausch.
    86. Anthony MODESTE - 3:0
     
    86
    Köln právě vstřelil branku!
    ANTHONY MODESTE si krásně zpracoval dlouhý kolmý pas od Marcela Risseho z poloviny hřiště do běhu a poté z pravé strany šestnáctky přízemní střelou mezi nohama vybíhajícího Reného Adlera zamířil do brány. Asistence: Marcel Risse.
     
    85
    Do konce utkání zbývá odehrát 5 minut a Kolín vede 2:0.
     
    84
    Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Pierre-Michel Lasogga, přichází Gian-Luca Waldschmidt.
    82. Anthony MODESTE - 2:0
     
    82
    Köln právě vstřelil branku!
    Marco Höger na pravé straně přistrčil míč do běhu Marcelovi Rissemu, který nádherným centrem posadil míč na hlavu ANTHONYHO MODESTA, který se na přední tyči nemýlil a v rychlém náběhu zamířil k pravé tyči. Asistence: Marcel Risse.
     
    81
    Kolín nad Rýnem vysokou svíci na levé straně šestnáctky pokutového území odvrátil do bezpečí a po pravém křídle vyrazil do útoku, ten ovšem v blízkosti rohového praporku zastavil čistým způsobem Lewis Holtby, který vzápětí navíc mohl rozehrát.
     
    80
    Matthias Ostrzolek vzápětí rozehrál na levé straně útočné poloviny Hamburku standardní situaci a po jeho dlouhém pasu na vzdálenější pravou tyč se dostal jeden z jeho spoluhráčů k hlavičce, ta ovšem nezamířila vůbec na bránu a skončila vysoko ve vzduchu.
     
    79
    Anthony Modeste na pravé straně šestnáctky přestal hrát v domnění, že se bude mávat rohový kop, jenže tak se nestalo a útočník domácího celku měl opět důvod se vztekat.
     
    78
    Jonas Hector nejprve na levé straně obranné poloviny Kolína zastavil diagonální pas Hamburku a poté na té útočné vybojoval standardní situaci, když si míč dobře pokryl před Lewisem Holtbym.
     
    77
    Hamburk už je o desíti naprosto neškodný a Kolín nad Rýnem je každou minutou blíže k vytouženému zisku tří bodů, které jsou dnes určitě z pohledu domácího celku povinností.
     
    76
    Simon Zoller na pravém křídle pláchl Johanovi Djourouovi a přízemní střelou z pravé strany šestnáctky poté zamířil vedle vzdálenější levé tyče.

    Tomáš Reiner

    Branky: 61. Modeste (Zoller), 82. Modeste (Risse), 86. Modeste (Risse)

    Karty:   21. Modeste (KLN), 33. Höger (KLN), 36. Rudņevs (KLN) – 40. Götz (HAM)   58. Wood (HAM)

    Neproměněná penalta: 41. Modeste (KLN), mimo


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:16.
    1. FC Kolín nad Rýnem: Horn – F. Sørensen, Maroh (12. Heintz), Mavraj – Risse, Lehmann, Höger (86. Rausch), Hector – Modeste, Osako, Rudņevs (56. Zoller).
    Náhradníci: Kessler – Rausch, Olkowski, Heintz, Hartel, S. Özcan, Zoller.

    Hamburger SV: Adler – Götz (66. Gregoritsch), Djourou, G. Jung, Santos – Sakaj, Holtby – Kostić (75. N. Müller), Ostrzolek – Lasogga (84. Waldschmidt), Wood.
    Náhradníci: Mathenia – Jatta, Waldschmidt, Halilović, Gregoritsch, Hunt, N. Müller.

    Rozhodčí: Benjamin Brand

    Diváci: 50000
    thejrc.org